• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?

Merhabalar arkadaslar adetime 2 gün var kasıklarda sanci oldu dün yavruagzi pembemsi leke geldi peceteye bugunde kahverengi lekeler geldi adet günüm 2 si yerlesme kanamasi mı yoksa adet mi gelecek meraktayim daha once adet olacagim gün bi sanci gelirdi ve kırmızılar baslardi bu sefer biraz farkli oldu insallah gelmez kirmizilar

Merhabalar. Günlerdir forumda benimle aynı durumu yaşayan kişileri okuyup umutlanıyorum. yaklaşık 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz kendi çabalarımızla biraz eşimde bende sorunluyuz oyüzden bu ay mucize olabilir mi diye heyecanlanıyorum ama test yapmaya da korkuyorum. 29 kasımda adet olmam gereken günde kahverengi küçük lekelenme başladı 3 gün devam etti bugünde evi süpüreyim dedim ve pembe akıntı geldi biraz da ağrı yaptı bıraktım uzandım şimdi ama test yapmalı mıyım yerleşme olabilir mi yardımınıza ihtiyacım var

Yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Adetimden bir hafta önce kahverengi leke geldi ve 5 gün sürdü sonra 9. Gün kan geldi. Bu kan gelmeden önce hafif kramplar yaşamıştım. Her adet dönemimde olduğu gibi. 10 ve 11. Gün ise yine kahverengi leke gördüm.
Sadece bir kereliğine de çok fena midem bulanmış başım dönmüştü. Bunlar dışında bir belirti yaşamadım.
Bu yerleşme kanaması mı? Hamile olabilir miyim?
Resmen benim yaşadıklarımı yaşamışsın bende bekliyorum erken gebelik testi yapıcam iki saate

Hanımlaar ben kistlerimden dolayı tedavi görüyorum doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım ikinci ayın bitmesine son 3 hap kaldı ve bugün kanamam oldu az miktarda. İki gündür kramplarım oluyodu zaten. Şu an adet olmuş sayılıyor muyum? Bu kanama ne oluyor tam olarak? Sadece kanama olsaydı önemli değildi ama kramplarımda oluyor. Onun dışında göğüs hassasiyeti mide bulantısı ve baş dönmesi de yaşıyorum ama bunlar adet olacağım zamanlar yaşadığım şeyler zaten. Hamilelik söz konusu olabilir mi

Merhabalar. Günlerdir forumda benimle aynı durumu yaşayan kişileri okuyup umutlanıyorum. yaklaşık 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz kendi çabalarımızla biraz eşimde bende sorunluyuz oyüzden bu ay mucize olabilir mi diye heyecanlanıyorum ama test yapmaya da korkuyorum. 29 kasımda adet olmam gereken günde kahverengi küçük lekelenme başladı 3 gün devam etti bugünde evi süpüreyim dedim ve pembe akıntı geldi biraz da ağrı yaptı bıraktım uzandım şimdi ama test yapmalı mıyım yerleşme olabilir mi yardımınıza ihtiyacım var
Adetin üstünden bir hafta geçtikten sonra test yaparsan daha iyi olur. Varsa kesin var gözükür yoksa kesin yok gözükür. Şimdi erken olabilir ve yanlış sonuçlarla karşılaşabilirsin inşaallah istediğiniz hayırlı evlada kavuşursunuz

Merhabalar arkadaslar adetime 2 gün var kasıklarda sanci oldu dün yavruagzi pembemsi leke geldi peceteye bugunde kahverengi lekeler geldi adet günüm 2 si yerlesme kanamasi mı yoksa adet mi gelecek meraktayim daha once adet olacagim gün bi sanci gelirdi ve kırmızılar baslardi bu sefer biraz farkli oldu insallah gelmez kirmizilar
Merhabaa hamilemisiniz acaba merak ettim yeni gördüm yazısınızı :)

Adetin üstünden bir hafta geçtikten sonra test yaparsan daha iyi olur. Varsa kesin var gözükür yoksa kesin yok gözükür. Şimdi erken olabilir ve yanlış sonuçlarla karşılaşabilirsin inşaallah istediğiniz hayırlı evlada kavuşursunuz
Teşekkür ederim canım ama malesef bu yaşadıklarımdan sonra adet oldum umarım daha fazla beklemeden bizlere de nasip olur

E349A8C2-409E-46AF-B86E-99AC87AFF651.jpeg
Ha

hanımlarrrr bu şimdi ne oluyo
Testin süresi 20 dk ama ben dörtte yaptım akşam onda bu silik çizgiyi gördüm kahverengi akıntım var
Gaz
Bulantı
Baş dönmesi
Sivilce
Gibi bir sürü şey yaşıyorummm napmalıyım

adetin ne kadar gecikti? İkinci çizgi geç çıkarsa negatif diye biliyorum
bir hafta gecikti sonra kahverengi olarak geldi on gündür geliyo ama adet gibi hissetmiyorum hamile değilimdir deee
Normalde test yaptığımda hiç böyle olmazdı ilk defa başıma geldi

bir hafta gecikti sonra kahverengi olarak geldi on gündür geliyo ama adet gibi hissetmiyorum hamile değilimdir deee
Normalde test yaptığımda hiç böyle olmazdı ilk defa başıma geldi
Bir hafta gecikmeye direk çift çizgi çıkar diye düşünüyorum 🤔 başka test alıp denesene bazı testler iyi olmuyomuş ya

Kızlar merhaba, adetime 3 gün var. Korunmasız ilişki oldu fakat yumurtlama döneminden sonraydı yani dogurgan olmayan tarihte. Fakat bu sekilde lekelenme yasadim bugun miktar cok az, kanama seklinde degil yani lekelenme tamamen. Yasayanlar yardimci olabilirler mi acaba cok tesekkur ederim. Foto ekledim
merhaba, hamile kaldınız mi?

Benimde hafif sancılarım var sulu pembe akıntı var ama kırmızı akıntı değiş kesinlikle hala kafa karışıklığından başka bişey olmuyor :KK43:
Canım sonuç ne oldu ben de aynı durumdayım da şu an ?

Maşallah ya 🙏🏻 Adet günüme üç gün kala afedersin çok sulu pembe akıntım oldu ve aynı adet sancısı gibi oldu böyle miydi senin de 😕
Benimde iki gün kala oldu 28 adet döngüm ama kahverengimsiye de dönüyordu bi pembe bi kahverengi hiç öyle kan rengi değildi. Ben çok adet sancısı çeken biriyim ama ilaç içmeye değmeyecek ağrı olur ya üşütünce fln öyle bi ağrı vardı

Back