Böyle çıkmıştı 26 Kasım'da yapmıştımGebelikte bazı hanımların böyle ara ara lekelenmeleri oluyor. Test yaptınız mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle çıkmıştı 26 Kasım'da yapmıştımGebelikte bazı hanımların böyle ara ara lekelenmeleri oluyor. Test yaptınız mı acaba
Haha yapicam yarın yapicam beni de heyecanlandırdınız el birliğiyleAdet günümden sonra sürekli sulu beyaz akıntılarım olmuştu. Ama yani test yapın lütfen ben çatladım sizin yerinize
Evet canım 27 siydi ama olmadım 3-4 gün akıntı oldu o da geçti bugün ama 26 sı kanda hcg 0 dıCanım biz senle aynı gün olacaktık diye hatırlıyorum, henüz adet olmadınsa ve emin değilsen o masajı yapma, gebelikten emin değilseniz yapın diyor ... stresten de bu durumu yaşıyor olabilirsin ama riske atma bence
Hamilesin benceBöyle çıkmıştı 26 Kasım'da yapmıştım
Bilmiyorum artık çekiniyorum kan vermeyeHamilesin bence
Ee gebesiniz o zaman ilk dakikalarda çıktıysaBöyle çıkmıştı 26 Kasım'da yapmıştım
Bilmiyorum kullandığım test markası aritmetdi herkes yalancı pozitif çıkardığını söyledi cekindimEe gebesiniz o zaman ilk dakikalarda çıktıysa
Artı med yaşancı veriyor evet başka bir test daha yapsanBilmiyorum kullandığım test markası aritmetdi herkes yalancı pozitif çıkardığını söyledi cekindim
Yarına alırım sonraki gün ilk idrarla yaparım artikArtı med yaşancı veriyor evet başka bir test daha yapsan
lütfen bir tane daha yapın allahın ceazsı o test psikolojimi bozdu 3 tane yaptım ondan ikisi pozitif çıkınca kan verdim negatiftiBilmiyorum kullandığım test markası aritmetdi herkes yalancı pozitif çıkardığını söyledi cekindim
Yarına alcam artık:)lütfen bir tane daha yapın allahın ceazsı o test psikolojimi bozdu 3 tane yaptım ondan ikisi pozitif çıkınca kan verdim negatifti
Kasıkta ağrı batma ?Birde alt katında biraz sertlik hissdiyorum
Çok şükür yaa sakın vazgeçmeyin amaaHaha yapicam yarın yapicam beni de heyecanlandırdınız el birliğiyle
Bir test daha deneyin benceBilmiyorum kullandığım test markası aritmetdi herkes yalancı pozitif çıkardığını söyledi cekindim
Ağam bizimle eyleeeniiirAkıntım beyaza döndü tövbeeee
Ağam bizimle eyleeeniiir
Olabilir bence algıda seçecililBu ay aynı durumu ne kadar çok kadın yaşamış ya acaba mevsimsel mi