Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?

Ayy inşallah vardır canım. Rabbim duam kabul oldu cümlesini söyletmeyi nasip etsin

Benimde hafif sancılarım var sulu pembe akıntı var ama kırmızı akıntı değiş kesinlikle hala kafa karışıklığından başka bişey olmuyor

İnat ettim test yapmıyorum ben de ya olacaksam olayım kafasına girdim ama işte gönüll..

Benim geçtiğimiz pazartesi olmam gerekiyordu ama ondan önceki gün pembe leke geldi aha oldum dedim ama sonra kesildi işte ondan sonra bikaç kez hafif akıntım oldu. Ben adet zamanımı aşırı sancılı geçiririm serumla kendime geldiğim oluyor ama bu sefer hafif batmalardan başka bişey olmadı

Hah işte bendede böyle şeyler oluyor ya bizde sorun var ya da hamileyiz ben hamile değilimdir çünkü adet olmuş gibi hissediyorum ayrıca yerleşme kanaması Bir sefer olur benim bu ikinci kanamam oluyo. Boşver ya akışına bırak adet olmazsan eğer ve bu seni rahatsız etmeye başlarsa kan aldır. Rahatsız etmiyorsa nebilim mide bulantısı şişkinlik falan yoksa diğer aya kadar bekle bakalım

Ya ben bikaç gündür manyak gibi çok farklı başlıklarla araştırdım bu durumu iki üç kez akıntısı gelen olmuş mesela pembe değil direk kan gelip kesilen falan olmuş işte herkesin bünyesi farklı aslında ama en garantisi test yarın idrar testi yapayım yine bugün yapmak istemiyorum varsa da garanti olur heralde. Yada direk hastaneye gidip kan testi yaptırıp iki saate sonuç almakk ah bide cesaretim olsa

Sen ne kadarlık evlisin ve daha önce bunun gibi bi olay yaşadın mı
Bide başka gördüğün bi belirti var mı

Sen ne kadarlık evlisin ve daha önce bunun gibi bi olay yaşadın mı
Bide başka gördüğün bi belirti var mı
Ben bi buçuk yıllık evliyim daha önce sadece bi kere adetim gecikti hep vaktnde yada bigün erken olurum. Belirtiler yazdıklarım var işte. Bide dünden beri aşırı belim ağrımaya başladı vicudum çok ağırlaştı

Kızlar benden bugün yine leke gledi dünde adet sancısı gibi bir şey yaşamıştım zaten. Ben hamile değilim galiba adet oldum
Test yaptıracak misin adet mi oldun yani

Ben yeni evliyim ama şunu fark ettim hamilelik belirtileriyle adet belirtileri neredeyse aynı. Herkesete farklı görünüyor. Tamamen kişiye özel yani. Biz belirtileri internetten okuyoruz kendimizi hamile sanıyoruz ama aslında adet belirtisi oluyor. Ben çok araştırdım test negatif çıkan ama hamile olan var kanda bile negatif çıkıp hanile olan var. Başta pozitif çıkıp sonra negatif çıkanda var. Kosacası nasip. Herşey olacağına varacak. Biz Allah'tan gelene razı olalım duamızı edip bekleyelim. Bugün değilse başka bi gün hamile olduğumuz haberini alırız Yinede siz belirtilerinizi paylaşın. Yaşadıklarınızı yazın mutlaka bende yazıcam. Bilgilenelim. Mesela bende şu an adet sancısı var ve lekelenme oluyor.

Haklısın canım psikolojik olarak etkiliyoruz kendimizi en iyisi tabi bikaç gün daha bekleyip doktora görünmek. Belkide sadece iltihap.. anca kan testinde belli olur yarını bekliyorum randevu alıcam birazdan

Test yaptıracak misin adet mi oldun yani
Yarın her türlü hastaneye gidicem ve durumumdan bahsedicem. Dünkü sancılarımın karşılığı bugün yine lekelenme oluyo. Bir önce lekelenmem 20 gün önce olmuş. Hamile olsam böyle olur muydu? Bence adet oldum hamile değilim mide bulantısı falanda adet sökemediğimden olabilir çünkü 20 gün öncede böyle lekelenme olmuştu ama kan tam gelmemişti

Olabilir canim ben dün sana ilk yazdigimdada demistim içeride bekleyen kan kahverengi olarak gelir diye çünkü çıkamadığı için içeride kahverengi rengine dönüşüyor. Ama belirtilerim var deyince sen bende hamile olduğunu düşündüm

Lekelenme diyorum ama çok az gelmişti. Sadece biraz bulaşıyordu o kadar. O yüzden adet olmadığını düşünmüştüm. Ne sancım vardı ne bişey. Ama şimdi sancım var ve yine kahverengimsi bir leke gördüm daha açık renkliydi dur hakalım nolacak hayırlısınolsun yarın belli olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…