• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?

Burdayım biraz kendime gelmeye çalıştım. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Aslına bakarsanız çok güzel iki rüya görmüştüm ikisindede bebk görmüştüm ve çok gerçekti. Çok etkilemişti beni. Ben yıllardır evli olup çocuğu olmayan bir değilim. Ama bebeklere çocuklara olan sevgimi size anlatamam çok fazla seviyorum. Bide böyle belirtiler yaşayınca ve sonuç hiç olunca sarsıldım biraz. Hele ki bir hastalık çıkınca. Ama şimdi kendime geldim. Bu düşüncelerden kurtuldum. Önce ben iyi olucam vücudumu evlatlarım için hazırlıcam sağlığıma dikkat edicem. Sonra gelsin bebişler inşaallah 😊😂 tedavime odaklanıcamm
Yaa işte bu kadının gücü adına 🤞🏻☺️ Kendini geliştirmeye sağlığını iyileştirmeye odaklanma çok güzel bişey. Bana da düşük tehliken olabilir dedi doktor. Dikkat edip bakıcaz ilerleyen zamanlarda nasıl sonuçlanacak. Ben 9 aydır bekliyordum bu durumu ve bazı aylar psikolojjk olarak etkileniyordum ama ne zamanki kafamı rahatlattım herşey daha iyi gitmeye başladı 😊

Kızlar merhaba, adetime 3 gün var. Korunmasız ilişki oldu fakat yumurtlama döneminden sonraydı yani dogurgan olmayan tarihte. Fakat bu sekilde lekelenme yasadim bugun miktar cok az, kanama seklinde degil yani lekelenme tamamen. Yasayanlar yardimci olabilirler mi acaba cok tesekkur ederim. Foto ekledim

Eklentiler

• 1346F74F-C1DC-4BB2-B30B-9A0B5CE2CC89.jpeg
    1346F74F-C1DC-4BB2-B30B-9A0B5CE2CC89.jpeg
    155 KB · Görüntüleme: 2.659
Kızlar merhaba, adetime 3 gün var. Korunmasız ilişki oldu fakat yumurtlama döneminden sonraydı yani dogurgan olmayan tarihte. Fakat bu sekilde lekelenme yasadim bugun miktar cok az, kanama seklinde degil yani lekelenme tamamen. Yasayanlar yardimci olabilirler mi acaba cok tesekkur ederim. Foto ekledim
Canım fotoyu eklemeseydin keşke :/ bildiğim kadarıyla yumurtlama dönemnden sonra hamile kalma ihtimali düşük ama belki yumurtlaman geç olmuştur. Benmde adetimden iki gün önce lekelenmem olmuştu ama kıvamlıydı pembemsi. Şüpheleniyorsan adet günün geciktikten iki üç gün sonra test yapabilirsin

Canım fotoyu eklemeseydin keşke :/ bildiğim kadarıyla yumurtlama dönemnden sonra hamile kalma ihtimali düşük ama belki yumurtlaman geç olmuştur. Benmde adetimden iki gün önce lekelenmem olmuştu ama kıvamlıydı pembemsi. Şüpheleniyorsan adet günün geciktikten iki üç gün sonra test yapabilirsin
İlk defa mı korunmasız ilişki oldu, ilk oldğu zaman benim adetim de düzensizleşmişti

Yani dediğm gibi bikaç gün daha geçsin sabret 😊 ama haber et buraya da
Tabikide canim haber verecem ilk buraya yazarım zaten inşallah hamileyimdir. Çok halsizim basım dönüyor halende adet olmadim ben çok düzenli olan birisiyim hic olma için belirti de yok yani anlamadım napcam

İlk defa mı korunmasız ilişki oldu, ilk oldğu zaman benim adetim de düzensizleşmişti

mesajı kaldıramıyorum inanamıyorumm cok ozur dilerim sorabilecegim kimse yoktu ben de emin olamadigimdan yanlis tarif ederim endisesiyle gonderdim:( ilk kez olmadi fakat bu ay sekilde oldu. siz o 2 gun onceki lekelenmeden sonra gebe kaldiniz mi yani hic bilmiyorum bunlari cok sag olun

Korunmasız yaşadıysan ilişkiyi hangi gün olursa olsun farketmez her halükarda hamile kalma şansı vardır ve bence o yerleşme kanaması olabilir çünkü yerleşme kanaması adetten önce olan birşeymiş ben internete okumuştum bekle bakalim adetin gececekmi okuduğuma gore ama rengi yerleşme kanamasina benziyor

Cok tesekkur ederim 1 yillik evliyim yasim da daha 22. Simdilik dusunmuyorduk ama biraz heyecanlandim cok sag olun tekrar :KK52::KK52:

Back