Aynen Rabbim hayırla sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşşalah diğer arkadaşlardan da hayırlı bol sevinç gözyaşı dökülmüş haberler alırızHayırlısıyla kucağmza alırız inşaallah yarın bende detaylı bilgi alıcam niye iki saatte çıkmadı sonuç anlamadım ama
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?
- Konu Sahibi Hifalays
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Hanımlar hastanedeyim vajinal muayene oldum gebelik görünmüyor dedi. Polikistik over görünüyor gibi dedi kan verdim bekliyorum sonuçları
inanki çok üzüldüm ya hamile kalırsın kendini buna alıştırma sakinHanımlar hastanedeyim vajinal muayene oldum gebelik görünmüyor dedi. Polikistik over görünüyor gibi dedi kan verdim bekliyorum sonuçları
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Birsey soracam sizde suan kese görünüyor doktora gitmişsiniz sizi takip ettim çünkü mesajlarınızı belirtileriniz neydiHayıt otu diye bişey var onu içtiğim zaman bana iyi gelmişti aktara sor dene istersen. Benimde 10 gün sürüyor çok sancılı ve yoğun geçiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
İlk belirtim adet öncesi pembe lekeydi sonra akıntı kesildi dört gün sonra yavruağzı bi leke geldi en son bugün kahve akıntı geldi. Onun dışında göğüslerim şişti ama pek sızlamadı sol göğsüm sadece acıyor gibiydi. Halsizliğim oldu üç dört gündür uyku halim çoğaldı genel belirtilerim bunlardıBirsey soracam sizde suan kese görünüyor doktora gitmişsiniz sizi takip ettim çünkü mesajlarınızı belirtileriniz neydi
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Bak bende hic akıntı yok hiç göğüs şişmesi acısı felan da yok ama aralarda mesela dün oldu en son kasiklarimda ağrı oluyor boyle sanki bebek tekme atar ya onun gibiİlk belirtim adet öncesi pembe lekeydi sonra akıntı kesildi dört gün sonra yavruağzı bi leke geldi en son bugün kahve akıntı geldi. Onun dışında göğüslerim şişti ama pek sızlamadı sol göğsüm sadece acıyor gibiydi. Halsizliğim oldu üç dört gündür uyku halim çoğaldı genel belirtilerim bunlardı
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Canım daha pirinç kadar öyle bişey pek mümkün değil belki gaz dolaşması olabilir. Benim bide sabah mide bulantım çok olmaya başladı bikaç gündürBak bende hic akıntı yok hiç göğüs şişmesi acısı felan da yok ama aralarda mesela dün oldu en son kasiklarimda ağrı oluyor boyle sanki bebek tekme atar ya onun gibi
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Yok varsa bile tekme atamaz zaten ben sadece nasil sancı olduğunu anlatmak için oyle bebek tekmesi gibi dedim ah keşke o günleri görebilecek miyim acabaCanım daha pirinç kadar öyle bişey pek mümkün değil belki gaz dolaşması olabilir. Benim bide sabah mide bulantım çok olmaya başladı bikaç gündür
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Ahahah ya normal adet sancısı gibi ama tam da değil ağrı kesici içecek kadar değil ama hissettiren bişey diyimYok varsa bile tekme atamaz zaten ben sadece nasil sancı olduğunu anlatmak için oyle bebek tekmesi gibi dedim ah keşke o günleri görebilecek miyim acaba
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Hah anlattin bak bendede aynısı oluyor aynı adet ağrısı gibi ama öyle çok hafif yani buAhahah ya normal adet sancısı gibi ama tam da değil ağrı kesici içecek kadar değil ama hissettiren bişey diyim
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Sadece sancı mı var ama belirti başka bişey yok muHah anlattin bak bendede aynısı oluyor aynı adet ağrısı gibi ama öyle çok hafif yani bu
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Yok başka birşey yok mesela hiç suan sancim yok arada oluyor o da bir iki dakika sürüyorSadece sancı mı var ama belirti başka bişey yok mu
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Gecikme ne kadar oldu?Yok başka birşey yok mesela hiç suan sancim yok arada oluyor o da bir iki dakika sürüyor
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Olmadı daha ben heyecanımdan yazıyorum burada beklemek çok zor ondan sizin fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum 3 günüm varGecikme ne kadar oldu?
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Ahahah canım biz 8 aydır istiyorduk çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten odaklanmamak önemli. Kafana taktığında her ay moralin bozulurOlmadı daha ben heyecanımdan yazıyorum burada beklemek çok zor ondan sizin fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum 3 günüm var
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Keşke elimde olsaAhahah canım biz 8 aydır istiyorduk çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten odaklanmamak önemli. Kafana taktığında her ay moralin bozulur
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Başka şeylere odaklan dışarı çık yürü kitap oku film izle meselaKeşke elimde olsa
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Denicem inşllah yapabilirimBaşka şeylere odaklan dışarı çık yürü kitap oku film izle mesela
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Canım nerelerdesin?Yaa bende 30 günebir oluyordum 10 gün sürüyordu hatta bazen daha fazla şimdide olamadım bir türlü işte birazdan alıcam sonuçları
- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Aynen bende merak ettimCanım nerelerdesin?
Burdayım biraz kendime gelmeye çalıştım. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Aslına bakarsanız çok güzel iki rüya görmüştüm ikisindede bebk görmüştüm ve çok gerçekti. Çok etkilemişti beni. Ben yıllardır evli olup çocuğu olmayan bir değilim. Ama bebeklere çocuklara olan sevgimi size anlatamam çok fazla seviyorum. Bide böyle belirtiler yaşayınca ve sonuç hiç olunca sarsıldım biraz. Hele ki bir hastalık çıkınca. Ama şimdi kendime geldim. Bu düşüncelerden kurtuldum. Önce ben iyi olucam vücudumu evlatlarım için hazırlıcam sağlığıma dikkat edicem. Sonra gelsin bebişler inşaallah tedavime odaklanıcammCanım nerelerdesin?