- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.633
- 698
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Telde gözüküyor yineSanırım bir de yalnızca pro üyeler konuya bakanları altta görüyordu, ancak sanırım tüm üyeler görüyor ( benim için sorun değil sadece fark ettiklerimi söylüyorum)
Bir de kişinin nickinin altında katılım tarihi, emoji skoru falan yazıyordu. Onlar da yok ( bilgisayardan girince)
Mune onları göremeyiz ki ya bazı konular için toplu bildirim atıyordunuz öyle bir şey yapamaz mısınızOkuyup not almaya devam ediyorum, profillerde bu konuyu konuşanlar varsa bu topiğe yönlendirir misiniz?
Profillerdeki şikayetleri takip etmemiz mümkün değil çünkü, herkes buradan yazarsa not alıp iletmem kolay olur
Denk geldikleriniz olursa diye dedim, bildirim yetkisi Kazen’de, şu an sitenin teknik işleriyle çok meşguldür bildirim göndermeye fırsatı olmayabilirMune onları göremeyiz ki ya bazı konular için toplu bildirim atıyordunuz öyle bir şey yapamaz mısınız
Mune abla Allah aşkına renk değişsin söz 3 kilo veririm topikteDenk geldikleriniz olursa diye dedim, bildirim yetkisi Kazen’de, şu an sitenin teknik işleriyle çok meşguldür bildirim göndermeye fırsatı olmayabilir
Canımcım isteklerinizi, daha önceden olup da şu an olmayan özellikleri listeliyoruz şu an, tema da aralarında.Mune abla Allah aşkına renk değişsin söz 3 kilo veririm topikte
Az daha değişmezse ben maviye alışcam :) inş bu sosyal deney falan değildirMune abla Allah aşkına renk değişsin söz 3 kilo veririm topikte
Abla pro olacaktıkCanımcım isteklerinizi, daha önceden olup da şu an olmayan özellikleri listeliyoruz şu an, tema da aralarında.
Yazılmamış ama gözünüze çarpan bir eksiklik varsa yazın, biraz zaman alabilir ama elden gelen de yapılır mutlaka, şu an 3-5 mesajlı üyelerin mesajlarına da profillerinden ulaşamıyorum mesela ama henüz sistem yeni güncellendiği için oluyor bunlar, güncelleme bir otursun hepsi hallolur
A-aaaaa ötekileştirme varAbla pro olacaktıkgelengiden le noluuur ayrıştırın proları tekrar bişi yapın özel hissedek kendimizi yoksa olamicaz pro
1 Nisan da değil ki yavrum şaka olsun ciddiler galiba :dAz daha değişmezse ben maviye alışcam :) inş bu sosyal deney falan değildir
Çok ciddili1 Nisan da değil ki yavrum şaka olsun ciddiler galiba :d
Abla neden mavi imtihana tabii tutmak için mi kocalardan yana imtihan yetmiyor mu bizeÇok ciddili
Mömkön değil alışamam başka biryerde gibiyim bildirimlerde masmavi anlasılmuyor he bak oda sıkıntıAz daha değişmezse ben maviye alışcam :) inş bu sosyal deney falan değildir
Kurucularımız erkek, subliminal mesaj veriyorlardır belkiAbla neden mavi imtihana tabii tutmak için mi kocalardan yana imtihan yetmiyor mu bize
Zuzus başımıza neler geldi neler mavilendik tutsak edildik
Abla erkekler ama biz kullanıyoruz haksızlık buKurucularımız erkek, subliminal mesaj veriyorlardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?