Yerimde olsanız ne yapardınız ? Objektif dışardan bakan kişiler olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence babana araba alma. Çocukla da barışma. Özlemen normal. Zamanla geçer.

Özleyince sevdiğimi düşünüyorum.. Belki düzelirdi diyorum

Bak burada bin tane konu oku 999unda dü-zel-mi-yor-lar. Gercekten işin özeti bu. Zaten onlara göre sorun yok. Kişilikleri boyle. Kendini yanlış görmüyor ki düzelsin. En iyisi kendine göre birini bulmak ki hayat zehir olmasın

Bir illa yaşayarak öğreneceğim vakası ne desek boş.

Genelde iyi yönde olumlu şeyler yazarım ama bu çocuk bende hiç iyi şeyler uyandırmadı. İçiniz de fazla ısınmadıysa boşverin bence, çok da tanımıyorsunuz, bilmiyorum bana güven vermedi

Sevmediğiniz, soğudunuz biri için niye zorluyorsunuz?
İyi çocuk, karşıma başkası çıkmıyor diye ilişki mi yaşanır?

Iyi dusunun.
Ben begenmedim tavirlarini.

Babaniz hak etmiyor diye sevgilinize mi yedirmeniz lazim? 5 aylik adama guvenmeyin.
Babaniza araba almak zorunda degilsiniz elbette ama siz 25 yasina gelmissiniz meslek sahibi olMussunuz,hic mi payi yok?

Kendi begendi ayakabiyi sanami aldiracakti ben onu anlamdim

Ayakkabıyı kime alacaktiniz?

Bence şu anki öfkesinin bastırılmış hali, ileride düşün bunu bir de. Uzaklaş.

herkez kendi ciftiniimi alacakti?

Çekim şart yoğun duyguların olsa hemen soğumazdın oluru yok bence

Bence ayril , tutulacak bir tarafi yok bu iliskinin
Deneyim konusuyor ileride cok pismannolursun evlenirsen

Sanki evli çoluk çocuklu birisin. . Ne uğraşıcan ısınmadığın adamla??

Bence biraz daha zamana bırakin bekleyin. Ama çocuğun hayattan beklentisiyle sizin beklentileriniz farklı gibi geldi bana. Sanki ikiniz de başka kulvarlarda geziniyor gibisiniz. Biraz daha bekleyin bence.

sana utanmadan ayakkabı aldırabilen bi erkeği kaybetmekten korkma . çok net.

Acabalarla bi iliski yurumez..aklina yatmadiysa ki yatmamis onune bak,yasin genc karsina baska insanlar mutlaka cikacak

Öfke kontrolü olmayan o insandan bir an evvel kurtul.bugün bikaç gün üzüleceğın bir şeye sonra yıllarca uzülme.öyle insanlar değişmiyor.vazgeç arkana bile bakma.

Fiziksel çekim bittiyse zorlamayın, herşeyi ama herşeyi göze batar bu sefer saygınızı da yitirirsiniz.

Koşarak uzaklaşırdim. Aman ha

1- Babana arabayi alma

2- O cocukla evlenme

Bence babana araba alma. Çocukla da barışma. Özlemen normal. Zamanla geçer.

Bir illa yaşayarak öğreneceğim vakası ne desek boş.

gün gectikçe özlediğimi farkettim ve acaba dediğimi..
tamam biliyorum mantıga uymayan seyler var yoluma bakayım diyeceğim ama suan rahatlık var sanki üzerimde.. cünkü nasıl olsa tam bitmedi dönmek istesem o orada bu yüzden kaybetmiş hissetmiyorum ki tamamen onu.. hissetsem belki pişman olacagım suan bilemiyorum.. aklımda acaba kalacak gibi geliyor ama bir yandan dönüp birleşirsek yine soguk hissedersem ne olacak suankinden kötü olur muyum ? denedim olmadı yine der kabullenir miyim..

Sorun yaşarsın onunla. Öfke kontrolsüzlğü basite alınacak bir durum değil. Daha gençsin. Şimdi kendini seçim yapmak zorunda hissetme. Daha olgun, dengeli birisi çıkar karşına. Zaten ailen yeterince sorunlu, bari güzel bir evliliğin olsun.

Özleyince sevdiğimi düşünüyorum.. Belki düzelirdi diyorum

Neresi duzelecek?

Duzelecek olsaydi baban duzelirdi dimi!
Yillardir.

Cidden bazen insan gormek istemiyor.
Illa o ofke nobetinin sonucu bir tokat bir dayak olcak oyle dank edecek galiba.

Bosluktan suan ozledigini saniyorsun sadece hepsi bu.
Yasin da daha 25 . bir etrafini gor izle karsina elbet birileri cikar.
Son erkek gibi guvenemiyorum kimseye modundan cik

Ama canım babam hiçbirşeye yanaşmayan biri kabullenemeyen biri.. O ise kabul ediyor bu problemini ve aşmak isti yoo rum demişti psikolog û kabul etmişti.. Tokat filan atacağını hiç sanmıyorum sadece o an cok sinirli oluyor ve iletişime kapanıyor sonra kendine geliyor konusuyor benimle.. Ben aslında karsıma bşri cıksın isterim ama cıkmıyor işte tek basıma da yoruldum bu hayatta sorunlarla bogusmaktan

Cıksa keske canım ya.. Kötü biri de değil ki aslında cok merhametlidir mesela bu da önem verdiğim birşey benim inancım sorgulama aşamasında hep anlayışla katsılamıstır iyi yönleri de düşündürüyor

Burada dikkate alman gereken şey kötü yönleri. Kendini kandırma canım. Bir yemeğin içine böcek düşmüşse, o yemeğe artık temiz diyemeyiz.

Okadar doğru söyledin ki.Bir bitmediler.Pirim veren de kadınlar.Igrenc bir durum.

Okadar doğru söyledin ki.Bir bitmediler.Pirim veren de kadınlar.Igrenc bir durum.
En yakın arkadaşımın kocası böyle hatta burda bile konum var onunla ilgili. Bana yollamaz yalnız aynı şehirde olduğumuz halde, ama kız hostes ona bisey demez para geliyor ya.

En yakın arkadaşımın kocası böyle hatta burda bile konum var onunla ilgili. Bana yollamaz yalnız aynı şehirde olduğumuz halde, ama kız hostes ona bisey demez para geliyor ya.
Ayy iğrençler gerçekten ya.Bencil ve maddiyatcilar.Erkek demeye bin şahit ister bunlara.Mide bulandırıyor gerçekten.Ozaman sana da yollasın tek hayret yani.

Ayy duydukça deli oluyorum.Bunun şakası bile yapılmaz.Kadin halimle bir erkeğe demem.Hele de sevgili.

Aslında cimri mi değil mi anlayamadım tam tam anlatayım siz objektif bakın..

Mesela buluştuğumuzda kebapçıya götürmüştü beni pahalı bir yerdi ödemişti güzel yerlerde yemek yiyelim isterdi hep ucuz olsun diye kötü yerlere gitmeyi tercih etmiyordu. Ama hesap konusunda sürekli ona ödetsem sanırım kullanıldıgını düşünürdü kız da arada ödemeli fikrindeydi buna birşey demiyorum şimdikiler hep böyle kadınlar da calıstıgı için..Birde ilk tanıstıgımızda o calısmıyordu ona ragmen hesap ödüyordu babasının kartıydı sanırım kullandıgı .. sonra ben kebapçıdan sonra dedimki hep sen ödeme istiyorum zaten calısmıyorsun rahatsız hissediyorum dedim o da sen calısıyorsun diye sana mı kitleyim hep dedi güldü şakayla.. sonra zaten arada ben veririm diyordum mesela hayır verme yok filan demiyordu hani 2 o verdiyse 1 ben veriyordum ödememe izin verirdi öle çekil sen gibi tavırları olmazdı. bunlara birşey demiyorum..
ayakkabı mevzusuna gelince konuyu ben acmıstım çift ayakkabısı alalım diye sonra o calısmıyordu bende kız olarak almak istemedim ilk hediyemiz o alsın istedim erkek olarak bekledim o işe girdi sonra bana hatırlattı birgün instagramdan bunlar güzel diye resim attı.. sonra begendik sen sipariş vercen dimi dedim o da kartımda para kalmadı dedi o ay yarım ay calısmıstı cünkü az para almıstı benim sipariş vermemi bekledi ben saçma buldum.. o da ayrı gayrı yapıyorsak herkes hesabını d akendi ödesin o zaman böyle düşünüyorsan dedi ben suclu oldum.. cimrisin dedim o da bana kızdı hani ben ayakkabı parasını dert etmişim.. artık samimiyiz sana para kousunda acıkca konusabiliyorum dedi bu ay sen ayakkabı alırsın ikimize diğer ay ben baska birşey alırım sen ben yokki biz var filan dedi.. ben yinede diğer ayı bekleyebilirdin almak için dedim erkek olarak bana sacma geldi dedim.. o da erkeklikle ne alaka filan dedi sonra tamam kabul ediyorum öle yapabilirdim düşünmeden davrandım ben bian param varmı yokmu düşünmeden sana ayakkabı resmini attım dedi o konu öyle kapandı..
sonra biz kıskanclık yüzünden kavga etmiştik en son ayrılma noktasına geldik ben bırakıp gidiyrdum filan o anladı ciddiyetimi.. bana özür çiçeği yolladı ki maaş da alamamıstı parası anca ona yeterdi biliyorum 70 tl vermiş çiçeğe.. yani bir öle bir böyle çözemedim.. sizce ??

İlişkide konuşulmaması gereken şeyleri konuşup yüz göz olmuşsunuz. Ben eşimle dahi bu kadar para konuşmuyorum. Ayrıca adamın hali çok itici. Bu kadar para muhabbeti yapan bir adamla olamam ben. Kaldı ki hem kıskanç hem paracı. Tabi bu benim fikrim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…