Yaa işte bu kadının gücü adınaBurdayım biraz kendime gelmeye çalıştım. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Aslına bakarsanız çok güzel iki rüya görmüştüm ikisindede bebk görmüştüm ve çok gerçekti. Çok etkilemişti beni. Ben yıllardır evli olup çocuğu olmayan bir değilim. Ama bebeklere çocuklara olan sevgimi size anlatamam çok fazla seviyorum. Bide böyle belirtiler yaşayınca ve sonuç hiç olunca sarsıldım biraz. Hele ki bir hastalık çıkınca. Ama şimdi kendime geldim. Bu düşüncelerden kurtuldum. Önce ben iyi olucam vücudumu evlatlarım için hazırlıcam sağlığıma dikkat edicem. Sonra gelsin bebişler inşaallahtedavime odaklanıcamm
Başım dönüyorKızlar hayırlı akşamlar nerelerdesnz napıyosunuz :)
Neden başın dönüyorBaşım dönüyorsen napıyosun son durumlar nee
Ay nebilim anlamadım bi tuhafım bugüünNeden başın dönüyorvalla uzanıyorum bi kaç hafta dikkat edicem
İnşaallah seninde hayırlı haberlerini alırız yakındaaAy nebilim anlamadım bi tuhafım bugüünsende dikkat et kendine ayy bebiş gelicek inşaallah
Merhaba birsey soracam benim adet günüm bugün ama daha olmadım hiçte agrım yok test yapsam çıkar miGecikme ne kadar oldu?
İdrar testinde hemen çıkmayanilir adet gününden en az iki üç gün geçmesi lazım hatta geç döllenmeyse beş günMerhaba birsey soracam benim adet günüm bugün ama daha olmadım hiçte agrım yok test yapsam çıkar mi
Evet canım ilaçla tedaviye başladım inşallah herşey yoluna girecekİnşaallah seninde hayırlı haberlerini alırız yakındaakist için tedavi demişmiydi doktor
Yaptim idrar testi negatif cıktı ama halen adet olmadimİdrar testinde hemen çıkmayanilir adet gününden en az iki üç gün geçmesi lazım hatta geç döllenmeyse beş gün
Yani dediğm gibi bikaç gün daha geçsin sabretYaptim idrar testi negatif cıktı ama halen adet olmadim
İnşaallah tabii kiEvet canım ilaçla tedaviye başladım inşallah herşey yoluna girecek
Canım fotoyu eklemeseydin keşke :/ bildiğim kadarıyla yumurtlama dönemnden sonra hamile kalma ihtimali düşük ama belki yumurtlaman geç olmuştur. Benmde adetimden iki gün önce lekelenmem olmuştu ama kıvamlıydı pembemsi. Şüpheleniyorsan adet günün geciktikten iki üç gün sonra test yapabilirsinKızlar merhaba, adetime 3 gün var. Korunmasız ilişki oldu fakat yumurtlama döneminden sonraydı yani dogurgan olmayan tarihte. Fakat bu sekilde lekelenme yasadim bugun miktar cok az, kanama seklinde degil yani lekelenme tamamen. Yasayanlar yardimci olabilirler mi acaba cok tesekkur ederim. Foto ekledim
İlk defa mı korunmasız ilişki oldu, ilk oldğu zaman benim adetim de düzensizleşmiştiCanım fotoyu eklemeseydin keşke :/ bildiğim kadarıyla yumurtlama dönemnden sonra hamile kalma ihtimali düşük ama belki yumurtlaman geç olmuştur. Benmde adetimden iki gün önce lekelenmem olmuştu ama kıvamlıydı pembemsi. Şüpheleniyorsan adet günün geciktikten iki üç gün sonra test yapabilirsin
Tabikide canim haber verecem ilk buraya yazarım zaten inşallah hamileyimdir. Çok halsizim basım dönüyor halende adet olmadim ben çok düzenli olan birisiyim hic olma için belirti de yok yani anlamadım napcamYani dediğm gibi bikaç gün daha geçsin sabretama haber et buraya da
İlk defa mı korunmasız ilişki oldu, ilk oldğu zaman benim adetim de düzensizleşmişti
Korunmasız yaşadıysan ilişkiyi hangi gün olursa olsun farketmez her halükarda hamile kalma şansı vardır ve bence o yerleşme kanaması olabilir çünkü yerleşme kanaması adetten önce olan birşeymiş ben internete okumuştum bekle bakalim adetin gececekmi okuduğuma gore ama rengi yerleşme kanamasina benziyorKızlar merhaba, adetime 3 gün var. Korunmasız ilişki oldu fakat yumurtlama döneminden sonraydı yani dogurgan olmayan tarihte. Fakat bu sekilde lekelenme yasadim bugun miktar cok az, kanama seklinde degil yani lekelenme tamamen. Yasayanlar yardimci olabilirler mi acaba cok tesekkur ederim. Foto ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?