Yerleşme kanaması olabilir mi ?

3 gündür kahve rengi lekenmem var bat 27 Kasım. Bu sabah test yaptım negatif. Yerleşme kanaması olsaydı testte çıkar mıydı ?
Yerleşme kanaması iki sefer yaşadım ikisinde de 5 hafta ve sonrasında görüldü 3 günlük gecikme daha 4 hafta 3 günlük olur kan testi verin bence

1,5 yıllık evliyim bir kaç kere böyle belirti gördüm ama negatif çıktı o yüzden hayal kırıklığı yaşamamak için durdum yoksa düşünürken bile deli oluyorum
Bende 1,5 yıllık evliyim 2 kez düşük yaptım henüz sağlıklı gebelik elde edemedim ama ona rağmen test yapmaktan korkmadım. Sende yap en azından ne olduğunu öğrenirsin

Bende 1,5 yıllık evliyim 2 kez düşük yaptım henüz sağlıklı gebelik elde edemedim ama ona rağmen test yapmaktan korkmadım. Sende yap en azından ne olduğunu öğrenirsin
Yaa çok geçmiş olsun . Rabbım kucağımızı boş bırakmasın. Sanırım cesaretlenmeye ihtiyacım vardı

Yerleşme kanaması iki sefer yaşadım ikisinde de 5 hafta ve sonrasında görüldü 3 günlük gecikme daha 4 hafta 3 günlük olur kan testi verin bence
28inde başladı lekelenme ve bu sabah bitti. 27si beklenen regl tarihimde. Düne kadar erken gebelik testi negatif çıktı. Sizce yine de kan vermeli miyim ?

Eklentiler

• IMG_1144.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba ben 9 kasım son regl tarihim beklenen reflim 9-10 aralık gibi şimdi ben 24 kasımda yumurtlama oldu sanırım testle takip ettim son iki gündür kasık bel ağrım vardı birde dün ilişki sırasında bir iki damla kan geldi ilk kez böyle bir şey yaşadım. Bugün öğlen ve akşam ovu testi yaptım giderek koyulaştı test düne göre baya koyu yani kafam çok karıştı ben tekrar mı yumurtluyorum ya da acaba gebelik var mı ilişkiye devammı etmeliyim yardımcı olur musunuz testleri aşağı ekliyorum kaset olan 24 kasımda ki ovu testi çubuk olanlar bugün yaptıklarım

Eklentiler

• IMG_1541.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1533.jpeg
    194 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1469.jpeg
    197,1 KB · Görüntüleme: 22
Gebelikte de pik şeklimde olurmuş ama herkeste olmazmış bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…