Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet canm prolaktinim yüksekti ilaç kullandım doktor değerlerime bakıcak yine bide tiroidlerim çok hızlı çalışıyo onun için de tedaviye başlıycam hayırlısı olsun artık
Evet canm prolaktinim yüksekti ilaç kullandım doktor değerlerime bakıcak yine bide tiroidlerim çok hızlı çalışıyo onun için de tedaviye başlıycam hayırlısı olsun artık
Sorunu biliyormussunuz en azından düzelince olur inşallah ben de daha yeni baktırıcsm Çarşamba günü sperm testi de vericez bakalım. Şeyi sorucam Dr randevum üç bucukta tok karına kan vermiş olucam sıkıntı olur mu sence
Sorunu biliyormussunuz en azından düzelince olur inşallah ben de daha yeni baktırıcsm Çarşamba günü sperm testi de vericez bakalım. Şeyi sorucam Dr randevum üç bucukta tok karına kan vermiş olucam sıkıntı olur mu sence
İnşallah düzelince gebe kalırım bu ay süt buharı da yapmayı düşünüyorum üç gün İnşallh faydasını görürüm Yani canm artık kan için aç tok sormuyorlar bana hiç sormadılar erken saat olunca bişi yemiyorum ama geç olunca yiyorum ben bilmiyorum sonucu etkiler mi ha bi tek kadın doğuma gidince idrara sıkışık gidiyorum ultrason için
İnşallah düzelince gebe kalırım bu ay süt buharı da yapmayı düşünüyorum üç gün İnşallh faydasını görürüm Yani canm artık kan için aç tok sormuyorlar bana hiç sormadılar erken saat olunca bişi yemiyorum ama geç olunca yiyorum ben bilmiyorum sonucu etkiler mi ha bi tek kadın doğuma gidince idrara sıkışık gidiyorum ultrason için
Aa ultrason için öyle mi olmak lazımmıs. Bana sadece reglken gel diyo ultrason için
Bu ay ben de buhar deneyebilieim rahim soğuklugu oldugunu söylemişlerdi
kızlar bende aynı durumdayım adete 3 4 gün kala başladı günde 1 kere çok az kahverengi tortulu akıntı geldi adet günümde yoğun geldi bi kere sökülecek sandım sökülmedi iki gündür de açık kahverengi koyu sarı gibi devam ediyo peçeteye sildikçe 2 gün gecikmede kan verdim negatif çıktı beklemeli miyim erken mi