Negatifi çekmeyin kendinize kafanın rahat olması ve sakinlik her şeyi çözerİşte her sabaha bir korkyyla uysnıyorum
Ya ben bu ay hamile kalmasam da çok hissediyorum ayın başındam beri 10 dan fazla test yaptımNegatifi çekmeyin kendinize kafanın rahat olması ve sakinlik her şeyi çözer
Bana kalırsa bu kadar düşünüp kafa yormayın gecikmenin sebebi bu bile olabilir. İyisi mi unutup günlük yaşama dönmekYa ben bu ay hamile kalmasam da çok hissediyorum ayın başındam beri 10 dan fazla test yaptım
Uygulamadan öyle yaptım belli olsun diyeNeden bu renk
Hadi inşallahBelki daha çok erkendir olumsuz konuşmayı da hiç sevmiyorum çünkü
Gebelikte oluyordu bende böyle su gibi akıntılar.Kızlar bir iki damla su gibi renksiz çok sıvı akıntı var normal mi bilen biriEneaciz en bilgilimiz sensin
Yaa umut doluyor içim daha da çok korkuyorumGebelikte oluyordu bende böyle su gibi akıntılar.Sonuçlansın artık ya hu
Bunu bugün yaptım bir şey gören var mo
DoğruBana kalırsa bu kadar düşünüp kafa yormayın gecikmenin sebebi bu bile olabilir. İyisi mi unutup günlük yaşama dönmek
Çok anlamadım ama renk değişimi yapar mısın resimde
Ay cidden mi bende 8 9 gün devam etmişti bu su gibi akıntı diğer günler normal kremsi akıntı sonra da işte bu kahve pas rengi gibiGebelikte oluyordu bende böyle su gibi akıntılar.Sonuçlansın artık ya hu
Camım ben bir şey göremedim
Adet günümden sonra sürekli sulu beyaz akıntılarım olmuştu. Ama yani test yapın lütfen ben çatladım sizin yerinizeAy cidden mi bende 8 9 gün devam etmişti bu su gibi akıntı diğer günler normal kremsi akıntı sonra da işte bu kahve pas rengi gibi
Camım sayfalardır aynı şeyi konuşuyoruz ama sebebini bilmiyoruz. Tarihlerimiz seninle aynı sayılır. Test yaptın miBende bişey sorabilir miyim kızlar benimde 26 Kasım'da adet olmam gerekiyordu olmadım 24 Kasım'da hafif kahverengi lekelenme oldu adet olcam dedim olmadım durdu aynı gün sonra 29 unda pembemsi akinti başladı ve halen devam ediyor peceteye silince çok açık kahve renginde geliyo nedir sizce
26 sında yapmıştım silik çizgi çıkmıştı dahada yapmadimCamım sayfalardır aynı şeyi konuşuyoruz ama sebebini bilmiyoruz. Tarihlerimiz seninle aynı sayılır. Test yaptın mi
Gebelikte bazı hanımların böyle ara ara lekelenmeleri oluyor. Test yaptınız mı acabaBende bişey sorabilir miyim kızlar benimde 26 Kasım'da adet olmam gerekiyordu olmadım 24 Kasım'da hafif kahverengi lekelenme oldu adet olcam dedim olmadım durdu aynı gün sonra 29 unda pembemsi akinti başladı ve halen devam ediyor peceteye silince çok açık kahve renginde geliyo nedir sizce
Canım biz senle aynı gün olacaktık diye hatırlıyorum, henüz adet olmadınsa ve emin değilsen o masajı yapma, gebelikten emin değilseniz yapın diyor ... stresten de bu durumu yaşıyor olabilirsin ama riske atma benceBu arada ben bir gebenin günlüğü sayfasında ki adet söktürücü masajdan yapmaya başladım