Canım içinde şüphe kalmasın tekrarla kan testini yarın
İnşallah kanamaya dönmezde bebiştendir o lekelenme. Ama yine de regl olsanda üzülme 2.için ilk denemeler olacak inşallah. Canım dediğim takviyeye baktın mı sen ? Bu ay olmazsa ondan kullansın eşin
Hıı yok canım bende net değilim
Sulu şekilde pembeler geliyor canım. Regldir sanırım ya. Evet baktım yorumlarda güzel aldıracağım inşaAllah. İyi ki söyledin belki vesile olurİnşallah kanamaya dönmezde bebiştendir o lekelenme. Ama yine de regl olsanda üzülme 2.için ilk denemeler olacak inşallah. Canım dediğim takviyeye baktın mı sen ? Bu ay olmazsa ondan kullansın eşin
Amin canım Allah razı olsunHayırlısı olsun,tez vakittw güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Çok sevinirim vallahi vesile olursaSulu şekilde pembeler geliyor canım. Regldir sanırım ya. Evet baktım yorumlarda güzel aldıracağım inşaAllah. İyi ki söyledin belki vesile olur
Allah razı olsun canım benimm.Çok sevinirim vallahi vesile olursa
Farklı markalar da var içeriğine bakıp ona göre alabilirsin canımAllah razı olsun canım benimm.İçime sindi benimde
Evet evet araştırırken gördüm kuzummmFarklı markalar da var içeriğine bakıp ona göre alabilirsin canım
Ayyy sen bir gebelik testi daha mı yapsan yaaaAy kızlar deli çıkıcam ben . Hala regl olmadım üstelik kremsi akıntı son gaz devam ayrıca goguslerim o kadar acıyor ki anlatamam birde kahve kısım büyüdü iyice ve siyahlaştı ben hiç bir şey anlamadım bu işten ooof
Belirtiler benziyor aslında test yapabilirsin canım. Ama aynı zamanda ovulasyonda yapAy kızlar deli çıkıcam ben . Hala regl olmadım üstelik kremsi akıntı son gaz devam ayrıca goguslerim o kadar acıyor ki anlatamam birde kahve kısım büyüdü iyice ve siyahlaştı ben hiç bir şey anlamadım bu işten ooof
Ya doktor o kadar muayene etti kan aldı hiç pozitif bir durum yok ama bu neyin nesi anlamıyorumBelirtiler benziyor aslında test yapabilirsin canım. Ama aynı zamanda ovulasyonda yap
Hem kan hem alttan muayene çıksa çıkardı yaa ama offAyyy sen bir gebelik testi daha mı yapsan yaaa
Kan da bazen bazılarının gözükmesi de geç oluyo ama alttan muayenede en azından bir şey anlaşılırdı sanırım. Bi muayene mi olsan acaba bu durumun sebebi ne öğrensenHem kan hem alttan muayene çıksa çıkardı yaa ama off
Doktor bakınca kese göremiyorum ama kan sonucu çıksın o kesin sonuç verir dedi sonra da regl döngüsü oluşmamış o yüzden böyle dedi değerlerimin hepsi de çok şükür normal .hayır regl olmamayı anlarım da bu göğüslerim ve akıntı bitmiyorKan da bazen bazılarının gözükmesi de geç oluyo ama alttan muayenede en azından bir şey anlaşılırdı sanırım. Bi muayene mi olsan acaba bu durumun sebebi ne öğrensen
Hayrolsun yaaDoktor bakınca kese göremiyorum ama kan sonucu çıksın o kesin sonuç verir dedi sonra da regl döngüsü oluşmamış o yüzden böyle dedi değerlerimin hepsi de çok şükür normal .hayır regl olmamayı anlarım da bu göğüslerim ve akıntı bitmiyor