Yerimde olsanız ne yapardınız ? Objektif dışardan bakan kişiler olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deneyim derken ne yaşadınız merak ettim anlatırmısınız?
Buna benzeyen bi erkek arkadasim vardi gun gectikce o kiskancligin dozu artacak ve maddi anlamda talepleri bitmeyecek
Bizde ikimizinde arabasi vardi nedense heryere benim arabayla giderdik tabi araba benim olunca benzini de ben dolduruyordum , annem beni gencken hep tembihlerdi hicbir erkege birsey ismarlatma yedigini ictigini ode diye , bende hesabi hep paylasirdim ama bu bahsettigim sahis isi abartmisti , calismayi sevmiyordu , bide benden borc alip arkadaslarina vermeye baslamisti
o son nokta oldu zaten ardima bakmadan biraktim hic de pisman olmadim

Bence biraz daha zamana bırakin bekleyin. Ama çocuğun hayattan beklentisiyle sizin beklentileriniz farklı gibi geldi bana. Sanki ikiniz de başka kulvarlarda geziniyor gibisiniz. Biraz daha bekleyin bence.

Bekledikçe birşey anlar mıyım bilmiyorum kafamda birşey netleşmiyor hala kafam karısık

Ama seninki de baya abartmıs benimkinde öle bişey görmedim o derece ama ihtimalleri gördüm.. Çözemedim

Anlattiklarin bana cok brnimkini cagristirdi o yone dogru gidiyor gibi

Ah bu korkular önceki sevgilim cimrisi tiksinmiştim. Bunu çözemedim bu hep eşitlik kafasındaydı.. Mesela hesap ödemeyen kadın ne ya köyden mi kız sevdim ben demişti.. Yada hesabı hep ben ödüyorsam o kadın altımda ezilmeye mahkum demişti. Ben hep erkek ödesin demiyorum ondan yana değilim.. Sadece erkek bunu diline dolamasın istiyorum ben zaten öderim.. Ama o bana ödesin tabi vs gibi laflar edince soğuyorum.. Aileye güveniyor cünkü onlarda var para belli.. Ama mesela üniversitede babası para yollarım yetirirmiş bidaha istemezmiş ondan para yolla diye ailesini düşünüyor bu aslında bir yandan iyi birşey gibi geldi bana savurmuyor öle demekki dedim.. Ama ne bileyim düşünüyorum belkide cimrilikten.. Mesela evlerine perde istemiş annesi bi komsuda görüp store perde işte konustuk filan dio ben stor ekullanıssız dedim baska model aldık filan dio mesela nie kendine kadar uzuyor ki bu mevzular annesi babasıyla halledemio mu cok sacma.. Bulaşık makinası mesela bizim evde hala yok cünkü zaten fakiriz belli bişe ev zaten 50 m kare bişe yer yok.. Onlar da yakın zamanda almıs mesela ki durumları yok sanki o da garip geldi bana yani.. Ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum

Bak bunlar aklina takiliyorsa emin ol bi sorun oldugu icindir aslinda goruyosun da icinde bi "acaba" vqr
Ben de sana diyorum ki hqklisin gorduklerinde uzak dur , erkege nadir hesap odetmisimdir ama konusunu yapmasindan nefret ederim cok ciğce baska bisi diil

Siz ne kadar zaman beraberdiniz? Seviyormuydın asık mıydın yani? Ayrılınca üzülmedin mi hiç? Ona ne sebeple ayrılıyorum senden dedin
Bu anlattigim sahis 20 sene oncesinde kaldi , ustune baska sevgililer ve 2 koca yaptim ben , kendime bi diyim
Asik degildim uzulmemeistim hatta derin bir oh cekip hayatima devam etmistim

Evet görüyorum ama paraları var diye lüks yaşamak zorunda değil herkes tutumludurlar filan diyorum bir yandan.. Mesela teyzesi ameliyat oldu bunun istanbulda ünlü bir doktor buldular ameliyat 50 bin mi neydi babamdan alır pata heralde dedi demekki kadının yok diye düşündüm hazırda parası.. Sonra ameliyat oldu bu.. Dedim naptı babandan mı aldı yok dedi bankadan çekmiş he iyi dedim.. Yani neyin kafası bu anlamadım.. Teyzem jeep istiyo filan dedi sonraları havayı sevio heralde... Böle olmadıgını düşünüyorum yakıstırmıyorum ona ama ne bileyim.. Mesela bana sevgilin seni hiç kötü yerlere götürür mü demişti hiç götürdüm mü filan sanki boğazdayız hergün.. Bnde bu önemli değil ki paramız olur iyi yere gideriz olmaz gitmeyiz demiştim.. Bikez hastaydım bi cafeye gittik bitki cayına 16 tl mi vermişti bazen de böleydi yani kebapçıya götürmüştü.. Baslarda daha eli acıktı calısmamasına ragmen işe girince parası olacak kendine ait sanıyordum ama tam tersi kıstı bu ay yarım maaş aldım filan dedi evet öleydi ilk maaşında gecen ay ama sonucta isteyince parası oluyordu biliyorum..

Bu kadar dusunme bence kafan karisiyor iyice , kalbinin sesini dinle

boşluk dolduruyorsun sadece babandan alamadigin ilgiyi sana oraya baktin diyen insandan aldin saniyosun tercihlerini dogru yap ilerde daha cok basin agrir

ben bile kiyamadim sana kiyma kendine vur kicina tekmeyi hic korkma yalniz kalmakran sabret

Öfke kontrolü olmayan o insandan bir an evvel kurtul.bugün bikaç gün üzüleceğın bir şeye sonra yıllarca uzülme.öyle insanlar değişmiyor.vazgeç arkana bile bakma.

Bence mesele hesap ödeme şu bu kıskançlık filan değil.
Sizin babanız malesef kötü bir rol model olmuş.
O nedenle sizin yanlış erkek tercihleri yapmanız çok mümkün.
Işte diyorsunuz ya hiç düzgün biri çıkmadı karşıma diye bunun derinlerde yatan sebebi bu olabilir.
Bence siz kendinizi daha iyi tanımaya çalışın.
Mutlaka psikolojik destek alın.Cok güçlü bi kadinsiniz bu belli zaten .
Bir erkeğe ihtiyaç duymanız da çok normal elbette ama mutluluğu da buna baglamayin.
Bu adamla ilgili de içinize bi kere kurt düşmüş soğukluk girmiş artık çok zor.

7 yillik evliyim, esimle sevgiliyken kasanin onunde restlesirdik ben odemek istiyorum diye.. bigun dahi elimi cebime attirmadi, parami kazanmaya basladim evlendik hala attirmaz..
Balik bastan kokar..
Bnm esimi maco bulan esitlikci arkadaslarim simdi agliyor kocama para dayandiramiyorum diye..
Dikkatli secim yap bnce

Bence bi bosluktaydin ilgi görmek biriyle güzel vakit geçirmek vs hoşuna gitti fakat o seni sahiplenmeye başladıkça gözüne batmaya başladı gibi ben asla sevgi olduğunu düşünmüyorum sevgi öyle sebebsiz bitebilecek bişey deyil sen sklmssin bu arkadastan ve bence çok itici biri gibi ya ailesinin maddi olanaklarindan falan bahsetmesi hesap konusunu bi sen bi oo sartlandirma haline sokması falan ne bileyim senlik deyil gibi bu arkadas ama sen kendini zorluyosun bence Birak karşına illaki birileri çıkacaktir boşa vakit öldürüyorsun gibi

İçin ısınmamış sana uygun değil sanki okumuş çalışan insansın elbet sevebileceğin içine sinen biri çıkacak karşına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…