Belki psikolojik olarak rahatladığından sökülecektir. Dur bakalım sonuç ne çıkacakYa kızlar kan verdim geldim bu kez şimdi pembe kanama geldi peçeteye ay kan verdiğim günü mü buldun ya şaka mı bu
Canım sıkıldı vallahi günlerdir bir damla yok bugün geldi pespembeBelki psikolojik olarak rahatladığından sökülecektir. Dur bakalım sonuç ne çıkacak
Dur bakalım kanamaya dönecek miCanım sıkıldı vallahi günlerdir bir damla yok bugün geldi pespembe
Yinede verin emin olmak için ama eğer bebek istiyorsanız psikolojik regliniz öyle olmuş olabilir. Testte çıkmamış yoksa bir daha test yapın ben gecikmeden yapmıştım test hemen çıkmıştı çünkü28inde başladı lekelenme ve bu sabah bitti. 27si beklenen regl tarihimde. Düne kadar erken gebelik testi negatif çıktı. Sizce yine de kan vermeli miyim ?
Ya aslında regl olmak istiyorum ki doktora gidip ilaca başlayayım. İlk defa böyle lekeleme olup da sonra bitmesi başıma geldi. Yarına kadar olmazsam gidip kan verecemYinede verin emin olmak için ama eğer bebek istiyorsanız psikolojik regliniz öyle olmuş olabilir. Testte çıkmamış yoksa bir daha test yapın ben gecikmeden yapmıştım test hemen çıkmıştı çünkü
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYa aslında regl olmak istiyorum ki doktora gidip ilaca başlayayım. İlk defa böyle lekeleme olup da sonra bitmesi başıma geldi. Yarına kadar olmazsam gidip kan verecem
Amin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Herkesin beynı yandı bu içinde bulunduğumuz durumdan ötürüEneaciz ben regl olmadıö siz tecrübelisiniz regl olsaydı sökülmez miydi
CnndndndnxHerkesin beynı yandı bu içinde bulunduğumuz durumdan ötürü
Ya bence bekle reglin 10 gün geçsin en azından aklında sorun olmaz
Şuan 6 günYa bence bekle reglin 10 gün geçsin en azından aklında sorun olmaz
Balım bence azcık daha bekleŞuan 6 gün
evet :)Siz muşlu musunuz
Bendeeeevet :)
Belki de regl değildirYa kızlar kan verdim geldim bu kez şimdi pembe kanama geldi peçeteye ay kan verdiğim günü mü buldun ya şaka mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?