Yepyeni resimli eklenen ciciler

merhaba cnm eşofman takımlarının kumaşı jarsemi birde takas düşünürmüsün

siyah adidas altı kaygan kumaş. artık jarse mi dersin kaygan kumaşmı dersin bilmem:) nike olan bildik eşofmanlar gibi. onu nasıl tarif edeceğimi bilemedim:)
takas olabailir aslında. sendeki ürünleri de görmek isterim. bendekiler s beden. kilo aldım 66 kiloyum olmuyor bana. sendekiler nasıl

bnde S bedenim cnm ama bna olmayan büyük ürünlerim var sen sayfama bir bak beğendiğin olursa sr bana bn sana olur yada olmaz diyeyim

canım ayakkabı da deformeler mevcut mu?topuğu kaç cm....bi de ceketin altı var mı biliyorum bu modeli adilışıkta görmüştüm ama altıda vardı sanırım

canım ayakkabı da deformeler mevcut mu?topuğu kaç cm....bi de ceketin altı var mı biliyorum bu modeli adilışıkta görmüştüm ama altıda vardı sanırım

hangi aykkabıyı soruyorsun. giydiklerim ve giymediklerim var. tergan ayabbaım hiç giyilmedi mesela. toğuğuda epey var:) yani hangisini soruyorsun. ceketin altı yok. ben sadece üst almıştım

hangi aykkabıyı soruyorsun. giydiklerim ve giymediklerim var. tergan ayabbaım hiç giyilmedi mesela. toğuğuda epey var:) yani hangisini soruyorsun. ceketin altı yok. ben sadece üst almıştım

canım 25 tl ye beğendiğm çizme varya onun deformeleri var mı diyorum.topuğu kaç cm

mesela bu tergan hiç giylemedi. gebe kaldım ayaklarım şişti olmadı. 37 no

Eklentiler

• $DSCF1913.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 58
canım 25 tl ye beğendiğm çizme varya onun deformeleri var mı diyorum.topuğu kaç cm

haa:) pardon. karışıyor haliyle mesajlar. yok diyemiycem. uçları biraz kirli. topuğu 8cm civarı. o yüzden 25 zaten. yoksa 120 liralık ayakkabı. ama dediğim gibi deformasyonu var. kimseyi kandıramam.

haa:) pardon. karışıyor haliyle mesajlar. yok diyemiycem. uçları biraz kirli. topuğu 8cm civarı. o yüzden 25 zaten. yoksa 120 liralık ayakkabı. ama dediğim gibi deformasyonu var. kimseyi kandıramam.

anladım canım peki süvet boyası falan var mı onun onla boyansa falan ya da slinse geçer mi acaba giyip çekme şansın var mı

Kızlar süet çizme-bambi babet-taba babet-adil ışık ceket satılmılştıur. Gelin bakın şu kalanlara

yenilerim eklendikçe gelecek.

Eklentiler

• $1.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $2.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 112
  • $3.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $4.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $5.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $6.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $7.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…