- 16 Temmuz 2022
- 63
- 6
- 6
- 21
- Konu Sahibi hanim hanim
Yoğun değil, lekelenme teşekkür ederimYani test yapmadan anlamazsınız ki.. Kanamaniz Yoğunsa regldir yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğun değil, lekelenme teşekkür ederimYani test yapmadan anlamazsınız ki.. Kanamaniz Yoğunsa regldir yani.
Merhaba ben 25 Haziran'da evlendim. 10 Temmuzda adet olmam gerekiyordu. Fakat olmadım ve karın ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı vardı. 12 Temmuzda Hamilelik testi yaptım pozitif. 15 Temmuzda hastaneye gittim kan testi verdim pozitif. Hamilelik HCG hormonun takibi ve kesenin ultrasonda görülecek mi sağlıklı bir gebelik mi diye için 22 Temmuzda tekrar doktora gideceğim. Bence şüpheniz varsa test yapın zaten içinize de doğuyor :) Eğer hamileyseniz ve bebeğin sağlığı için dikkat etmeniz gerekiyor ne olur ne olmaz riske atmamış olursunuz.Hayır, henüz gebelik testi için erken olur dedim. Ayrıca ben adet oldum kanısındaydım bu saate kadar. Ama hâla gelmeyince olabilir mi diye düşündüm. Çok istiyorum, hayırlısıyla tutmuş olsa..
Ya hayırla kucağınıza alın. Yapacam inşaallah bendeMerhaba ben 25 Haziran'da evlendim. 10 Temmuzda adet olmam gerekiyordu. Fakat olmadım ve karın ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı vardı. 12 Temmuzda Hamilelik testi yaptım pozitif. 15 Temmuzda hastaneye gittim kan testi verdim pozitif. Hamilelik HCG hormonun takibi ve kesenin ultrasonda görülecek mi sağlıklı bir gebelik mi diye için 22 Temmuzda tekrar doktora gideceğim. Bence şüpheniz varsa test yapın zaten içinize de doğuyor :) Eğer hamileyseniz ve bebeğin sağlığı için dikkat etmeniz gerekiyor ne olur ne olmaz riske atmamış olursunuz.
Çok teşekkür ederim inşAllah darısı sizler gibi isteyen herkesin başına...Ya hayırla kucağınıza alın. Yapacam inşaallah bende
Amin:)Çok teşekkür ederim inşAllah darısı sizler gibi isteyen herkesin başına...
Bende de durum siz de ki gibi korunmasız ilişkiden 7 gün sonra peçeteye çok az miktarda renkli akıntı geldi, normal akıntımla beraber ped koydum ama sonra kesildi. 8. Gün de erken gebelik testi yaptım henüz adetime 1 gün vardı. Şuan iki gün geciktim gelen giden yok. Kasıklarıma hafif ara ara ağrı giriyor, belim ve bacaklarım ağrıyor regl olacak gibi. Geçen ay 4 gün gecikmiştim ama korunmuştuk gebelik olmadı. Bu ay korunmadık, bende bekliyorum iki üç gün geçsin testi tekrarlayacağım bakalım :)İyi günler herkese.
Sekiz aydır çocuk bekliyorum. Her ay düzenli olur adet günlerim fakat geçen ay bir-iki gün öncesinde oldu. Bu ay ise adet günüme üç gün varken yani perşembe günü hafif sırt ve bacak ağrım oldu hemen geçti uzamadı. Sabahında ise yani adet günüme iki gün kala, dün çok az leke gibi kanama oldu. Çok az oldu ve devam etmedi bir daha. Dünden beridir bekliyorum olacak diye ama ne ağrım var ne de kanama. Beyaz akıntı bile var diyebilirim. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba, ne yapmam gerek bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa dönüş sağlarsa çok sevinirim?
Bende de durum siz de ki gibi korunmasız ilişkiden 7 gün sonra peçeteye çok az miktarda renkli akıntı geldi, normal akıntımla beraber ped koydum ama sonra kesildi. 8. Gün de erken gebelik testi yaptım henüz adetime 1 gün vardı. Şuan iki gün geciktim gelen giden yok. Kasıklarıma hafif ara ara ağrı giriyor, belim ve bacaklarım ağrıyor regl olacak gibi. Geçen ay 4 gün gecikmiştim ama korunmuştuk gebelik olmadı. Bu ay korunmadık, bende bekliyorum iki üç gün geçsin testi tekrarlayacağım bakalım :)
Evet çok erken yaptım ilişkiden 7 gün sonraydı meraktan yapmıştım. Sonuç çıktı mıTest yaptınız negatif mi çıktı, ben kan verdim birazdan sonuçlarım çıkacak inşaallah
o günden sonra iki defa daha çok çok az gördüm. Bu gördüğüm de adet zananına denk geliyor. Yerleşme kanaması mı adet mi
Evet çok erken yaptım ilişkiden 7 gün sonraydı meraktan yapmıştım. Sonuç çıktı mı
Çok teşekkür ederim inşAllah darısı sizler gibi isteyen herkesin başına...
Hanimlar kusura bakmayinYani test yapmadan anlamazsınız ki.. Kanamaniz Yoğunsa regldir yani.
Merhaba sonucunuz ne çıktı merak ettim de :)Test yaptınız negatif mi çıktı, ben kan verdim birazdan sonuçlarım çıkacak inşaallah
Negatif çıktı. Rahatsızlsnmıştım acile gittim o ara testte yaptım ama negatif. Kanda enfeksiyon varmış. Herhalde o lekelenmeler de ondan ötürüymüş.Merhaba sonucunuz ne çıktı merak ettim de :)
Benim de lekelenmelerim oluyordu. Rahatsızlanmıştım acile gittim o ara testte yaptım ama negatif çıktı. Kanımda enfeksiyon varmış o lekelenmeler de ondan olabilirmişHanimlar kusura bakmayin
Sat 29 haziran Bat 29 temmuz
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyor.
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu,
suan ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu cok afedersiniz damla gibi sivi bisey degil sümük gibi nasil anlatsam hafif koyu bi akinti bunlara ek olarak iki kasigimda da agri vardi bacaklarima vuran ve gaz sorunu kabizlik vardi göğus hassasiyetim vardi sanki göbek altim rahim üstüm pıt pıt atiyodu rahmime sanci giriyodu arada test yapmistim 2 3 once negatifti 19 unda da kan testi istemis doktor oda negatif
Neden böyle oluyor acaba, bu arada en son care adetimin baslayinca hsg randevusu alacağım. Yine test yapicam ama korkuyorum da basina boyle bisey gelen var mi
Negatif çıktı. Rahatsızlsnmıştım acile gittim o ara testte yaptım ama negatif. Kanda enfeksiyon varmış. Herhalde o lekelenmeler de ondan ötürüymüş.Evet çok erken yaptım ilişkiden 7 gün sonraydı meraktan yapmıştım. Sonuç çıktı mı
Regl ne kadar gecikti sizin? Ben hala olmadım bugün 4. Gün gözüküyor uygulamada ama geçen aya göre 6. Gün gecikmemin, 2 gün önce test negatifti. Anlamıyorm reglim hiç gecikmedi bu kadar.Negatif çıktı. Rahatsızlsnmıştım acile gittim o ara testte yaptım ama negatif. Kanda enfeksiyon varmış. Herhalde o lekelenmeler de ondan ötürüymüş.
Tekrar test yapınRegl ne kadar gecikti sizin? Ben hala olmadım bugün 4. Gün gözüküyor uygulamada ama geçen aya göre 6. Gün gecikmemin, 2 gün önce test negatifti. Anlamıyorm reglim hiç gecikmed