Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm.arkadaşlar aranızda yerleşme kanaması olan varmı? varsa nasıl biryeş nezaman gercekleniyor ve kaç gün sürüyor bu anları yaşayan arkadaşlar ltfn yardım edermisiniz...![]()
slm.arkadaşlar aranızda yerleşme kanaması olan varmı? varsa nasıl biryeş nezaman gercekleniyor ve kaç gün sürüyor bu anları yaşayan arkadaşlar ltfn yardım edermisiniz...![]()
slm
benim beklenmeyen adet tarihim bugün, fakat ben 2 güün önce test yaptım, belli bir şekilde hafif silik 2. çizgi çıktı
fakat henüz doktora gitmedim ve azönce çamaşırıma gelmeyen, tuvalet kağıdına gelen pembe akıntım var
ağla ağla helak oldum
doktorumu aradım açmadı
çok merak ediyorum, acaba hamile miyim, hamileysem bu pembe sıvıı ney ?![]()
cnm belki yerlesme kanmasidir ama benimde bu ay ona benzer bisii oldu test yaptim adetim 2 gun gecti silikde olsa cikti saonra 3 gun gecti agrim basladi ve kanamam geldi bugun 3.gunum seni uzmekk istemem ama hayal kirikligina ugrama die bide sanci varmi sende o kan sanciylami geldi yoksa sancin yokmu
evet her şeye hazırladım kendimi olsa da olur olmasa da takdir Allah'ın
ağrım var, kasık ağrım var, hemde yeni değil, 1 haftdır çekiyorum
azönce tekrar idrara çıktım busefer gelmedi ilginç
çok teşekkür ederim cevabın için
tekrar bilgilendiririm sizi
cnmbence bu yerlesme kanamasi eger bu gece hic gelmezse yani kesilirse sabah bence ilk idrarinla bi idrar testi yap ve bana sonucu bildir yarin meark ederim ii haberlerini bekliyorum
tamam sabah yapıp söylerim![]()