• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?

Hayırlısıyla kucağmza alırız inşaallah yarın bende detaylı bilgi alıcam niye iki saatte çıkmadı sonuç anlamadım ama
Aynen Rabbim hayırla sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşşalah diğer arkadaşlardan da hayırlı bol sevinç gözyaşı dökülmüş haberler alırız :dua: :dua:

Hanımlar hastanedeyim vajinal muayene oldum gebelik görünmüyor dedi. Polikistik over görünüyor gibi dedi kan verdim bekliyorum sonuçları 😒
Hanımlar hastanedeyim vajinal muayene oldum gebelik görünmüyor dedi. Polikistik over görünüyor gibi dedi kan verdim bekliyorum sonuçları 😒
inanki çok üzüldüm ya hamile kalırsın kendini buna alıştırma sakin

Hayıt otu diye bişey var onu içtiğim zaman bana iyi gelmişti aktara sor dene istersen. Benimde 10 gün sürüyor çok sancılı ve yoğun geçiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda 😘
Birsey soracam sizde suan kese görünüyor doktora gitmişsiniz sizi takip ettim çünkü mesajlarınızı belirtileriniz neydi

Birsey soracam sizde suan kese görünüyor doktora gitmişsiniz sizi takip ettim çünkü mesajlarınızı belirtileriniz neydi
İlk belirtim adet öncesi pembe lekeydi sonra akıntı kesildi dört gün sonra yavruağzı bi leke geldi en son bugün kahve akıntı geldi. Onun dışında göğüslerim şişti ama pek sızlamadı sol göğsüm sadece acıyor gibiydi. Halsizliğim oldu üç dört gündür uyku halim çoğaldı genel belirtilerim bunlardı

İlk belirtim adet öncesi pembe lekeydi sonra akıntı kesildi dört gün sonra yavruağzı bi leke geldi en son bugün kahve akıntı geldi. Onun dışında göğüslerim şişti ama pek sızlamadı sol göğsüm sadece acıyor gibiydi. Halsizliğim oldu üç dört gündür uyku halim çoğaldı genel belirtilerim bunlardı
Bak bende hic akıntı yok hiç göğüs şişmesi acısı felan da yok ama aralarda mesela dün oldu en son kasiklarimda ağrı oluyor boyle sanki bebek tekme atar ya onun gibi

Bak bende hic akıntı yok hiç göğüs şişmesi acısı felan da yok ama aralarda mesela dün oldu en son kasiklarimda ağrı oluyor boyle sanki bebek tekme atar ya onun gibi
Canım daha pirinç kadar öyle bişey pek mümkün değil belki gaz dolaşması olabilir. Benim bide sabah mide bulantım çok olmaya başladı bikaç gündür

Canım daha pirinç kadar öyle bişey pek mümkün değil belki gaz dolaşması olabilir. Benim bide sabah mide bulantım çok olmaya başladı bikaç gündür
Yok varsa bile tekme atamaz zaten😆😆 ben sadece nasil sancı olduğunu anlatmak için oyle bebek tekmesi gibi dedim😆 ah keşke o günleri görebilecek miyim acaba😆

Yok varsa bile tekme atamaz zaten😆😆 ben sadece nasil sancı olduğunu anlatmak için oyle bebek tekmesi gibi dedim😆 ah keşke o günleri görebilecek miyim acaba😆
Ahahah 😂 ya normal adet sancısı gibi ama tam da değil ağrı kesici içecek kadar değil ama hissettiren bişey diyim

Ahahah 😂 ya normal adet sancısı gibi ama tam da değil ağrı kesici içecek kadar değil ama hissettiren bişey diyim
Hah anlattin bak bendede aynısı oluyor aynı adet ağrısı gibi ama öyle çok hafif yani bu

Canım nerelerdesin?
Burdayım biraz kendime gelmeye çalıştım. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Aslına bakarsanız çok güzel iki rüya görmüştüm ikisindede bebk görmüştüm ve çok gerçekti. Çok etkilemişti beni. Ben yıllardır evli olup çocuğu olmayan bir değilim. Ama bebeklere çocuklara olan sevgimi size anlatamam çok fazla seviyorum. Bide böyle belirtiler yaşayınca ve sonuç hiç olunca sarsıldım biraz. Hele ki bir hastalık çıkınca. Ama şimdi kendime geldim. Bu düşüncelerden kurtuldum. Önce ben iyi olucam vücudumu evlatlarım için hazırlıcam sağlığıma dikkat edicem. Sonra gelsin bebişler inşaallah 😊😂 tedavime odaklanıcamm

Back