Aminnn Allah razı olsun. Benim de 4 gün kaldı regl günümeAyy sizin heyecan bana cesaret veriyor galiba bir tuhaf oldumSizin de inşallah gönlünüzdeki heyecan nasip olur
İnşallah gönlünüze göre olur ,maşallah tatmışsınız bu duyguyu darısı bizeAminnn Allah razı olsun. Benim de 4 gün kaldı regl günümeben de bekliyorum test için. Bakalım bu ay nasip olacak mı ikinci için
Ay hiç saklayamıyorum benBen ondan gizli yapıyorum olursa sürpriz yapmak için çünkü o benden daha heyecanlı hevesli
Eşim bu hafta şehir dışında eğer hayırlısıyla pozitif çıkarsa nasıl cumaya kadar beklicem ben de onu düşünüyorumAy hiç saklayamıyorum ben
Pozitif çıksa sen söylememek için zor sabır etEşim bu hafta şehir dışında eğer hayırlısıyla pozitif çıkarsa nasıl cumaya kadar beklicem ben de onu düşünüyorum
Pozitif çıksın, bebeklerimiz bize gelsin de sabrederizPozitif çıksa sen söylememek için zor sabır et
Kaç gün geçtiSizce ben bu hafta kan vereyim mi versem çıkar mı
30 unda kanama oldu bugün normalde regli günümdüKaç gün geçti
Bence beklemekte fayda var bugünse normal gününüz daha çok erken30 unda kanama oldu bugün normalde regli günümdü
Bence de biraz daha bekleyin en azından 5 gün30 unda kanama oldu bugün normalde regli günümdü
Ben gidip örgüye sarayımBence de biraz daha bekleyin en azından 5 gün
Burda hiç bir şey yok değil mi dünkü testBence beklemekte fayda var bugünse normal gününüz daha çok erken
Haha ben de örgüyle kafayı bozdum şu an bile iki ayrı şey örüyorum düşünmemek içinBen gidip örgüye sarayım
Maalesef görünmüyor ama işte testler o kadar güvenimi yıktı ki yalnızca kan testinden yanayımBurda hiç bir şey yok değil mi dünkü test
Prodoctor kullanıyorum aslında çok güvenilir buMaalesef görünmüyor ama işte testler o kadar güvenimi yıktı ki yalnızca kan testinden yanayım
Belki daha çok erkendir olumsuz konuşmayı da hiç sevmiyorum çünküProdoctor kullanıyorum aslında çok güvenilir bu
Neden bu renkBurda hiç bir şey yok değil mi dünkü test
İşte her sabaha bir korkyyla uysnıyorumHaha ben de örgüyle kafayı bozdum şu an bile iki ayrı şey örüyorum düşünmemek içinmevsimsel sebepler, stres,hormonlar gecikme yapiyor bir kaç günlük yapabilir çok doğal