Hatta ben acaba düşük mü oluyor diye korkup acile gittim, muayene oldum yerleşme kanaması dediler. Hamile olduğumu reglim 2 gün gecikmişti öyle öğrenmiştim. Rica ederim herkesin heyecanını anlıyorum bende öyleydim. Umarım herkes biran önce kavuşur bebeğineEn azından fikir olur belki aynı durumu yaşayan varsa. Teşekkür ederim
Amin tez vakitte inşallahHatta ben acaba düşük mü oluyor diye korkup acile gittim, muayene oldum yerleşme kanaması dediler. Hamile olduğumu reglim 2 gün gecikmişti öyle öğrenmiştim. Rica ederim herkesin heyecanını anlıyorum bende öyleydim. Umarım herkes biran önce kavuşur bebeğine
İdrarda pozitif görüp gitmek daha iyi ama sabrın yoksa kan verSizce bu hafta gidip kan mı vereyim ypksa reglinin 10 gün geçmesini bekleyip idrar testinde pozitifi mi göreyim
Nedense bana kanda negatif görmek daha zor geliyor 10 gün falan bekleyeceğimİdrarda pozitif görüp gitmek daha iyi ama sabrın yoksa kan ver
Hadi gönlünce olsun her şeyNedense bana kanda negatif görmek daha zor geliyor 10 gün falan bekleyeceğim
Amin hepimiz içinHadi gönlünce olsun her şey
AminAmin hepimiz için
Beyaz akıntıya geçtiyse ümit var sanki yaÇok az beyaz şefaf akıntım var birde sadece belim sızlıyor kasıklarıma da çok seyrek iğne batıyor gibi o kadar kasıktan çok aağ ve sol karnıma
3 4 gündür böyle miydi rengi pekiAkıntı var afedersiniz beyaz-açıksarı karışık
Regle 3 4 gün kala idrar testiyle öğrendim. İki gün kala yerleşme başladı. Yerleşmenin 2.günü kan vermiştim 67 çıkmıştıaynı gün mü test yapmıştınız adetiniz geçmiş miydi
Ya 10 gündür var bu ama sürekli gelmiyor arada geliyor. Lekelenmemde bitti gelmiyor artık3 4 gündür böyle miydi rengi peki
Sarı akıntı normal. Regl diye düşündüğümüz 27 sonrası olan kanamaların rengi neydi, kahverengi miYa 10 gündür var bu ama sürekli gelmiyor arada geliyor. Lekelenmemde bitti gelmiyor artık
Evet canım açık kahverengiydiSarı akıntı normal. Regl diye düşündüğümüz 27 sonrası olan kanamaların rengi neydi, kahverengi mi
Ne zaman idrarda çıkar bugün tegl günüm de bir hafta beklemli miyimğBeyaz akıntıya geçtiyse ümit var sanki ya
Bilmiyorum ama ben negatif görmekten çok korkuyorum daha doğrusu umut kırılmasından o yüzden nasıl yapacağımı bilmiyorum