pinkta meraktan catlattin beni alacagin olsun
aaa aşkolsun
walla bütün gün dışardaydım daha yeni girdim eve ancak yazabiliyorum
neler neler yaşadım dün geceden beri yaw
evet hamileyim,kan verdim, her şey normal,
fakat sadece işte kahverengi akıntım var
bolbol dinlenmem gerekiyormuş
birde benim 7 ay önce düşüğüm oldu, oyüzden tedirginim
Rabbim sana da ve diğer isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inş
bende inş sorunsuzca devam edebilirim
arkadaşlar.aralığın 10unda hastalandım normal kanamaydı. ve aralığın 29unda toplasan 4-5 damla kadar kahverengi leke oldun ve birdaha gelmedi ama kırmızı kan değildi.
Meehabalar ayni durum bendede var sizde durum ne oldu acabamrb arkadaslar ben yeniyim bisi sorcam ben adetim 2 gun gecti test yaptim silikde olsa vardi ikinci cizgi ama ardan 3 gun gecti ve adet oldum acaba ustune görmus olabilirmiyim bugun 3.gunum arada kasiklarimda ufak da olsa sanci var gelip gecio test yapmaya korkuyorum nolur cvp
Cnm kız mesajı 2011 de yazmış nasıl hatırlasın belki de görmez bile sorunuMeehabalar ayni durum bendede var sizde durum ne oldu acaba
Farkettim ama belki diye attimmCnm kız mesajı 2011 de yazmış nasıl hatırlasın belki de görmez bile sorunu
Senin durumun nasıl ?Farkettim ama belki diye attimm
Adet 3 gun gecti ve yerlesme kanamasi oldu ama az once parca geldi tum belirtlr mevcutSenin durumun nasıl ?
Bende de olmuştu ama adetime bir hafta kala iki gün kahve leke oldu kesildi sonra adet günü biraz daha kahve leke oldu o kadar canım. Yerleşme kanaması genelde böyle oluyor çok çok az kahve pembe lekelenmeler şeklinde yani parça gelicek kadar normal adet görmek pek karşılaşılan bir durum olmuyor ama istisnalar da var tabi.Adet 3 gun gecti ve yerlesme kanamasi oldu ama az once parca geldi tum belirtlr mevcut
Benim kizimdada oyle olmustu et parcasi gelmisti belki bu da oyledir bilmiyorm yaBende de olmuştu ama adetime bir hafta kala iki gün kahve leke oldu kesildi sonra adet günü biraz daha kahve leke oldu o kadar canım. Yerleşme kanaması genelde böyle oluyor çok çok az kahve pembe lekelenmeler şeklinde yani parça gelicek kadar normal adet görmek pek karşılaşılan bir durum olmuyor ama istisnalar da var tabi.
Bende şomdi lekelenme var ama kırmızı değil kahve pembe karışık .Adetin 5ci günü.Ama teste pozitif çıkmışdı yanı adetim geçikmişdi.Şimdi bu yerleşme kan kanamasıda ola bilirmi?merhaba, yerleşme kanaması denilen şey kahverengi lekelenmeden ibaret ve bir kaç gün süren bir şey.
ve genelde adet olacağın zamanlara denk geliyor.
ama 2-3 günden fazla sürerse hemen doktora gitmelisin.
ben de hamileymişim hasta olmam gereken zamanda kahverengi lekelenmem oldu. test yaptım çıkmadı.
bende çikolata kisti vardı ondan sandım biraz erteledim dr a gitmeyi.
ama doktora gittiğimde hamile olduğumu düşük tehlikesi olduğunu öğrendim.
3 ay boyunca progestan içmek zorunda kaldım.. çok şükür şimdi 5. ayımızı bitirdik.
adetin 5. gunu yerlesme kanamasi degil galiba canim ama arada kanama olabiliyormus kirmizi degilse korkmayin diyorlar geneldeBende şomdi lekelenme var ama kırmızı değil kahve pembe karışık .Adetin 5ci günü.Ama teste pozitif çıkmışdı yanı adetim geçikmişdi.Şimdi bu yerleşme kan kanamasıda ola bilirmi?
Şimdi baktım yok hiç bir şey.Ağrım sızımda yok.Adet gibide değil.Hamileliyimde daha çok yeni.Bakalım Allahdan umut kesilmezadetin 5. gunu yerlesme kanamasi degil galiba canim ama arada kanama olabiliyormus kirmizi degilse korkmayin diyorlar genelde
ama imkann varsa ve devam ediyorsa bir doktora gitmekte fayda var
ben yerlesme kanamasi da yasadim
daha sonrasinda pembe lekelenmem de oldu ama bi sefer oldu devamli degildi
Dün çok gerginlik yaşadım belkide ondan bilmiyorumŞimdi baktım yok hiç bir şey.Ağrım sızımda yok.Adet gibide değil.Hamileliyimde daha çok yeni.Bakalım Allahdan umut kesilmez
Şimdi baktım yok hiç bir şey.Ağrım sızımda yok.Adet gibide değil.Hamileliyimde daha çok yeni.Bakalım Allahdan umut kesilmez
o zaman korkma arada olabiliyormus
bendede olmustu pembe leke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?