- 17 Haziran 2024
- 1.576
- 8.840
- 73
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Boyutu bence iyi ama baska seyler eklenebılır ya daha güzel olurMune abla ben her şeye okeyim ama madem söylüyoruz şu emojilerin görüntüsünü biraz küçültseler olmaz mı
Evet başka seçeneklerde olabilir güzel olur. Ama beni koocaaa sitede bi o rahatsız ettiBoyutu bence iyi ama baska seyler eklenebılır ya daha güzel olur
İnglizce Türkçe karışık yazıyor sürekli yav
Emojı kısmına basınca baglantı yerı cıkıyor ya bende yazıyı kapatacak kadar büyük görünmüyo bıde.Evet başka seçeneklerde olabilir güzel olur. Ama beni koocaaa sitede bi o rahatsız etti
Şuvan çok kızgınım bende öyle değilBildirimleri açmak için yukarı çıkmaya gerek yok bende eski yerinde duruyor
Kısa basınca çıkmıyor ama onuda tutturmak lazimEmojı kısmına basınca baglantı yerı cıkıyor ya bende yazıyı kapatacak kadar büyük görünmüyo bıde.
tema falan değiştiremiyorum
hamilelik takvimi gitti ki takvimle güne gün aynı gidiyor gelişimini takip ediyordum
beğen butonuna uzun basınca habire bağlantıyı kopyala gibi seçenekler çıkıyor
tüm imzalar gitmiş ama hesap ayarlarına gittiğimde orda duruyorlar. ama görüntüde yoklar
Bide konu açan kişilerin konuların her mesajin ortasinda nicki oluyordu oda gitti burda olduğu gibi
Konuyu açan üyenin adı görünmüyor.Eki Görüntüle 3530591
Tek renk seçeneği çok kötü
Altta kimlerin çevrimiçi olduğunu görmek çok kötü
Konu sahibinin ismi her zaman yorumların sağ köşesinde olurdu o da yok.
Bide bu bir eksik midir fazlalik midir bilemedim profil fotosu şu anda tam ön kameramın oraya geliyor yarım gözüküyor galiba o üst menüde genişlemiş
Mesela emoji yapıyorum kk nin hareketli emojisini yapıp mesaj yazmaya devam edecekken yazı çubuğu emojinin önüne geçiyor.
Renk seçeneği olsun
Bildirimleri açmak için illa yukarı çıkmak gerekiyor
Eskiden sayfa kaç olursa olsun sol mesajın üstünde konu sahibi adı yazardı şu an yok
Sanırım bir de yalnızca pro üyeler konuya bakanları altta görüyordu, ancak sanırım tüm üyeler görüyor ( benim için sorun değil sadece fark ettiklerimi söylüyorum)
Bir de kişinin nickinin altında katılım tarihi, emoji skoru falan yazıyordu. Onlar da yok ( bilgisayardan girince)
Fotoğraftaki kadar byüük değil mi sende?Emojı kısmına basınca baglantı yerı cıkıyor ya bende yazıyı kapatacak kadar büyük görünmüyo bıde.
Evet ya anlık basılı tutunca çıkıyor.Kısa basınca çıkmıyor ama onuda tutturmak lazim
Beğene uzun basınca bağlantı yazısı da cikmiyor,Şuvan çok kızgınım bende öyle değil
Fotoğraftaki kadar byüük değil mi sende?
Bak bende baya büyükEki Görüntüle 3530638
Senın attığın sste yazı kapanmıstı bende yazı görünüyor. Ha kendı yazım gorunuyomus
Sus sus daha fazla bişey deme cıvdıvıcam temelliBeğene uzun basınca bağlantı yazısı da cikmiyor,Bibibella ' nin dedigi profilde de sıkıntı yok aynı duruyor bibi hatta renk ve alttaki cevrimci kişi sayiyisi mesaj sayısı dışında bende hiç bir degisiklik yok bir süre neyi guncellediler diye bakındım da öyle gördüm çevrimiçi kisileri yazan kısmı
Kimimiz android kullanıyoruz, kimimiz PC’den giriyor, kimimiz de İOS kullanıyoruz, o yüzden cihazdan cihaza hatta kullandığımız tarayıcılara göre farklı sıkıntılar yaşıyor olabiliriz.Beğene uzun basınca bağlantı yazısı da cikmiyor,Bibibella ' nin dedigi profilde de sıkıntı yok aynı duruyor bibi hatta renk ve alttaki cevrimci kişi sayiyisi mesaj sayısı dışında bende hiç bir degisiklik yok bir süre neyi guncellediler diye bakındım da öyle gördüm çevrimiçi kisileri yazan kısmı
Aa yok o kadar değil bendeBak bende baya büyük
Bu ingilizce bir de pro üyelik 10€Eki Görüntüle 3530635 Eki Görüntüle 3530636
Üye profillerindeki özel mesaj yazısı ingilizce
DM’lerdeki okunmuş olarak işaretle , okunmamış olarak işaretle, mesajı sil gibi seçimlerde İngilizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?