Yepyeni resimli eklenen ciciler

teşekkür ederim canım topuğu yüksekmiş :KK43: fiyat da biraz aşacak benim bütçeyi hayırlı satışlar

kargom dün akşam elime ulaştı.bebek kıyafetleri mis gibi tertemiz sanki yeni alınmış gibi. hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Ayakkabılarda dediğiniz gibi çok kullanılmamış. Ayağıma biraz büyük geldi ama olsun. ikisini de çok beğendim. tek şikayetim kargo ücretini fazla vermem. Uygun fiyatlı olsun diye 2.el aldım 18.25 tl kargo ücreti ödedim. yaniciğime astarı yüzünden pahalıya geldi. naçizane fikrim ptt kargoyla bir şekilde ürünleri göndermeye çalışırsanız alıcı için süpriz kargo ücretleri ortaya çıkmaz.

Tekrardan çok teşekkür ederim. Sorunsuz alışveriş oldu. öpüyorum sizi.

kargom dün akşam elime ulaştı.bebek kıyafetleri mis gibi tertemiz sanki yeni alınmış gibi. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Ayakkabılarda dediğiniz gibi çok kullanılmamış. Ayağıma biraz büyük geldi ama olsun. Ikisini de çok beğendim. Tek şikayetim kargo ücretini fazla vermem. Uygun fiyatlı olsun diye 2.el aldım 18.25 tl kargo ücreti ödedim. Yaniciğime astarı yüzünden pahalıya geldi. Naçizane fikrim ptt kargoyla bir şekilde ürünleri göndermeye çalışırsanız alıcı için süpriz kargo ücretleri ortaya çıkmaz.

Tekrardan çok teşekkür ederim. Sorunsuz alışveriş oldu. öpüyorum sizi.

beğendiğinize çok sevindim. Kargo için ptt üzerine ağırlık vericem. Tavsiyenize uyucam:) ben teşekkür ederim.

X