yerleşme kanaması olan var mı?

pinkta meraktan catlattin beni alacagin olsun

aaa aşkolsun
walla bütün gün dışardaydım daha yeni girdim eve ancak yazabiliyorum
neler neler yaşadım dün geceden beri yaw
evet hamileyim, kan verdim, her şey normal,
fakat sadece işte kahverengi akıntım var
bolbol dinlenmem gerekiyormuş
birde benim 7 ay önce düşüğüm oldu, oyüzden tedirginim
Rabbim sana da ve diğer isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inş
bende inş sorunsuzca devam edebilirim
 

amiiiiiiiinnncnm cok sevindim yemin ederim allah tamamina erdirsin seni gorunce o kdr sevindimki ne bilim merak ettim senin durumunu seni daha hic tanimadan.bak hic temizlik fln yapma yat dinlen
 
iste yerlesme kanaması böyle oluyo benim bildiğim bazılarındada açık pembe renkli oluyormus arkadasımın öyle olmus

arkadaşlar.aralığın 10unda hastalandım normal kanamaydı. ve aralığın 29unda toplasan 4-5 damla kadar kahverengi leke oldun ve birdaha gelmedi ama kırmızı kan değildi.
 
Son düzenleme:
bende de yerlesme kanamasi oldu nette genelde adet tarihinden once oldugu yaziyor ama bende tam adet tarihimde oldu . Adet oldugumu sanmistim sadece ped de cok az bir kanama vardi avuc icim kadar sonra iki gun boyunca hep kahverengi akintim oldum. Benim bir onceki hamileligimdede oldugu icin korkmadim ama bebegim 7 aylik dogdu hersey normal giderken 12 gun sonra gecirdigi ameliyat sonrasi maalesef kaybettim sezaryan ile dogum yaptim. Dr bana 15 ay bebek yapmami soyledi ama insanin acisi olunca hemen bir bebegim olsun istedim ve dogumdan 3 ay sonra denemeye basladim ama maalesef 6 ay sonunda hamile kaldim su an hamileyim 5 haftalik. Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin.
 
Meehabalar ayni durum bendede var sizde durum ne oldu acaba
 
Adet 3 gun gecti ve yerlesme kanamasi oldu ama az once parca geldi tum belirtlr mevcut
Bende de olmuştu ama adetime bir hafta kala iki gün kahve leke oldu kesildi sonra adet günü biraz daha kahve leke oldu o kadar canım. Yerleşme kanaması genelde böyle oluyor çok çok az kahve pembe lekelenmeler şeklinde yani parça gelicek kadar normal adet görmek pek karşılaşılan bir durum olmuyor ama istisnalar da var tabi.
 
Benim kizimdada oyle olmustu et parcasi gelmisti belki bu da oyledir bilmiyorm ya
 
Bende şomdi lekelenme var ama kırmızı değil kahve pembe karışık .Adetin 5ci günü.Ama teste pozitif çıkmışdı yanı adetim geçikmişdi.Şimdi bu yerleşme kan kanamasıda ola bilirmi?
 
Bende şomdi lekelenme var ama kırmızı değil kahve pembe karışık .Adetin 5ci günü.Ama teste pozitif çıkmışdı yanı adetim geçikmişdi.Şimdi bu yerleşme kan kanamasıda ola bilirmi?
adetin 5. gunu yerlesme kanamasi degil galiba canim ama arada kanama olabiliyormus kirmizi degilse korkmayin diyorlar genelde
ama imkann varsa ve devam ediyorsa bir doktora gitmekte fayda var
ben yerlesme kanamasi da yasadim
daha sonrasinda pembe lekelenmem de oldu ama bi sefer oldu devamli degildi
 
Şimdi baktım yok hiç bir şey.Ağrım sızımda yok.Adet gibide değil.Hamileliyimde daha çok yeni.Bakalım Allahdan umut kesilmez
 
Adet oldum.Yani hamile değil işim ne.Ama teste poxitif çıkdı.ben anlamadım bu işi neden böyle oldu Düşük değil bildiyin adet.Off çok kötüyümm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…