Et kız birbirimizi gaza getirelimtamam canım ama inşallah sabır edebilirim o zamana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et kız birbirimizi gaza getirelimtamam canım ama inşallah sabır edebilirim o zamana kadar
Hadi bakalım inşallah ama haber verelim birbirimize sonucuEt kız birbirimizi gaza getirelim
Tamam verelim gün gün güncelleme yapalımHadi bakalım inşallah ama haber verelim birbirimize sonucu
Tamam canımmTamam verelim gün gün güncelleme yapalım
Bir hafta geçerse rahat çıkar ama iki gün bekle istersen yap sonra. Bakalım kanama olmazsa eğer. Doktorun gelince kan ver ama mutlakaNe zaman idrarda çıkar bugün tegl günüm de bir hafta beklemli miyimğ
İyide tam netleşsin şuan niye yapıyorsun. Belki varsa bebişBu arada ben bir gebenin günlüğü sayfasında ki adet söktürücü masajdan yapmaya başladım
15 gün gecikmemi oldu yaniKızlar 3 gündür bende de kahverengi akıntılar vardı bugün bitti. İçinde kırmızılık vs hiç yoktu ilk gün koyu sonraları az az açık kahve pas rengi gibi geldi günde 1 kere falan. Tabi 15 gündür regl yok bel ağrısı kasık, baş dönmesi, baş ağrısı var . Kaset test aldım o da sanırım bozuktu negatif görmekten korktuğum için cesaret edip doktora da gitmedim. Acaba yerleşme olabilir mi diyorum çünkü regl olacağım zaman azıcık kahve akıntı gelir hemen regl olurdum bu kez 3 gün sürdü ve şu an tertemiz
Evet regl belirtileri vardı ha oldum olacağım derken böyle geçti15 gün gecikmemi oldu yani
O da doğru sanırım ben kafamda içten içe ihtimali silmişimİyide tam netleşsin şuan niye yapıyorsun. Belki varsa bebiş
Hiç test yaptınız mı bu süreçteEvet regl belirtileri vardı ha oldum olacağım derken böyle geçti
Bu şekilde şartlama kendini ama. Bak 7 sene bekledik biz eşimle daha önce de yazmıştım. 2 aylık süreçte böyle korkarsan daha önünde güzel günler var, hiçbirinden haz alamazsın. Çok pişman olursun seneler sonra canım benim. İki yol var, ya gebelik ya regl. Rabbim ikisinden de mahrum etmesin. İkisi de çok gerekli ama regl daha çok gerekli sağlık için. Bazen kafaya taktığımızdan da regl gelmeyebiliyor. Regl düzeni bozulursa gebelik şansı da azalır. Kan vereceksin ve nasip olduysa bebiş vardır ve değerim yüksek çıkar ha yoksa düşük çıkar, bir dahaki aylara Allah büyüktür diyeceksin kendi kendine.Bilmiyorum ama ben negatif görmekten çok korkuyorum daha doğrusu umut kırılmasından o yüzden nasıl yapacağımı bilmiyorum İçsel olarak hissediyorum yada öyle istiyorum bilmiyorum
Test pozitif çıkmalı o halde varsaEvet regl belirtileri vardı ha oldum olacağım derken böyle geçti
Kaset test yaptım onun da boyası aktı bozuktu sanırım ben de tekrar alıp yapmadımHiç test yaptınız mı bu süreçte
Nasıl dayandın ya kaç gün olmuş bence hemen test yap yarınKaset test yaptım onun da boyası aktı bozuktu sanırım ben de tekrar alıp yapmadım
Burada da sürekli kaset testler yanıltıyor yazıları görünce hepten bıraktım eğer varsa belli eder kendini diyeTest pozitif çıkmalı o halde varsa
1,5 yıllık evliyim bir kaç kere böyle belirti gördüm ama negatif çıktı o yüzden hayal kırıklığı yaşamamak için durdum yoksa düşünürken bile deli oluyorumNasıl dayandın ya kaç gün olmuş bence hemen test yap yarın
Ay keşke pozitif çıksa a dan z ye detay veririmBize de fikir vermiş olursun