YERLEŞME KANAMASI İLE İLGİLİ

Yaaa çok sevindim, ne kadarlık acaba benim ki altı haftalikmis :) dün keseyi gördük, hemen doktora git sen de :)
Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun gözünüz aydın . Benim reglim Üçüncü. Gün bugün gecikmesi ve soluk kahve rengi çok az miktarda akıntı geliyor sildikce bile değil günlük pede geliyor gece sadece , Birde adet olacakmisim gibi ağrım var yerleşme kanaması olabilir mi acaba test yaptım dün negatifti

Bence yerleşme kanaması aynıydı benim de durumum ben adetten yedi sekiz gün sonra test yaptım pozitifti gördüm, bence bikac gün sonra tekrar bı dene

Kızlar merhaba ya benim dün adet günümdü pecetede çok açık kırmızı kan gördüm sonra daha görmedim bugün de sabahtan beri pas renginde kahverengi alıntım oluyor oda pecetede silince camasirima geçmiyor sizce hamilemiyimdir 1 buçuk yıldır istiyoruz

Öyle duruyor sanki :) haberdar et

Hanımlar merhabalar. Biz 1.5 yıldır evliyiz. 4 aydır da bebek istiyoruz. Eşim ve ben doktora gittik ikimizdede bir sorun yok çok şükür. Bu ay yumurtlamadan sonra yoğun sırt ağrısı ve kasik ağrısı olmaya başladı. Son iki gündür de mide bulantısı devam ediyor. Göğüs uçların da ağrı var. Bir kaç gündür de bacak ağrısından uyuyamıyorum. Adetim iki gün gecikti ama yarım saat önce kahverengi akıntı geldi peceteye. Sizce normal mi hamilelik olabilir mi

Merhaba implantasyon başlığında gördüm sizi. Ve danışmak istiyorum nolur bana yardımcı olun. Bi ara sanırım implantasyon kanaması gibi yaşadınız ama o ay hamile kaldınız mı acaba ? Benim adet tarihimden 2 gün sonra başlayan ilk başta pembe olup daha sonrasında kahverengiye dönen az akıntılarım oldu. Şu anda 35.gündeyim ve yaklaşım 6 gündür yaşıyorum günde bi iki defa görüyorum. 10. Günü tamamlayıp test yaptırmak istiyorum adet agrısı gibi agrılarım var. Siz nasıl yaşadınız anlatırmısınjz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…