Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Bende bişey sorabilir miyim kızlar benimde 26 Kasım'da adet olmam gerekiyordu olmadım 24 Kasım'da hafif kahverengi lekelenme oldu adet olcam dedim olmadım durdu aynı gün sonra 29 unda pembemsi akinti başladı ve halen devam ediyor peceteye silince çok açık kahve renginde geliyo nedir sizce

Ay cidden mi bende 8 9 gün devam etmişti bu su gibi akıntı diğer günler normal kremsi akıntı sonra da işte bu kahve pas rengi gibi
Adet günümden sonra sürekli sulu beyaz akıntılarım olmuştu. Ama yani test yapın lütfen ben çatladım sizin yerinize

Camım sayfalardır aynı şeyi konuşuyoruz ama sebebini bilmiyoruz. Tarihlerimiz seninle aynı sayılır. Test yaptın mi

Gebelikte bazı hanımların böyle ara ara lekelenmeleri oluyor. Test yaptınız mı acaba

Bu arada ben bir gebenin günlüğü sayfasında ki adet söktürücü masajdan yapmaya başladım
Canım biz senle aynı gün olacaktık diye hatırlıyorum, henüz adet olmadınsa ve emin değilsen o masajı yapma, gebelikten emin değilseniz yapın diyor ... stresten de bu durumu yaşıyor olabilirsin ama riske atma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…