Daha önce idrar testi yapıp hayal kırıklığına uğrayınca hiç test almadım yarın gidip kan testi vermeyi düşünüyorum :/İnternette hamilelikte iki çizgi de çok koyu oluyormus sanırım denedim bende çıkmadı siz de varsa deneyin
İleri zamanlarda oluyor canım benim adetimin geçtiği ikinci günü testim silikti Allah size de nasip etsin ayy ben bu gün hepinizden kan vermenizi bekliyordumİnternette hamilelikte iki çizgi de çok koyu oluyormus sanırım denedim bende çıkmadı siz de varsa deneyin
Evet ondan olabilir öyleyse yeni evliyimNe kadarlık evlisin. Eğer yeniyse düzenin değişebiliyormuş. Aslında benimde çok bilgim yok ama yarın kan testi yapılacak eğer hamile çıkarsam herşeyi ayrıntısıyla yazıp paylaşacağım sizinle.
Ben garanti olsun diye bi hafta bekliyim dedim yarın erkenden vericem kan sonuçta iki saate çıkar galibaİleri zamanlarda oluyor canım benim adetimin geçtiği ikinci günü testim silikti Allah size de nasip etsin ayy ben bu gün hepinizden kan vermenizi bekliyordum
Canım ilk zamanlar hormon dengesi değişiyor insanı o yüzden adet düzenin değişebilir. Ama hamile olamazsın diye birşey yok çünkğ evlendiği ikinci hafta hamile kalan arkadaşım var :)Evet ondan olabilir öyleyse yeni evliyim
Rabbim herkese en hayırlı zamanda versin inşallahCanım ilk zamanlar hormon dengesi değişiyor insanı o yüzden adet düzenin değişebilir. Ama hamile olamazsın diye birşey yok çünkğ evlendiği ikinci hafta hamile kalan arkadaşım var :)
Allah şifa versin lütfen doktora görünRabbim herkese en hayırlı zamanda versin inşallahhamileymisim gibi bir his yok icim de açıkçası enfeksiyon olabilir diye düşündüm yanmam da var di çünkü
Hepimiz hamile olsaaakİleri zamanlarda oluyor canım benim adetimin geçtiği ikinci günü testim silikti Allah size de nasip etsin ayy ben bu gün hepinizden kan vermenizi bekliyordum
Ayyy inşallahHepimiz hamile olsaaak
Hayırlısıyla canım. Kan önemli değil kesenin gözükmesi önemli Rabbim sağlıkla devamını getirsinKızlar doktora gittim kan tahlili verdim yarın çıkacak dedi ama ultrasonda kese görünüyor dedi de ben niye tam sevinemedim yaa tahlil sonucunu görmeden ümitlenmicem
Ama üç dört haftalıkken kese belli olur mu ki ya ben bu ay okadar beklemiyordum ki hala şoktayımHayırlısıyla canım. Kan önemli değil kesenin gözükmesi önemli Rabbim sağlıkla devamını getirsin
Benim de 4+3 tü ilk keseyi gördüğümdeAma üç dört haftalıkken kese belli olur mu ki ya ben bu ay okadar beklemiyordum ki hala şoktayım
Canım gittin mi doktoraNe kadarlık evlisin. Eğer yeniyse düzenin değişebiliyormuş. Aslında benimde çok bilgim yok ama yarın kan testi yapılacak eğer hamile çıkarsam herşeyi ayrıntısıyla yazıp paylaşacağım sizinle.
Tekrarladı mı akıntınız peki?Benim adetimden 5-6 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu, hatta erken olacağım sanmıştım ama 2 gün sonra kesildi. Yerleşme kanamasıymış bu.
İdrak ettiğim zaman tepki verebilcem galibaBenim de 4+3 tü ilk keseyi gördüğümde
Canımm haberini bekliyorumHepimiz hamile olsaaak
Hayır bir daha olmadıTekrarladı mı akıntınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?