- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
Rica ederim olsun çocuğu olamayanda var ALLAH hicbirbirimizin kucağını boş bırakmasın. Gelsin bebisler onlar bizim mutluluğumuzCok tesekkur ederim 1 yillik evliyim yasim da daha 22. Simdilik dusunmuyorduk ama biraz heyecanlandim cok sag olun tekrar
Bende de yerleşme kanaması dışında bi belirti yoktu nerdeyse bide göğüs büyümesi. Komşum da hiç yerleşme kanaması olmamış mesela direk adet gecikmesi yüzünden test yapmış herkesin farklı galşbaTabikide canim haber verecem ilk buraya yazarım zaten inşallah hamileyimdir. Çok halsizim basım dönüyor halende adet olmadim ben çok düzenli olan birisiyim hic olma için belirti de yok yani anlamadım napcam
Evet yerleşme kanaması adetimden önce geldimesajı kaldıramıyorum inanamıyorumm cok ozur dilerim sorabilecegim kimse yoktu ben de emin olamadigimdan yanlis tarif ederim endisesiyle gonderdimilk kez olmadi fakat bu ay sekilde oldu. siz o 2 gun onceki lekelenmeden sonra gebe kaldiniz mi yani hic bilmiyorum bunlari cok sag olun
Herkeste tam pembe olmayabiliyor bazısında kahverengimsi oluyomuşbu da pembe degil mi ben yanlis mi gormusum
Evet yerleşme kanaması adetimden önce geldi ☺ Zaten daha yeni öğrendim geçtiğimiz pazartesi. Ben adet oldum sanmıştım yavruağzı bi lekelenme görene kadar şüphelenmemiştim. Yani ben adet bittiği gün hamile kaldığımı tahmin ediyorum o yüzden adetten önce lekelenmem oldu
Kese varsa görünüyor canım ama yumurtlama kanamasnı ben de duydum çok sık yaşanan bişey olmasa da olabiliyormuşKızlar bende bu ay yani 1 hafta öncesine adetime 10 gün kala ilk defa adet dışı kanama yaşadım 2-3 gün ilk çok çok az geliyordu hafif hafif beraberinde sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu 3üncü günün akşamında biraz fazla geldi günlük pedim dolmuştu nerdeyse sonraki gün de kesildi kanamalar, yerleşmedir diye düşündüm ama çok erkendi adetime 10 gün vardı sonra doktora gittim yumurtlama kanaması dedi doktor ben şok oldum dedim ki bu ay ovulasyon testi kullandım 10uncu günümde belirgin çizgi çıktı dedim ovulasyon testleri her zaman doğru sonucu vermeyebilir ben şu an görüyorum senin yumurtlama günün dündü bugün de ilişki olsun dedi,alttan baktırmadım karnımdan baktı,anlaşılır mı yumurtalıklardan
Ben hiç beklemiyordum bu ay belirtiler bile sonradan dikkatmi çekmiştiyaa hayirli olsun cok sevindim. :)) benm de 3 gun var vebu lekelenme vs allahim dusuncesi bile cok garipmis
Nasıl yani canım ultrasonla baktıgında yumurtlaman dündü ama adetime 10 gün kalmıştı demek ki çok geç yumurtluyorum,keseyi anlamadım canım,ilk defa başıma geliyor tedirgin olmuştumKese varsa görünüyor canım ama yumurtlama kanamasnı ben de duydum çok sık yaşanan bişey olmasa da olabiliyormuş
Yumurtlaman her ay değişebilir yada genelde aynıdır ama bazen günü şaşabilir şaştıysa o yüzden yumurtlama kanaması olmuştur. Adetten sonra dört beş gün sürüyor yumurtlama diye biliyorum. Adetim geciktikten 7 gün sonra doktra gittim kese göründü ultrasonla demek istedimNasıl yani canım ultrasonla baktıgında yumurtlaman dündü ama adetime 10 gün kalmıştı demek ki çok geç yumurtluyorum,keseyi anlamadım canım,ilk defa başıma geliyor tedirgin olmuştum
Anladım canım doktor bana gebelik olsa da 4 aralıkta belli olur dedi ama bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgiYumurtlaman her ay değişebilir yada genelde aynıdır ama bazen günü şaşabilir şaştıysa o yüzden yumurtlama kanaması olmuştur. Adetten sonra dört beş gün sürüyor yumurtlama diye biliyorum. Adetim geciktikten 7 gün sonra doktra gittim kese göründü ultrasonla demek istedim ☺
Daha adet gününe var yani, erken gebelik testi de adet gününde net bişey söyler benceAnladım canım doktor bana gebelik olsa da 4 aralıkta belli olur dedi ama bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgi
4 gün var canım kasıklarıma az önce ağrı girip çıktı birkaç defa, ama olsa erken gebelik testinde çıkmazmıydı erken de olsa çıkıyor yaDaha adet gününe var yani, erken gebelik testi de adet gününde net bişey söyler bence
Bazısı çıkmaz diyor biz ihtimalleri düşünelim4 gün var canım kasıklarıma az önce ağrı girip çıktı birkaç defa, ama olsa erken gebelik testinde çıkmazmıydı erken de olsa çıkıyor ya
Gecikirse alıp yaparım canımBazısı çıkmaz diyor biz ihtimalleri düşünelimsen adet gününde yada bi sonraki gün yap testi inşaallaj güzel haberdir
Kızlar hamile misinizzzBende de yerleşme kanaması dışında bi belirti yoktu nerdeyse bide göğüs büyümesi. Komşum da hiç yerleşme kanaması olmamış mesela direk adet gecikmesi yüzünden test yapmış herkesin farklı galşba
EvettKızlar hamile misinizzz
Benim adetimden 5-6 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu, hatta erken olacağım sanmıştım ama 2 gün sonra kesildi. Yerleşme kanamasıymış bu.
adetime 2 gün kala idrar testi silik çıktı, adet olmam gereken gün kan verdim pozitifti.bende aynı durumu yaşadım. ne zaman ögrendiniz acaba benim adete 2 gun kala kan testınde negatif çıktı adetimn gecikmesinin 6. günü de idrarda negatiff çıktı
adetime 2 gün kala idrar testi silik çıktı, adet olmam gereken gün kan verdim pozitifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?