- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 44
-
- Konu Sahibi WanttobeGeek1
Bence kendinize olan ozelestiriniz de gayet basarilisiniz. Bunu çoğumuz yapamıyoruz.
Ayrıca bu kadar isteksizken okulu bitirebilirmek de başarı bana göre.
İlgi alanlarinizi kesfetmeye calissaniz o yöne yogunluk verseniz ...
Profilinize göre 34 , konunuza göre 29 yaşındasınız. Derdini anlatmak için bu denli uzun yazabilen bir insan doğum tarihini yanlış yazmamıştır diye düşünerek 34 yaşında olduğunuzu varsayıyorum.
Öncelikle bundan sonraki hayatınızı Almanya da sürdürmeye kararlı mısınız ? Gerçekten orada yaşamaya ve kendinize sıfırdan bir hayat kurmaya kararlı mısınız ?
Aldığınız eğitimle , iş bulma imkanınız nedir ? Diploma denkliğiniz var mı ?
hiçbirşey için geç değil. mesleğinde başlayıp kısa sürede kendini geliştirmen senin elinde. çalışmaya başladığında dil öğrenimi olsun, sosyal hayatın olsun hepsi daha hızlı gelişecektir.
Bölümünüz neydi okulda...
Ben sizde özgür bir ruh sezdim...dil eğitimine odaklanip (ama iyice geliştirin tamamen bu işe verin kendinizi) ucuş sektörü, turizm, rehberlik vb. Gibi işlerde başarılı olacaginizi düşündüm tamamen tahmini olarak.
Ülkemi sevmiyorum hele insanlarını hiç sevmiyorum :) ülkenin hali ortada..anneme bugün kalabalık yerlere gitmemesini söyledim..Allah yardımcınız olsunülkene geri gelsen nasıl olur,
amin de ben çok mutluyum ülkemde,avrupayıda gezdım,neyse sen mutlu ol orda,çok güzel anlatmışın durumunu,hayat bende dil konusunda ınanılmaz kötüyüm,bu konuda asla cesaret etmezdım,yanı bız türkler bıraz dıl öğrenme konusunda zyaıfız,gekin ve damat gelenler öğrenır türklere,farkındaysanÜlkemi sevmiyorum hele insanlarını hiç sevmiyorum :) ülkenin hali ortada..anneme bugün kalabalık yerlere gitmemesini söyledim..Allah yardımcınız olsun
Ya aslında yanlış oldu ..ülkeyi seviyorum içindekileri ve kültürü(!) sevmiyorum
Asıl meziyet zaten filmlerden dizilerden öğrenmek. Size yazılı grammar ing. Lazım değil. Amerikan ing. Konuşuyor artık çoğunluk. Broken ing.Mühendislik..
Ben ingilizceyi dizilerden,filmlerden öğrendin sayılır.Bir dil nasıl öğrenilir..Daha doğrusu çalışma metodları nelerdir bilmiyorum?
amin de ben çok mutluyum ülkemde,avrupayıda gezdım,neyse sen mutlu ol orda,çok güzel anlatmışın durumunu,hayat bende dil konusunda ınanılmaz kötüyüm,bu konuda asla cesaret etmezdım,yanı bız türkler bıraz dıl öğrenme konusunda zyaıfız,gekin ve damat gelenler öğrenır türklere,farkındaysan
Asıl meziyet zaten filmlerden dizilerden öğrenmek. Size yazılı grammar ing. Lazım değil. Amerikan ing. Konuşuyor artık çoğunluk. Broken ing.
İngilizcenin üzerine eğilin...kelimeler en önemli konu.
Almanyadasiniz sanırım. Ben almancayi da ing.ye benzetiyorum zaten aynı dil ailesi. Bu iki dile hakim olun.bence ilk işiniz bu olsun.buradan baslayin yani.
Kurslar...eğitimler. ..Bir de cafe tarzı işlek yerlerde çalışırsanız bu iş tamamdır bence.
Çok zamanınızı alacagini sanmıyorum.
Yanlış bilgileri girme olasılığım aklınıza gelmemiş sanırım :) uzun yazmak değil kendini iyi ifade edebilmek diyecektiniz heralde :) sizin deyiminizle bu kadar yazı içinde profilimdeki yaşa mı takıldınız?
Burda aldığım eğitim doğrultusunda iş bulma şansım çok yüksek ancak mezun olalı epey oldu,bu dalda hiç kendimi geliştirmedim ve güncellemedim açıkçası çalışmayı da hiç düşünmedim 3. Sınıftan beri..Ben kendi alanımda iş bulmayı düşünmüyorum
Daha önce iş tecrübesi olmamış ve kendine farklı bir ülkede sıfırdan hayat kurmayı gerçekten isteyen bir insanın kaç yaşında olduğu verilecek tavsiyeleri de etkileyeceği için önemlidir.