Sevmiyorsanız devam etmeyin vicdan yapmanızı gerektirecek bir şey yok, yalnızlık korkulacak bir şey değil tam tersi kötü bir ilişki yaşayıp huzursuz olmaktansa yalnız ama kafam rahat olsun derim, vicdan yapıp kıyamadıklarımız zaman geliyor hiç acımadan ne eziyetler ediyor. Kimbilir ilerde sevebileceğiniz birini tanıyacaksanız ve bu çocuktan ayrılmazsanız o şansınızı kaybetmiş olacaksınız..işte vicdan yapıyorum biraz da ben sevmedim o sevdi die.. yada ne bileyim kendini düzeltmek için psikologu kabul etti benim için.. belli de olmaz belkide 1 ay sonra baskasıyla cıkacak o da ayrı konu..
yalnızlıktan korkuyorum bunalıyorum yapamıyorum ailem de böle olunca nefes alıyordum onunla sanki
Yazdıklarının doğru olduğunu varsayarakben anlamadım siz nasıl anladıınız :/
cepte muamelesi yapmıyorum zaman istedim kendimden emin olmadıgım için ama zaten o da bence bitti gözüyle bakıyor
şakasına derdi ama itici bencede basta bana sölemedi evi oldugunu kirada otururz filan diyordu beni deniyordu heralde..
Sana yaklaşımını hoş bulmadım ayrıca hiç centilmen değil,,erkeğe cimriliği hiç yakıştıramıyorum çok iyi düşün.
cimri değilim dio anlamıyoum valla cimri mi değl mi son kavgadan sonra cicek yolladı 70 tl bayılmıs ne bileyim bende alam veremiyorum bu tavırlarına.. zaten ayrıyız suan
Birkere sen bu cocugu sevmiyorsun farkindaysan hep mantik yurutuyorsun.isi tamam ev var maas var sigra icki yok tamam evleniuim bu sekilde hayatini mahvedersin.ayrica kendi pasif biri galiba ailesinn kazandigiyla sana lafmi diyo yok suyumz var buyumz var onemli olan kendi kazanmasi.neyse sennde ne bahtin varmis baba hayirsiz insan tutuncak dal ario ilk bulduguna yapisiyor bak meslegin var elinde neler cikar karsina yasin kacki daha bence ayrildiginda yureginde hic bosluk hissetmiyorsan aynen bu sekilde devam et ha yapamam onsz diuorsan yine senin mutlulugun cnm ins ilerde tum huzellikler seninle olsunKızlar şim
di önce kendimden bahsedeyim..
25 yaşındayım lisans mezunuyum. Tasarımcıyım. Maaşım iyi çok şükür.
Ailemin durumu kötü babam içer ve düzgün çalışmaz para biriktirme huyları yoktur.
SSk sı yok emekli olamayacak. Ve ev kira bu yüzden hep sıkıntı çektik biz ve hala sıkıntılıyız.
Babam benden araba almamı istiyor 6-7 binlik ama ben istemiyorum ona para vermek eşek gibi çalışyorum hakketmiyor o ..
Neyse geleyim 5 aydr birlikte olduğum insana..
O da 25 yasında . Askerden gelmişti tanıstık iş arıyordu.. Bu süreçte ona destek oldum 2 bucuk ay kadar iş bulma süreci bekledik hep tavsiye akıl verdim ettim yardımcı oldum .. O da bulmak istiyordu bir iş ama benim kadar hırslı değil bu konuda diye düşünüyorum. Bölümü de lojistik ve yabancı dili yok bu yüzden bulması zor oldu ama sonunda iyi biyere kapak attı kurumsal haftasonu olan biryer. Sadece maaşı düşük başlangıç için de normal.
(Ben hep benim gibi olsun çalışkan işi gücü olan ayakları üzerinde durabilen erkek isterdim ama kısmet)
Neyse çalışıyor sonucta cocuk zamanla yükselir dedim dert etmedim.
Sonra dış görünüşüne vurulmadım öyle ama temiz yüzlü bir cocuk kim görse iyi birine benziyor yüzü temiz dedi ki benden öyle düşündüm netten tanısmama ragmen güvendim ona içimde bir sıcaklık olustu bu süreçte yalnızlıktan da dem vuruyordum gerci biri olsun istiyordum.. 1 ayda beni ikna etmişti ki benim psikolojik kaygı sorunum olmasına ragmen onunla basladık..
Tanımaya basladım.. beni sevdi gercekten değer veriyor ilgi gösteriyordu.. ama öfke kontrolu yok bunu farkettim kızınca cok sinirli olabiliyor o an şaşırdım ilk 1 aylık sevgiliyken sahit olmustum o yönüne. Neyse 4 -4 lük insan yok dedim devam ediyoruz bukez kıskanclığı asırı derecede onu farkettim ki bu etrafa bakma olayı gibi absürd derecede .. kıyafetime karısmaz ama otururken ben farkında olmadan göz yani etrafa bakıyorum diye kızdıgı oldu hatta cıldırdık en son ki kavgada.. sonuc ondan soğudum zamanla sevmiştim zaten fiziksel çekim de vardı ama bi baktım sogudum yanında bişey hissetmiyorum öyle çok üzüldüm afalladım ona da söledim suan ayrıyız 1 haftadır. Bayrama kadar konusmayalım sakince karar verelim dedim. Ama şuan kararsızım..
Kendisi tek cocuk anne babası emekli evleri var ayriyeten kendi evi var suan kirada olan. Zorluk görmemiş maddi anlamda öyle ama gördüğüm kadarıyla lüks yasadıkları da yok sanki cimriler gibi hissetttim biraz. Sürekli bahsettiği malı mülkü var köyde ona kalacakmıs ( bunları belirtiyorum özellikle karsılastırın diye)
Bir yandan iyi biri güven duyuyorum aile cocugu sigarası içkisi yok diyorum. Ailemi anlattım biliyor babamı filan dert etmiyor psikolojik sorunumu da dert etmemişti destek olmustu . öfke kontrolu için psikologa gitmeyi de kabul etti çabası var. İş konusunda da ilerleyebilir uyumlu ortama en azından diyorum ve bu özelliklerini begeniyorum.
Diğer yandan bakıyorum.. bazen para mevzusu etttiğimiz oldu hep erkekten hersey beklenmemeli kafasında kadılar zaten şöyle gibi kalıpları var .. önceki kızlardan kalmıs olabilir bilmiyorum. birkez ayakkabı alcaktık benim almamı istedi bana ters geldi ama ona göre normal . hesap öderken de bi o bi bendir.. hep ona yıkmadım ki bunu istemez sözlerinden acıkca belli . evlenince de öyle ben erkeğim sen calısmasan bile bakarım kafası yok ( hayır yani zaten calıscam sadece o kendine güven olayı yok sanki senin paran benim param zihniyeti var gibi) abartı kıskanlığı da beni boguyor.. ve fiziksel çekimi tekrar toparlarmıyım bilmiyorum eleştiriyordum sacı şöle böle diye halbuki herkes neyi var yakısıklı cocuk diyor
çok kararsızım devam etsem yine sogukluk olursa daha da birbirimizi oyalıcaz diye korkuyorum etmesem
karsıma iyi düzgün bir erkek cıkmıyor ve cidden birine ihtiyac duyuyorum.. onu kaybetmekten pişman olmaktan korkuyorum.
Nerden biliyosun fiyatını
Bence ayril , tutulacak bir tarafi yok bu iliskinin
Deneyim konusuyor ileride cok pismannolursun evlenirsen
Sen şuan hayatında biri olmasini istediğin için biraz da bana can skntisindan çocukla oyalaniyorsun gibi geldi ben senin sevmeyi bırak cocuktan hoslandigini bile hissedemedim yazdiklarindan ve sklmissin soguma deyil bence karşına tam istediğin gibi biri çıkarsa zaten sen çocuktan ayrilirsin ikiniz içinde vakit kaybı olmasın derim
OBu adamı kaybetmenin nesine pişman olmaktan korkuyorsunuz cidden? Minnet edeceğiniz herhangi bir durum yok, üstüne üstlük olanı kısıtlama durumu da var. Sırf hayatımda biri olsun diye bu erkekle birlikteliğe devam etmek yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya benzer. Olmuyorsa da olmasın hayatınızda bir erkek, ilişkiler de insan ömrü gibi bitebilir. Hayat devam ediyor, sosyal çevreniz var olmaya devam ettikçe yeni ilişkileriniz de olabilir. Hemen olmaz da 3 ay sonra olur, 1 yıl sonra olur. Sırf yanımda birisi var olsun diye hayatını onun uğruna heba etmek yapılabilecek en mantıksız iş benim gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?