Yerimde olsanız ne yapardınız ? Objektif dışardan bakan kişiler olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmiyorsanız devam etmeyin vicdan yapmanızı gerektirecek bir şey yok, yalnızlık korkulacak bir şey değil tam tersi kötü bir ilişki yaşayıp huzursuz olmaktansa yalnız ama kafam rahat olsun derim, vicdan yapıp kıyamadıklarımız zaman geliyor hiç acımadan ne eziyetler ediyor. Kimbilir ilerde sevebileceğiniz birini tanıyacaksanız ve bu çocuktan ayrılmazsanız o şansınızı kaybetmiş olacaksınız..

cepte muamelesi yapmıyorum zaman istedim kendimden emin olmadıgım için ama zaten o da bence bitti gözüyle bakıyor

Bir ilişki de tırnak içine alıyorum '' Zaman'' kavramı ( sensiz yapabiliyormuyum bi yaşayıp görim) Deme şekli bana göre.
Sizin içinizde o kişiye karşı sevgi barındırdığınızı düşünmüyorum şahsen.
Umarım kendiniz için doğru kararlar alırsınız.

şakasına derdi ama itici bencede basta bana sölemedi evi oldugunu kirada otururz filan diyordu beni deniyordu heralde..

havami atmak istiyor nedir ama inanilmaz itici bir hareket birde yeri geldikce konuyu aciyorsun kesinlikle saka degildir. Benim normal bir erkek arkadasimda - arar arada konusur ederiz - her görüsmeden, yazismadan paradan, islerinden bahseder iyi cocuk hos cocukta inanilmaz gicik olurum bu huyuna. Cünkü cok gereksiz ve itici bir hareket.

Bazi seyleri zaten gözüne batmaya baslamis

Yani uzun lafın kısası, yanlız kalmak istemiyor konu sahibi.Bir (itici erkek) versiyon daha.

Evlilik belki de hayatımızda verdiğimiz en önemli karar. Bir yabancıyı hayat yoldaşın seçiyorsun, o yüzden daha iyisini bulamam belki karşıma düzgün biri çıkmıyordan daha fazlası gerekiyor. zaten doğru kişi olsa bu kadar sorgulamazdın, bence sende farkındasın ama eğer ben olsaydım benzer koşullarda ben evlenmezdim ya da devam etmezdim böyle biriyle.

Sana yaklaşımını hoş bulmadım ayrıca hiç centilmen değil,,erkeğe cimriliği hiç yakıştıramıyorum çok iyi düşün.

Sana yaklaşımını hoş bulmadım ayrıca hiç centilmen değil,,erkeğe cimriliği hiç yakıştıramıyorum çok iyi düşün.

cimri değilim dio anlamıyoum valla cimri mi değl mi son kavgadan sonra cicek yolladı 70 tl bayılmıs ne bileyim bende alam veremiyorum bu tavırlarına.. zaten ayrıyız suan

Bu adamı kaybetmenin nesine pişman olmaktan korkuyorsunuz cidden? Minnet edeceğiniz herhangi bir durum yok, üstüne üstlük olanı kısıtlama durumu da var. Sırf hayatımda biri olsun diye bu erkekle birlikteliğe devam etmek yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya benzer. Olmuyorsa da olmasın hayatınızda bir erkek, ilişkiler de insan ömrü gibi bitebilir. Hayat devam ediyor, sosyal çevreniz var olmaya devam ettikçe yeni ilişkileriniz de olabilir. Hemen olmaz da 3 ay sonra olur, 1 yıl sonra olur. Sırf yanımda birisi var olsun diye hayatını onun uğruna heba etmek yapılabilecek en mantıksız iş benim gözümde.

Birkere sen bu cocugu sevmiyorsun farkindaysan hep mantik yurutuyorsun.isi tamam ev var maas var sigra icki yok tamam evleniuim bu sekilde hayatini mahvedersin.ayrica kendi pasif biri galiba ailesinn kazandigiyla sana lafmi diyo yok suyumz var buyumz var onemli olan kendi kazanmasi.neyse sennde ne bahtin varmis baba hayirsiz insan tutuncak dal ario ilk bulduguna yapisiyor bak meslegin var elinde neler cikar karsina yasin kacki daha bence ayrildiginda yureginde hic bosluk hissetmiyorsan aynen bu sekilde devam et ha yapamam onsz diuorsan yine senin mutlulugun cnm ins ilerde tum huzellikler seninle olsun

Sen şuan hayatında biri olmasini istediğin için biraz da bana can skntisindan çocukla oyalaniyorsun gibi geldi ben senin sevmeyi bırak cocuktan hoslandigini bile hissedemedim yazdiklarindan ve sklmissin soguma deyil bence karşına tam istediğin gibi biri çıkarsa zaten sen çocuktan ayrilirsin ikiniz içinde vakit kaybı olmasın derim

Bence ayril , tutulacak bir tarafi yok bu iliskinin
Deneyim konusuyor ileride cok pismannolursun evlenirsen

Sanki evli çoluk çocuklu birisin. . Ne uğraşıcan ısınmadığın adamla??

Basta böle değildi sürekli öperdim sarılırdım ısınmıstım ona hatta Cinsel anlamda kendimi tutmalıyım diyordum bende yakın olmak vs istiyordum yakınkastıgımız da oldu cok güzeldi sonrs böle oldu.. ://

O

Bende geçimsiz biriymişim etrafamdakiler diyor sert yapılı biriyim eleştiriye acık değilim onu zorlandığım zamanlar alttan aldı hep beni çekti konusmayı sürdürdü çözüm odaklıydı bana daha sakin olmayı öğretti ://

Bence biraz daha zamana bırakin bekleyin. Ama çocuğun hayattan beklentisiyle sizin beklentileriniz farklı gibi geldi bana. Sanki ikiniz de başka kulvarlarda geziniyor gibisiniz. Biraz daha bekleyin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…