• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilikler ?

Sanırım bir de yalnızca pro üyeler konuya bakanları altta görüyordu, ancak sanırım tüm üyeler görüyor ( benim için sorun değil sadece fark ettiklerimi söylüyorum)

Bir de kişinin nickinin altında katılım tarihi, emoji skoru falan yazıyordu. Onlar da yok ( bilgisayardan girince)
Telde gözüküyor yine

Okuyup not almaya devam ediyorum, profillerde bu konuyu konuşanlar varsa bu topiğe yönlendirir misiniz?
Profillerdeki şikayetleri takip etmemiz mümkün değil çünkü, herkes buradan yazarsa not alıp iletmem kolay olur☺️
Mune onları göremeyiz ki ya bazı konular için toplu bildirim atıyordunuz öyle bir şey yapamaz mısınız

Mune onları göremeyiz ki ya bazı konular için toplu bildirim atıyordunuz öyle bir şey yapamaz mısınız
Denk geldikleriniz olursa diye dedim, bildirim yetkisi Kazen’de, şu an sitenin teknik işleriyle çok meşguldür bildirim göndermeye fırsatı olmayabilir 😬

Mune abla Allah aşkına renk değişsin söz 3 kilo veririm topikte
Canımcım isteklerinizi, daha önceden olup da şu an olmayan özellikleri listeliyoruz şu an, tema da aralarında.
Yazılmamış ama gözünüze çarpan bir eksiklik varsa yazın, biraz zaman alabilir ama elden gelen de yapılır mutlaka, şu an 3-5 mesajlı üyelerin mesajlarına da profillerinden ulaşamıyorum mesela ama henüz sistem yeni güncellendiği için oluyor bunlar, güncelleme bir otursun hepsi hallolur ☺️

Canımcım isteklerinizi, daha önceden olup da şu an olmayan özellikleri listeliyoruz şu an, tema da aralarında.
Yazılmamış ama gözünüze çarpan bir eksiklik varsa yazın, biraz zaman alabilir ama elden gelen de yapılır mutlaka, şu an 3-5 mesajlı üyelerin mesajlarına da profillerinden ulaşamıyorum mesela ama henüz sistem yeni güncellendiği için oluyor bunlar, güncelleme bir otursun hepsi hallolur ☺️
Abla pro olacaktık gelengiden gelengiden le noluuur ayrıştırın proları tekrar bişi yapın özel hissedek kendimizi😂😂😂 yoksa olamicaz pro

Şaka gibi mesela şu an Zuzushh the YARGI Machine Zuzushh the YARGI Machine çevrimiçi görüyorum:KK70::KK70:
290FEF9C-3D0F-4702-8323-0BDB000F63E0.jpeg

Back