- Konu Sahibi ImTheDevil
-
O yüzden rahatsız etti ya seninki gibi olsa rahatsız etmezdiAa yok o kadar değil bende
Apla benim telefon 4800₺ lik parası kadar guncellemisKimimiz android kullanıyoruz, kimimiz PC’den giriyor, kimimiz de İOS kullanıyoruz, o yüzden cihazdan cihaza hatta kullandığımız tarayıcılara göre farklı sıkıntılar yaşıyor olabiliriz.
PuhahahhahshshhshsApla benim telefon 4800₺ lik parası kadar guncellemis
Pahalı telefon kullanmayin kardeşim bak bana ucuz diye bu telefon kaldırmaz demiş aynı kalmışSus sus daha fazla bişey deme cıvdıvıcam temelli
Aman benim telefon da şu an 8 bin galiba, ben aldığımda 10 bindiApla benim telefon 4800₺ lik parası kadar guncellemis
Elmalı tablet mi ablaAman benim telefon da şu an 8 bin galiba, ben aldığımda 10 bindiama ben ihtiyarım gözüm görmüyor telden girince, o yüzden tablet kullanıyorum
Aslında bi güzel gözükmeye başladı bana ya :)Mömkön değil alışamam başka biryerde gibiyim bildirimlerde masmavi anlasılmuyor he bak oda sıkıntı
Bende 10 bine falan almıstım benım de az guncellenmıs sjjsjsjNe guluyon be
Pahalı telefon kullanmayin kardeşim bak bana ucuz diye bu telefon kaldırmaz demiş aynı kalmış
Yapmayın böyle şeylerAslında bi güzel gözükmeye başladı bana ya :)
Nasıl görüyorsunuz ben kim çevrimiçi görmüyorum
YaaaBende 10 bine falan almıstım benım de az guncellenmıs sjjsjsj
Pembiş pembiş ne güzeldik
Bildirimleri açmak için yukarı çıkmazdık
Emojiler kocaman kocaman değildi
Ahhh eski günler ahhh
Heee elmalıElmalı tablet mi ablaabla şu iki mesaj arası süreyi de kisaltin ya pro degiliz diye hep bekliyoz
şimşek var ya sağda tıkla en aşağı in beybiNasıl görüyorsunuz ben kim çevrimiçi görmüyorum
Bak senın adının altında yeşil yanıyor basınca çevrimiçi yazıyor bıde mesaj akış yerı varya şimşek ısaretı olan oranın en altında yazıyor.Nasıl görüyorsunuz ben kim çevrimiçi görmüyorum
Bak sen de cevrimicisinAslında bi güzel gözükmeye başladı bana ya :)
Senin böbrek kıymetlidir abla yeme şimdi biziHeee elmalıtelefonu düşme delisi yaptım ama bu mereti fanusta kullanıyorum bir giderse yenisine böbreğimi satsam alan olmaz 52 yıllık böbreği kim ne yapsın
Bende de aynı sorun yok yukarı cıkmaya gerek kalmıyor.Eki Görüntüle 3530640 Bu arada ios da bildirimlerde sorun yok ben en alttayken de o çubuk sabit
Ya bende ios ama bildirimlere bakmam için yukarı çıkmam gerekiyorEki Görüntüle 3530640 Bu arada ios da bildirimlerde sorun yok ben en alttayken de o çubuk sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?