Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Kızlar 3 gündür bende de kahverengi akıntılar vardı bugün bitti. İçinde kırmızılık vs hiç yoktu ilk gün koyu sonraları az az açık kahve pas rengi gibi geldi günde 1 kere falan. Tabi 15 gündür regl yok bel ağrısı kasık, baş dönmesi, baş ağrısı var . Kaset test aldım o da sanırım bozuktu negatif görmekten korktuğum için cesaret edip doktora da gitmedim. Acaba yerleşme olabilir mi diyorum çünkü regl olacağım zaman azıcık kahve akıntı gelir hemen regl olurdum bu kez 3 gün sürdü ve şu an tertemiz

Kızlar 3 gündür bende de kahverengi akıntılar vardı bugün bitti. İçinde kırmızılık vs hiç yoktu ilk gün koyu sonraları az az açık kahve pas rengi gibi geldi günde 1 kere falan. Tabi 15 gündür regl yok bel ağrısı kasık, baş dönmesi, baş ağrısı var . Kaset test aldım o da sanırım bozuktu negatif görmekten korktuğum için cesaret edip doktora da gitmedim. Acaba yerleşme olabilir mi diyorum çünkü regl olacağım zaman azıcık kahve akıntı gelir hemen regl olurdum bu kez 3 gün sürdü ve şu an tertemiz
15 gün gecikmemi oldu yani

Bilmiyorum ama ben negatif görmekten çok korkuyorum daha doğrusu umut kırılmasından o yüzden nasıl yapacağımı bilmiyorum 😢İçsel olarak hissediyorum yada öyle istiyorum bilmiyorum
Bu şekilde şartlama kendini ama. Bak 7 sene bekledik biz eşimle daha önce de yazmıştım. 2 aylık süreçte böyle korkarsan daha önünde güzel günler var, hiçbirinden haz alamazsın. Çok pişman olursun seneler sonra canım benim. İki yol var, ya gebelik ya regl. Rabbim ikisinden de mahrum etmesin. İkisi de çok gerekli ama regl daha çok gerekli sağlık için. Bazen kafaya taktığımızdan da regl gelmeyebiliyor. Regl düzeni bozulursa gebelik şansı da azalır. Kan vereceksin ve nasip olduysa bebiş vardır ve değerim yüksek çıkar ha yoksa düşük çıkar, bir dahaki aylara Allah büyüktür diyeceksin kendi kendine. ❤️

X