• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilikler ?

tema falan değiştiremiyorum

hamilelik takvimi gitti ki takvimle güne gün aynı gidiyor gelişimini takip ediyordum

beğen butonuna uzun basınca habire bağlantıyı kopyala gibi seçenekler çıkıyor

tüm imzalar gitmiş ama hesap ayarlarına gittiğimde orda duruyorlar. ama görüntüde yoklar

Bide konu açan kişilerin konuların her mesajin ortasinda nicki oluyordu oda gitti burda olduğu gibi

Konuyu açan üyenin adı görünmüyor.Eki Görüntüle 3530591

Tek renk seçeneği çok kötü
Altta kimlerin çevrimiçi olduğunu görmek çok kötü
Konu sahibinin ismi her zaman yorumların sağ köşesinde olurdu o da yok.

Bide bu bir eksik midir fazlalik midir bilemedim profil fotosu şu anda tam ön kameramın oraya geliyor yarım gözüküyor galiba o üst menüde genişlemiş

Mesela emoji yapıyorum kk nin hareketli emojisini yapıp mesaj yazmaya devam edecekken yazı çubuğu emojinin önüne geçiyor. o.O

Renk seçeneği olsun
Bildirimleri açmak için illa yukarı çıkmak gerekiyor

Eskiden sayfa kaç olursa olsun sol mesajın üstünde konu sahibi adı yazardı şu an yok

Sanırım bir de yalnızca pro üyeler konuya bakanları altta görüyordu, ancak sanırım tüm üyeler görüyor ( benim için sorun değil sadece fark ettiklerimi söylüyorum)

Bir de kişinin nickinin altında katılım tarihi, emoji skoru falan yazıyordu. Onlar da yok ( bilgisayardan girince)

IMG_4425.jpeg
IMG_4424.jpeg

Üye profillerindeki özel mesaj yazısı ingilizce
DM’lerdeki okunmuş olarak işaretle , okunmamış olarak işaretle, mesajı sil gibi seçimlerde İngilizce.

Şuvan çok kızgınım bende öyle değil 😔😔
Beğene uzun basınca bağlantı yazısı da cikmiyor, Bibibella Bibibella ' nin dedigi profilde de sıkıntı yok aynı duruyor bibi 😂 hatta renk ve alttaki cevrimci kişi sayiyisi mesaj sayısı dışında bende hiç bir degisiklik yok bir süre neyi guncellediler diye bakındım da öyle gördüm çevrimiçi kisileri yazan kısmı 😂

Beğene uzun basınca bağlantı yazısı da cikmiyor, Bibibella Bibibella ' nin dedigi profilde de sıkıntı yok aynı duruyor bibi 😂 hatta renk ve alttaki cevrimci kişi sayiyisi mesaj sayısı dışında bende hiç bir degisiklik yok bir süre neyi guncellediler diye bakındım da öyle gördüm çevrimiçi kisileri yazan kısmı 😂
Sus sus daha fazla bişey deme cıvdıvıcam temelli 😁😁😁

Kimimiz android kullanıyoruz, kimimiz PC’den giriyor, kimimiz de İOS kullanıyoruz, o yüzden cihazdan cihaza hatta kullandığımız tarayıcılara göre farklı sıkıntılar yaşıyor olabiliriz.

Back