Buna benzeyen bi erkek arkadasim vardi gun gectikce o kiskancligin dozu artacak ve maddi anlamda talepleri bitmeyecekDeneyim derken ne yaşadınız merak ettim anlatırmısınız?
Bence biraz daha zamana bırakin bekleyin. Ama çocuğun hayattan beklentisiyle sizin beklentileriniz farklı gibi geldi bana. Sanki ikiniz de başka kulvarlarda geziniyor gibisiniz. Biraz daha bekleyin bence.
Buna benzeyen bi erkek arkadasim vardi gun gectikce o kiskancligin dozu artacak ve maddi anlamda talepleri bitmeyecek
Bizde ikimizinde arabasi vardi nedense heryere benim arabayla giderdik tabi araba benim olunca benzini de ben dolduruyordum , annem beni gencken hep tembihlerdi hicbir erkege birsey ismarlatma yedigini ictigini ode diye , bende hesabi hep paylasirdim ama bu bahsettigim sahis isi abartmisti , calismayi sevmiyordu , bide benden borc alip arkadaslarina vermeye baslamisti
o son nokta oldu zaten ardima bakmadan biraktim hic de pisman olmadim
Anlattiklarin bana cok brnimkini cagristirdi o yone dogru gidiyor gibiAma seninki de baya abartmıs benimkinde öle bişey görmedim o derece ama ihtimalleri gördüm.. Çözemedim
Anlattiklarin bana cok brnimkini cagristirdi o yone dogru gidiyor gibi
Anlattiklarin bana cok brnimkini cagristirdi o yone dogru gidiyor gibi
Bak bunlar aklina takiliyorsa emin ol bi sorun oldugu icindir aslinda goruyosun da icinde bi "acaba" vqrAh bu korkular önceki sevgilim cimrisi tiksinmiştim. Bunu çözemedim bu hep eşitlik kafasındaydı.. Mesela hesap ödemeyen kadın ne ya köyden mi kız sevdim ben demişti.. Yada hesabı hep ben ödüyorsam o kadın altımda ezilmeye mahkum demişti. Ben hep erkek ödesin demiyorum ondan yana değilim.. Sadece erkek bunu diline dolamasın istiyorum ben zaten öderim.. Ama o bana ödesin tabi vs gibi laflar edince soğuyorum.. Aileye güveniyor cünkü onlarda var para belli.. Ama mesela üniversitede babası para yollarım yetirirmiş bidaha istemezmiş ondan para yolla diye ailesini düşünüyor bu aslında bir yandan iyi birşey gibi geldi bana savurmuyor öle demekki dedim.. Ama ne bileyim düşünüyorum belkide cimrilikten.. Mesela evlerine perde istemiş annesi bi komsuda görüp store perde işte konustuk filan dio ben stor ekullanıssız dedim baska model aldık filan dio mesela nie kendine kadar uzuyor ki bu mevzular annesi babasıyla halledemio mu cok sacma.. Bulaşık makinası mesela bizim evde hala yok cünkü zaten fakiriz belli bişe ev zaten 50 m kare bişe yer yok.. Onlar da yakın zamanda almıs mesela ki durumları yok sanki o da garip geldi bana yani.. Ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum
Siz ne kadar zaman beraberdiniz? Seviyormuydın asık mıydın yani? Ayrılınca üzülmedin mi hiç? Ona ne sebeple ayrılıyorum senden dedin
Bu anlattigim sahis 20 sene oncesinde kaldi , ustune baska sevgililer ve 2 koca yaptim ben , kendime biSiz ne kadar zaman beraberdiniz? Seviyormuydın asık mıydın yani? Ayrılınca üzülmedin mi hiç? Ona ne sebeple ayrılıyorum senden dedin
Evet görüyorum ama paraları var diye lüks yaşamak zorunda değil herkes tutumludurlar filan diyorum bir yandan.. Mesela teyzesi ameliyat oldu bunun istanbulda ünlü bir doktor buldular ameliyat 50 bin mi neydi babamdan alır pata heralde dedi demekki kadının yok diye düşündüm hazırda parası.. Sonra ameliyat oldu bu.. Dedim naptı babandan mı aldı yok dedi bankadan çekmiş he iyi dedim.. Yani neyin kafası bu anlamadım.. Teyzem jeep istiyo filan dedi sonraları havayı sevio heralde... Böle olmadıgını düşünüyorum yakıstırmıyorum ona ama ne bileyim.. Mesela bana sevgilin seni hiç kötü yerlere götürür mü demişti hiç götürdüm mü filan sanki boğazdayız hergün.. Bnde bu önemli değil ki paramız olur iyi yere gideriz olmaz gitmeyiz demiştim.. Bikez hastaydım bi cafeye gittik bitki cayına 16 tl mi vermişti bazen de böleydi yani kebapçıya götürmüştü.. Baslarda daha eli acıktı calısmamasına ragmen işe girince parası olacak kendine ait sanıyordum ama tam tersi kıstı bu ay yarım maaş aldım filan dedi evet öleydi ilk maaşında gecen ay ama sonucta isteyince parası oluyordu biliyorum..Bak bunlar aklina takiliyorsa emin ol bi sorun oldugu icindir aslinda goruyosun da icinde bi "acaba" vqr
Ben de sana diyorum ki hqklisin gorduklerinde uzak dur , erkege nadir hesap odetmisimdir ama konusunu yapmasindan nefret ederim cok ciğce baska bisi diil
Bu kadar dusunme bence kafan karisiyor iyice , kalbinin sesini dinleEvet görüyorum ama paraları var diye lüks yaşamak zorunda değil herkes tutumludurlar filan diyorum bir yandan.. Mesela teyzesi ameliyat oldu bunun istanbulda ünlü bir doktor buldular ameliyat 50 bin mi neydi babamdan alır pata heralde dedi demekki kadının yok diye düşündüm hazırda parası.. Sonra ameliyat oldu bu.. Dedim naptı babandan mı aldı yok dedi bankadan çekmiş he iyi dedim.. Yani neyin kafası bu anlamadım.. Teyzem jeep istiyo filan dedi sonraları havayı sevio heralde... Böle olmadıgını düşünüyorum yakıstırmıyorum ona ama ne bileyim.. Mesela bana sevgilin seni hiç kötü yerlere götürür mü demişti hiç götürdüm mü filan sanki boğazdayız hergün.. Bnde bu önemli değil ki paramız olur iyi yere gideriz olmaz gitmeyiz demiştim.. Bikez hastaydım bi cafeye gittik bitki cayına 16 tl mi vermişti bazen de böleydi yani kebapçıya götürmüştü.. Baslarda daha eli acıktı calısmamasına ragmen işe girince parası olacak kendine ait sanıyordum ama tam tersi kıstı bu ay yarım maaş aldım filan dedi evet öleydi ilk maaşında gecen ay ama sonucta isteyince parası oluyordu biliyorum..
boşluk dolduruyorsun sadece babandan alamadigin ilgiyi sana oraya baktin diyen insandan aldin saniyosun tercihlerini dogru yap ilerde daha cok basin agririşte vicdan yapıyorum biraz da ben sevmedim o sevdi die.. yada ne bileyim kendini düzeltmek için psikologu kabul etti benim için.. belli de olmaz belkide 1 ay sonra baskasıyla cıkacak o da ayrı konu..
yalnızlıktan korkuyorum bunalıyorum yapamıyorum ailem de böle olunca nefes alıyordum onunla sanki
ben bile kiyamadim sana kiyma kendine vur kicina tekmeyi hic korkma yalniz kalmakran sabretKızlar şim
di önce kendimden bahsedeyim..
25 yaşındayım lisans mezunuyum. Tasarımcıyım. Maaşım iyi çok şükür.
Ailemin durumu kötü babam içer ve düzgün çalışmaz para biriktirme huyları yoktur.
SSk sı yok emekli olamayacak. Ve ev kira bu yüzden hep sıkıntı çektik biz ve hala sıkıntılıyız.
Babam benden araba almamı istiyor 6-7 binlik ama ben istemiyorum ona para vermek eşek gibi çalışyorum hakketmiyor o ..
Neyse geleyim 5 aydr birlikte olduğum insana..
O da 25 yasında . Askerden gelmişti tanıstık iş arıyordu.. Bu süreçte ona destek oldum 2 bucuk ay kadar iş bulma süreci bekledik hep tavsiye akıl verdim ettim yardımcı oldum .. O da bulmak istiyordu bir iş ama benim kadar hırslı değil bu konuda diye düşünüyorum. Bölümü de lojistik ve yabancı dili yok bu yüzden bulması zor oldu ama sonunda iyi biyere kapak attı kurumsal haftasonu olan biryer. Sadece maaşı düşük başlangıç için de normal.
(Ben hep benim gibi olsun çalışkan işi gücü olan ayakları üzerinde durabilen erkek isterdim ama kısmet)
Neyse çalışıyor sonucta cocuk zamanla yükselir dedim dert etmedim.
Sonra dış görünüşüne vurulmadım öyle ama temiz yüzlü bir cocuk kim görse iyi birine benziyor yüzü temiz dedi ki benden öyle düşündüm netten tanısmama ragmen güvendim ona içimde bir sıcaklık olustu bu süreçte yalnızlıktan da dem vuruyordum gerci biri olsun istiyordum.. 1 ayda beni ikna etmişti ki benim psikolojik kaygı sorunum olmasına ragmen onunla basladık..
Tanımaya basladım.. beni sevdi gercekten değer veriyor ilgi gösteriyordu.. ama öfke kontrolu yok bunu farkettim kızınca cok sinirli olabiliyor o an şaşırdım ilk 1 aylık sevgiliyken sahit olmustum o yönüne. Neyse 4 -4 lük insan yok dedim devam ediyoruz bukez kıskanclığı asırı derecede onu farkettim ki bu etrafa bakma olayı gibi absürd derecede .. kıyafetime karısmaz ama otururken ben farkında olmadan göz yani etrafa bakıyorum diye kızdıgı oldu hatta cıldırdık en son ki kavgada.. sonuc ondan soğudum zamanla sevmiştim zaten fiziksel çekim de vardı ama bi baktım sogudum yanında bişey hissetmiyorum öyle çok üzüldüm afalladım ona da söledim suan ayrıyız 1 haftadır. Bayrama kadar konusmayalım sakince karar verelim dedim. Ama şuan kararsızım..
Kendisi tek cocuk anne babası emekli evleri var ayriyeten kendi evi var suan kirada olan. Zorluk görmemiş maddi anlamda öyle ama gördüğüm kadarıyla lüks yasadıkları da yok sanki cimriler gibi hissetttim biraz. Sürekli bahsettiği malı mülkü var köyde ona kalacakmıs ( bunları belirtiyorum özellikle karsılastırın diye)
Bir yandan iyi biri güven duyuyorum aile cocugu sigarası içkisi yok diyorum. Ailemi anlattım biliyor babamı filan dert etmiyor psikolojik sorunumu da dert etmemişti destek olmustu . öfke kontrolu için psikologa gitmeyi de kabul etti çabası var. İş konusunda da ilerleyebilir uyumlu ortama en azından diyorum ve bu özelliklerini begeniyorum.
Diğer yandan bakıyorum.. bazen para mevzusu etttiğimiz oldu hep erkekten hersey beklenmemeli kafasında kadılar zaten şöyle gibi kalıpları var .. önceki kızlardan kalmıs olabilir bilmiyorum. birkez ayakkabı alcaktık benim almamı istedi bana ters geldi ama ona göre normal . hesap öderken de bi o bi bendir.. hep ona yıkmadım ki bunu istemez sözlerinden acıkca belli . evlenince de öyle ben erkeğim sen calısmasan bile bakarım kafası yok ( hayır yani zaten calıscam sadece o kendine güven olayı yok sanki senin paran benim param zihniyeti var gibi) abartı kıskanlığı da beni boguyor.. ve fiziksel çekimi tekrar toparlarmıyım bilmiyorum eleştiriyordum sacı şöle böle diye halbuki herkes neyi var yakısıklı cocuk diyor
çok kararsızım devam etsem yine sogukluk olursa daha da birbirimizi oyalıcaz diye korkuyorum etmesem
karsıma iyi düzgün bir erkek cıkmıyor ve cidden birine ihtiyac duyuyorum.. onu kaybetmekten pişman olmaktan korkuyorum.
Öfke kontrolü olmayan o insandan bir an evvel kurtul.bugün bikaç gün üzüleceğın bir şeye sonra yıllarca uzülme.öyle insanlar değişmiyor.vazgeç arkana bile bakma.Kızlar şim
di önce kendimden bahsedeyim..
25 yaşındayım lisans mezunuyum. Tasarımcıyım. Maaşım iyi çok şükür.
Ailemin durumu kötü babam içer ve düzgün çalışmaz para biriktirme huyları yoktur.
SSk sı yok emekli olamayacak. Ve ev kira bu yüzden hep sıkıntı çektik biz ve hala sıkıntılıyız.
Babam benden araba almamı istiyor 6-7 binlik ama ben istemiyorum ona para vermek eşek gibi çalışyorum hakketmiyor o ..
Neyse geleyim 5 aydr birlikte olduğum insana..
O da 25 yasında . Askerden gelmişti tanıstık iş arıyordu.. Bu süreçte ona destek oldum 2 bucuk ay kadar iş bulma süreci bekledik hep tavsiye akıl verdim ettim yardımcı oldum .. O da bulmak istiyordu bir iş ama benim kadar hırslı değil bu konuda diye düşünüyorum. Bölümü de lojistik ve yabancı dili yok bu yüzden bulması zor oldu ama sonunda iyi biyere kapak attı kurumsal haftasonu olan biryer. Sadece maaşı düşük başlangıç için de normal.
(Ben hep benim gibi olsun çalışkan işi gücü olan ayakları üzerinde durabilen erkek isterdim ama kısmet)
Neyse çalışıyor sonucta cocuk zamanla yükselir dedim dert etmedim.
Sonra dış görünüşüne vurulmadım öyle ama temiz yüzlü bir cocuk kim görse iyi birine benziyor yüzü temiz dedi ki benden öyle düşündüm netten tanısmama ragmen güvendim ona içimde bir sıcaklık olustu bu süreçte yalnızlıktan da dem vuruyordum gerci biri olsun istiyordum.. 1 ayda beni ikna etmişti ki benim psikolojik kaygı sorunum olmasına ragmen onunla basladık..
Tanımaya basladım.. beni sevdi gercekten değer veriyor ilgi gösteriyordu.. ama öfke kontrolu yok bunu farkettim kızınca cok sinirli olabiliyor o an şaşırdım ilk 1 aylık sevgiliyken sahit olmustum o yönüne. Neyse 4 -4 lük insan yok dedim devam ediyoruz bukez kıskanclığı asırı derecede onu farkettim ki bu etrafa bakma olayı gibi absürd derecede .. kıyafetime karısmaz ama otururken ben farkında olmadan göz yani etrafa bakıyorum diye kızdıgı oldu hatta cıldırdık en son ki kavgada.. sonuc ondan soğudum zamanla sevmiştim zaten fiziksel çekim de vardı ama bi baktım sogudum yanında bişey hissetmiyorum öyle çok üzüldüm afalladım ona da söledim suan ayrıyız 1 haftadır. Bayrama kadar konusmayalım sakince karar verelim dedim. Ama şuan kararsızım..
Kendisi tek cocuk anne babası emekli evleri var ayriyeten kendi evi var suan kirada olan. Zorluk görmemiş maddi anlamda öyle ama gördüğüm kadarıyla lüks yasadıkları da yok sanki cimriler gibi hissetttim biraz. Sürekli bahsettiği malı mülkü var köyde ona kalacakmıs ( bunları belirtiyorum özellikle karsılastırın diye)
Bir yandan iyi biri güven duyuyorum aile cocugu sigarası içkisi yok diyorum. Ailemi anlattım biliyor babamı filan dert etmiyor psikolojik sorunumu da dert etmemişti destek olmustu . öfke kontrolu için psikologa gitmeyi de kabul etti çabası var. İş konusunda da ilerleyebilir uyumlu ortama en azından diyorum ve bu özelliklerini begeniyorum.
Diğer yandan bakıyorum.. bazen para mevzusu etttiğimiz oldu hep erkekten hersey beklenmemeli kafasında kadılar zaten şöyle gibi kalıpları var .. önceki kızlardan kalmıs olabilir bilmiyorum. birkez ayakkabı alcaktık benim almamı istedi bana ters geldi ama ona göre normal . hesap öderken de bi o bi bendir.. hep ona yıkmadım ki bunu istemez sözlerinden acıkca belli . evlenince de öyle ben erkeğim sen calısmasan bile bakarım kafası yok ( hayır yani zaten calıscam sadece o kendine güven olayı yok sanki senin paran benim param zihniyeti var gibi) abartı kıskanlığı da beni boguyor.. ve fiziksel çekimi tekrar toparlarmıyım bilmiyorum eleştiriyordum sacı şöle böle diye halbuki herkes neyi var yakısıklı cocuk diyor
çok kararsızım devam etsem yine sogukluk olursa daha da birbirimizi oyalıcaz diye korkuyorum etmesem
karsıma iyi düzgün bir erkek cıkmıyor ve cidden birine ihtiyac duyuyorum.. onu kaybetmekten pişman olmaktan korkuyorum.
Ah bu korkular önceki sevgilim cimrisi tiksinmiştim. Bunu çözemedim bu hep eşitlik kafasındaydı.. Mesela hesap ödemeyen kadın ne ya köyden mi kız sevdim ben demişti.. Yada hesabı hep ben ödüyorsam o kadın altımda ezilmeye mahkum demişti. Ben hep erkek ödesin demiyorum ondan yana değilim.. Sadece erkek bunu diline dolamasın istiyorum ben zaten öderim.. Ama o bana ödesin tabi vs gibi laflar edince soğuyorum.. Aileye güveniyor cünkü onlarda var para belli.. Ama mesela üniversitede babası para yollarım yetirirmiş bidaha istemezmiş ondan para yolla diye ailesini düşünüyor bu aslında bir yandan iyi birşey gibi geldi bana savurmuyor öle demekki dedim.. Ama ne bileyim düşünüyorum belkide cimrilikten.. Mesela evlerine perde istemiş annesi bi komsuda görüp store perde işte konustuk filan dio ben stor ekullanıssız dedim baska model aldık filan dio mesela nie kendine kadar uzuyor ki bu mevzular annesi babasıyla halledemio mu cok sacma.. Bulaşık makinası mesela bizim evde hala yok cünkü zaten fakiriz belli bişe ev zaten 50 m kare bişe yer yok.. Onlar da yakın zamanda almıs mesela ki durumları yok sanki o da garip geldi bana yani.. Ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum
Bence bi bosluktaydin ilgi görmek biriyle güzel vakit geçirmek vs hoşuna gitti fakat o seni sahiplenmeye başladıkça gözüne batmaya başladı gibi ben asla sevgi olduğunu düşünmüyorum sevgi öyle sebebsiz bitebilecek bişey deyil sen sklmssin bu arkadastan ve bence çok itici biri gibi ya ailesinin maddi olanaklarindan falan bahsetmesi hesap konusunu bi sen bi oo sartlandirma haline sokması falan ne bileyim senlik deyil gibi bu arkadas ama sen kendini zorluyosun bence Birak karşına illaki birileri çıkacaktir boşa vakit öldürüyorsun gibiBasta böle değildi sürekli öperdim sarılırdım ısınmıstım ona hatta Cinsel anlamda kendimi tutmalıyım diyordum bende yakın olmak vs istiyordum yakınkastıgımız da oldu cok güzeldi sonrs böle oldu.. ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?