YERLEŞME KANAMASI İLE İLGİLİ

Haklısın canım hayirlisi inşallah,senin ne kadar oldu hamilelik
5 ay bitti canım bizde cok ıstedık olmadı somra doktora gittik esımde de bende de skntı yoktu doktor sıze sadece sans dıleyeblırım dedi . Ondan sonra kafaya takmadım cunku yapabılcegım bısey yoktu hayırlı zamanda nasıp et rabbim dedım . Hamıle kaldıgım ay kafamın en rahat oldugu aydı 🌺

Kizlar merhaba ben geçen ay hsg çektim hicbisi çıkmadı 4 gün erken adet oldum bitirdikten sonra ovulasyon testi yaptı çift çizgi günlerini değerlendirdik ama adetime10gun var bugün alttan bir baskı ve arada pembemsi kanamam oldu sizce nedeni nedir

Kızlar merhabalar, bende kist de var ama 2. Bebek de istiyoruz kist için önemsiz dedi dr etkilemez hiçbir şeyi dedi. Geçen ay kistten dolayı sürekli kanamalı geçince tüm tarihler birbirine karıştı ne zaman bat ne zaman sat bilmiyorum, bir de korunmadık hiç. 😁 Bugün çok çok az kahverengimsi leke geldi. Erken gebelik testini ne zaman yapmalı bu durumda? Yerleşme olabilir mi ya da kistten dolayı mı emin değilim.. :/

Kızlar merhabalar, bende kist de var ama 2. Bebek de istiyoruz kist için önemsiz dedi dr etkilemez hiçbir şeyi dedi. Geçen ay kistten dolayı sürekli kanamalı geçince tüm tarihler birbirine karıştı ne zaman bat ne zaman sat bilmiyorum, bir de korunmadık hiç. 😁 Bugün çok çok az kahverengimsi leke geldi. Erken gebelik testini ne zaman yapmalı bu durumda? Yerleşme olabilir mi ya da kistten dolayı mı emin değilim.. :/
Adete kac gun var canım . Kıst ıcınde sogan kürünü önerıırm

Adete kac gun var canım . Kıst ıcınde sogan kürünü önerıırm
Ahh bir bilsem.. Temmuzun başından sonuna 20 gün boyunca hep ara kanama yaşadım, ağustos başında kesildi kanamam. O yüzden günlerimi hesaplayamıyorum. Hayıt tohumuna başladım kist için ve tsh bir değer yüksek çıktı onu düzenlesin diye.. 2 yıl önce fsh yüksek çıkmıştı 1 ayda hayıt düşürmüştü ve hamile kalmıştım. Şimdi leke gelince ben de ne düşüneyim bilemedim

Ahh bir bilsem.. Temmuzun başından sonuna 20 gün boyunca hep ara kanama yaşadım, ağustos başında kesildi kanamam. O yüzden günlerimi hesaplayamıyorum. Hayıt tohumuna başladım kist için ve tsh bir değer yüksek çıktı onu düzenlesin diye.. 2 yıl önce fsh yüksek çıkmıştı 1 ayda hayıt düşürmüştü ve hamile kalmıştım. Şimdi leke gelince ben de ne düşüneyim bilemedim
Ara kanamaları yok say son adet tarihinden hesapla canım ?

Bir de çok erken sanki ama ilk hamileliğimde salatalık hiç yiyememiş tiksinmiştim midemi bulandırmıştı, dün cacık yaparken yine aynı hissi yaşadım bugün dolapta cacığı görünce yine midem kötü oldu şimdi bile... Halbuki 1 hafta önce hiç sıkıntı yoktu yiyordum çatur çutur

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum benim bat yarın yani 15 ağustos. Dün ve önceki gün çok küçük kahverengi leke geldi bugün hiçbirşey yok henüz. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Göğüs hassasiyetim ya da başka hiç bir gebelik belirtim yok. Bu şekilde yaşayan var mı gebelik belirtisi olabilir mi

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum benim bat yarın yani 15 ağustos. Dün ve önceki gün çok küçük kahverengi leke geldi bugün hiçbirşey yok henüz. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Göğüs hassasiyetim ya da başka hiç bir gebelik belirtim yok. Bu şekilde yaşayan var mı gebelik belirtisi olabilir mi
Benimde öyle oldu bu ay sonuç pozitif çıktı kahverengi leke iyiymiş, hadi güzel haberlerini bekliyoruz

X