5 ay bitti canım bizde cok ıstedık olmadı somra doktora gittik esımde de bende de skntı yoktu doktor sıze sadece sans dıleyeblırım dedi . Ondan sonra kafaya takmadım cunku yapabılcegım bısey yoktu hayırlı zamanda nasıp et rabbim dedım . Hamıle kaldıgım ay kafamın en rahat oldugu aydıHaklısın canım hayirlisi inşallah,senin ne kadar oldu hamilelik
Bende normal zamanlarda da olurdu . Kımınde oluyor kımısınde olmuyor canım . Kasık agrısı kist olunca daha cok oluyorArkadaşlar kasık ağrısı nezaman başlıyor. İlk aylarda yoğun şekilde oluyor mu ?
TeşekkürlerBende normal zamanlarda da olurdu . Kımınde oluyor kımısınde olmuyor canım . Kasık agrısı kist olunca daha cok oluyor
Adete kac gun var canım . Kıst ıcınde sogan kürünü önerıırmKızlar merhabalar, bende kist de var ama 2. Bebek de istiyoruz kist için önemsiz dedi dr etkilemez hiçbir şeyi dedi. Geçen ay kistten dolayı sürekli kanamalı geçince tüm tarihler birbirine karıştı ne zaman bat ne zaman sat bilmiyorum, bir de korunmadık hiç.Bugün çok çok az kahverengimsi leke geldi. Erken gebelik testini ne zaman yapmalı bu durumda? Yerleşme olabilir mi ya da kistten dolayı mı emin değilim.. :/
Ahh bir bilsem.. Temmuzun başından sonuna 20 gün boyunca hep ara kanama yaşadım, ağustos başında kesildi kanamam. O yüzden günlerimi hesaplayamıyorum. Hayıt tohumuna başladım kist için ve tsh bir değer yüksek çıktı onu düzenlesin diye.. 2 yıl önce fsh yüksek çıkmıştı 1 ayda hayıt düşürmüştü ve hamile kalmıştım. Şimdi leke gelince ben de ne düşüneyim bilemedimAdete kac gun var canım . Kıst ıcınde sogan kürünü önerıırm
Ara kanamaları yok say son adet tarihinden hesapla canım ?Ahh bir bilsem.. Temmuzun başından sonuna 20 gün boyunca hep ara kanama yaşadım, ağustos başında kesildi kanamam. O yüzden günlerimi hesaplayamıyorum. Hayıt tohumuna başladım kist için ve tsh bir değer yüksek çıktı onu düzenlesin diye.. 2 yıl önce fsh yüksek çıkmıştı 1 ayda hayıt düşürmüştü ve hamile kalmıştım. Şimdi leke gelince ben de ne düşüneyim bilemedim
31 temmuzda olmam gerekiyordu ama 30-31temmuz ve 1 ağustosta çok az leke geldi yine kistten muhtemelen bitti. Bidaha gelmedi.Ara kanamaları yok say son adet tarihinden hesapla canım ?
Bu durumda tam 10 gün var adetime. İlk hamileliğimde de 10 gün önce belirtiler başlamıştı. Kasıklarımda ve kalça kemiklerimde aprı vardı çok akıntım olmuştu ama beyazdı kahverengi değilAra kanamaları yok say son adet tarihinden hesapla canım ?
Zeynep cim pozitif çıktı altı :)Sonuçtan bizi haberdar edersin rabbim gönlüne göre versin
Tubacim pozitif çıktıAdet oncesı yada adet gunu olur yerlesme ben adetımden 5 gun once yasamıstım . Canım korkuyu kafandan at olumsuz sa demek kı vaktı degıl hayırlı zaman degıl dıye düşün zihninin ve bedenının rahat olması gerek ❤
Benimde öyle oldu bu ay sonuç pozitif çıktı kahverengi leke iyiymiş, hadi güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum benim bat yarın yani 15 ağustos. Dün ve önceki gün çok küçük kahverengi leke geldi bugün hiçbirşey yok henüz. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Göğüs hassasiyetim ya da başka hiç bir gebelik belirtim yok. Bu şekilde yaşayan var mı gebelik belirtisi olabilir mi
Dün akşam test yaptırdım beta 554 çıktı inşallah bu sefer sağlıkla kavuşurumBenimde öyle oldu bu ay sonuç pozitif çıktı kahverengi leke iyiymiş, hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Yaaa çok sevindim, ne kadarlık acaba benim ki altı haftalikmis :) dün keseyi gördük, hemen doktora git sen de :)Dün akşam test yaptırdım beta 554 çıktı inşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum☺ Hayırlı olsun size de sağlıkla kucagınıza alın inşallah
5+4 görünüyor sat a göreYaaa çok sevindim, ne kadarlık acaba benim ki altı haftalikmis :) dün keseyi gördük, hemen doktora git sen de :)
Hayırlı olsun canım kahverengi lekeyi doktoruna soyle ama benım düşük tehlıkem vardı ilac kullandım sende de oyle durum olablır ihmal etme kesınlıkleTubacim pozitif çıktı6haftalik