- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi muzeyyenrize
merhaba cnm eşofman takımlarının kumaşı jarsemi birde takas düşünürmüsün
siyah adidas altı kaygan kumaş. artık jarse mi dersin kaygan kumaşmı dersin bilmem:) nike olan bildik eşofmanlar gibi. onu nasıl tarif edeceğimi bilemedim:)
takas olabailir aslında. sendeki ürünleri de görmek isterim. bendekiler s beden. kilo aldım 66 kiloyum olmuyor bana. sendekiler nasıl
beğendikleriniz olursa fiyat yazacağım. ne zor şeymiş resim yüklemek. 2 saattir uğraşırım. çocuk meme bekler,koca yemek ister,ev temilzik :) çakıldım kaldım pc başına. zormuş arkadaş satış yapmak:)
canım ayakkabı da deformeler mevcut mu?topuğu kaç cm....bi de ceketin altı var mı biliyorum bu modeli adilışıkta görmüştüm ama altıda vardı sanırım
hangi aykkabıyı soruyorsun. giydiklerim ve giymediklerim var. tergan ayabbaım hiç giyilmedi mesela. toğuğuda epey var:) yani hangisini soruyorsun. ceketin altı yok. ben sadece üst almıştım
canım ayakkabı da deformeler mevcut mu?topuğu kaç cm....bi de ceketin altı var mı biliyorum bu modeli adilışıkta görmüştüm ama altıda vardı sanırım
canım 25 tl ye beğendiğm çizme varya onun deformeleri var mı diyorum.topuğu kaç cm
haa:) pardon. karışıyor haliyle mesajlar. yok diyemiycem. uçları biraz kirli. topuğu 8cm civarı. o yüzden 25 zaten. yoksa 120 liralık ayakkabı. ama dediğim gibi deformasyonu var. kimseyi kandıramam.
haa:) pardon. karışıyor haliyle mesajlar. yok diyemiycem. uçları biraz kirli. topuğu 8cm civarı. o yüzden 25 zaten. yoksa 120 liralık ayakkabı. ama dediğim gibi deformasyonu var. kimseyi kandıramam.
canım ayakkabı resmini ne zmana giyip koyarsın
mesela bu tergan hiç giylemedi. gebe kaldım ayaklarım şişti olmadı. 37 no
fiyatı nedir bu ayakkabının
canım ayakkabı resmini ne zmana giyip koyarsın
resmi gördünmü canım.
gördüm canım adilışık ceket ve bu çizme ne kadar olur