Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?

Benim lekelenmem on gün falan sürdü durdu derken tekrar başladı bir kaç gün daha oldu. Doktor sen dinlenmiyor musun dedi öğretmenim maalesef sürekli ayaktayım bebeğe yardımcı olmadığımı söyledi bazen yerleşme uzun sürüyor ay ben sizin yerinizde olsam test yapmıştım adetimin ikinci günü test yaptım ben ve çıktı kendim için sabrettim hep belirtilerin psikolojik olduğunu düşündüm ama sizin için sabredemiyorum

Sen ciddi misin ayy ne güzel yazmışsın öylee
Ya ben test yaptım üç kere falan hepsi negatif çıktı bende sıkıldım artık üzülüyorum bide negatif çıkıncaa yani sence hamile olabilir miyim

Olabilir. Normal adetten farklı olduğunu farketmişsin zaten benim de 2 gün pembe oldu
Bu lekelenmelerden 20 gün sonra şimdi yine kahverengimsi çok açık renkli akıntım gelmeye başladı. Kasık ağrılarım var. Mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum. Hatta şişkinlik ve gaz oluştu son bi kaç gündür. Zaten kan gelmediği için vücudum değişik tepkiler veriyo diye düşünüyordum. Adet sökememekten oluyo diye düşünüyordum. Sivilce çıkıyor bide

Benden son adetimden 34 gün sonra kan gelmişti kıpkırmızıydı rengi 2 defa gelip kesilmişti ve ağrım olmadı o an
Yerleşme kanamasıymış
Bende de ağrı olmamıştı ama şimdi yani o lekelerden 20 gün sonra sancılarım var ve yine lekelenme oluyor. Hala kan gelmedi tabi çok az lekeler dışında bişey yok

Bende de ağrı olmamıştı ama şimdi yani o lekelerden 20 gün sonra sancılarım var ve yine lekelenme oluyor. Hala kan gelmedi tabi çok az lekeler dışında bişey yok
Yarın mutlaka haberleşelim inşaallah akşama sonuçları alınca ben de heyecanlıyım

Aynen haber et banada

Sen ciddi misin ayy ne güzel yazmışsın öylee
Ya ben test yaptım üç kere falan hepsi negatif çıktı bende sıkıldım artık üzülüyorum bide negatif çıkıncaa yani sence hamile olabilir miyim
Ay valla ben kendimi hatırlıyorum adet olduğumda ağlıyordum. Bir yük denedik olmadı bu ay gerçekten umudum yoktu adet belirtilerim vardı hala da var İnan bana. Ama ben de ümidi kesmiştim hatta hiç test yapmadım ben de önceki aylarda o kadar yaptım ki kendimi üzdüm. Belirtilerimi hep psikolojik belirtiler diyordum ama değilmiş. Umarım siz de hamilesin bu mutluluğu beraber tadarız

İnşaallah canım benim valla insan hber vermek için can atıyoe :) hayırlı haberleri..

Ya kızlar sürekli akıntım oluyor gibi hissediyorum hatta ayıptır söylemesi ped takıyorum akıntıyı net görebilmek için ama tertemiz yani normal akıntı rengi geliyor ve hissettiğim halde sanki hiç gelmiyor giib oluyor , sizde de oldu mu

Senin adetin ne kadar geçmişti

Napıyoruz yarın kan aldıralım kesin bence
Bendede akıntı geliyo hissi var sancı var çok az lekeler geliyo hamile değilsek bile öğrenelim ne olduğunu içimiz rahat etsin dimi ama
Kesinlikle 9.45 e randevu aldım valla artık kan versem sonuç akşama netleşir diye düşünüyorum. Kist falanda varsa biliriz en azından çözüm odaklı oluruz. Vakit geçmiyor

Hatta
Kesinlikle 9.45 e randevu aldım valla artık kan versem sonuç akşama netleşir diye düşünüyorum. Kist falanda varsa biliriz en azından çözüm odaklı oluruz. Vakit geçmiyor
bende adet olduğumu düşünüyorum bugün pek umudum yok yani eşimle de tartıştım zaten. Aslında hamile olsamda şöyle benden özür dilemesini görsem çok iyi olurdu

Hatta

bende adet olduğumu düşünüyorum bugün pek umudum yok yani eşimle de tartıştım zaten. Aslında hamile olsamda şöyle benden özür dilemesini görsem çok iyi olurdu
Neden tartıştınız ki bunların hepsi tatlı heyecanlar olur yani hepimizin başına geliyor

Neden tartıştınız ki bunların hepsi tatlı heyecanlar olur yani hepimizin başına geliyor
Yok bizim meselemiz başka. Ama şu kadarını söyleyeyim bana karşı kaba ve onun için yaptıklarımı görmüyor. Zaten herşeye ağlayan bir haldeyim o da böyle kaba olunca çok kötü oluyorum

Yok bizim meselemiz başka. Ama şu kadarını söyleyeyim bana karşı kaba ve onun için yaptıklarımı görmüyor. Zaten herşeye ağlayan bir haldeyim o da böyle kaba olunca çok kötü oluyorum
Ne yazıkki benim eşim de arada oyle oluyor napalim onlar erkek alttan almamız lazım ben öyle yapiyorum beni el üstünde tutuyor. Bağırsağa susuyorum napim. Cevap versem kıyamet kopar çünkü ikimizde çok sinirliyiz

Benimki bağırmadı iki aylık bu süreçte ama herşeye karışıyor sürekli eleştiriyor hiçbişeyimden memnun değilmiş gibi davranıyor üzüyor beni ya
Erkekler böyle diye ben kabullenip oturamam ki. Soğuyorum bi kere ondan böyle yaptıkça

Bende 6 aylık evliyim oyle sesini cok yükseltmez ama bağırır yani. Bende çok gururluyum eşim bunu bilir. Bana 1 defa sinirle evden git dedi ben çantamı aldim evden çıkıyordum yalvardı bana gitmeyim diye. Ne varsa dillerinde yani onların icinde birsey yok öyle düşünme seni sevmiski senle yuva kurmuş evlilikte hersey olur tadı tuzu bunlar üzülme hic soğumasa zamanla düzelir emin ol daha çok yeniyiz hepimiz

Ben onu seviyorum niyeti kötü değil bunuda biliyorum ama beni çok yıpratıyor sürekli onu mutlu etmeye çalışan bir kadın olmaktan çok uzak duran kadın oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…