- 18 Kasım 2019
- 3
- 0
- 1
- 23
Yaa hadi hayırlısı inşâallah güzel haberlerle gelirsinKızlar doktora gittim kan tahlili verdim yarın çıkacak dedi ama ultrasonda kese görünüyor dedi de ben niye tam sevinemedim yaa tahlil sonucunu görmeden ümitlenmicem
Canım boş gebeliği kimyasalı dış gebeliği hepsinde beta hcg yükselir doktor keseni görmüş daha ne olsunİdrak ettiğim zaman tepki verebilcem galiba
Canım boş gebeliği kimyasalı dış gebeliği hepsinde beta hcg yükselir doktor keseni görmüş daha ne olsunRabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin Rabbim
İnşaallahevet yaaa maşallah subahanallah inşaallah istediğin bebeğine kavuşursun♥ Bende de kist varmış hamile kalma ihtimalim oldukça düşük gibi görünüyor kan verdim bekliyorum sonuçları
Deme öyle kuzum Allah’ın ol demesiyledir her şey ben de polikistik overdim. Duanı eksik etme bacımevet yaaa maşallah subahanallah inşaallah istediğin bebeğine kavuşursun♥ Bende de kist varmış hamile kalma ihtimalim oldukça düşük gibi görünüyor kan verdim bekliyorum sonuçları
Yaa bende 30 günebir oluyordum 10 gün sürüyordu hatta bazen daha fazla şimdide olamadım bir türlü işte birazdan alıcam sonuçlarıİnşaallahKisti çok sıkıntı etme bende de vardı hemde senede iki kere tekrarlıyor genelde ama iki üç ay durup kendi kendne eriyor yani doktor öyle demişti yani ilaçlı tedavisi yok. İnşaallah ciddi kist değildir. Ben kist varken 12-15 günde bir adet oluyordum
Hayıt otu diye bişey var onu içtiğim zaman bana iyi gelmişti aktara sor dene istersen. Benimde 10 gün sürüyor çok sancılı ve yoğun geçiyor. Hayırlısı olsun hakkımızdaYaa bende 30 günebir oluyordum 10 gün sürüyordu hatta bazen daha fazla şimdide olamadım bir türlü işte birazdan alıcam sonuçları
Hiç ovülasyon testi almadım ama adetin en az üç gün geciktyse idrar testinde çıkıyor ben idrar testi de yaptım pozitiftiKızlar evde ovülasyon testi var onu yaptım negatif çıkıyor hamile olanlar bi ovülasyon testi yaparmısınız
Benim aslında 28 gün ama daha önce 30 gün olduğu için geçmiş diye düşünmemeliyim değilmiHiç ovülasyon testi almadım ama adetin en az üç gün geciktyse idrar testinde çıkıyor ben idrar testi de yaptım pozitifti
Yani garanti sonuç almak için sabredebildiğim kadar sabret derimBenim aslında 28 gün ama daha önce 30 gün olduğu için geçmiş diye düşünmemeliyim değilmi
Canım yerleşmeye çalışıyor kuzucuk ona yardımcı ol ayakta çok gezinme uzan ve ayaklarının altına yastık bırak. Maydanoz tüketimini azalt ben de on beş gün lekelenme devam etti ama dinlendiğim günler olmuyor gerçekten dene faydasını görürsün.Kızlar doktordan geldiğimden beri kahvwrengi ve bazen pembe akıntım oluyor çok tedirginim
Canım sonuçların nasıl çıktıHanımlar hastanedeyim vajinal muayene oldum gebelik görünmüyor dedi. Polikistik over görünüyor gibi dedi kan verdim bekliyorum sonuçları
Dikkat edicem kuzum teşekkür edermCanım yerleşmeye çalışıyor kuzucuk ona yardımcı ol ayakta çok gezinme uzan ve ayaklarının altına yastık bırak. Maydanoz tüketimini azalt ben de on beş gün lekelenme devam etti ama dinlendiğim günler olmuyor gerçekten dene faydasını görürsün.
Valla bende tam bilmiyorum sat göre 7+2 olduk. Ama doktor embriyonun boyuna göre 6+3 dedi.Dikkat edicem kuzum teşekkür edermsenin ne kadarlık şimdi
Hayırlısıyla kucağmza alırız inşaallah yarın bende detaylı bilgi alıcam niye iki saatte çıkmadı sonuç anlamadım amaValla bende tam bilmiyorum sat göre 7+2 olduk. Ama doktor embriyonun boyuna göre 6+3 dedi.
Hayırlısıyla kucağmza alırız inşaallah yarın bende detaylı bilgi alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?