- 16 Temmuz 2023
- 2.171
- 5.390
- 78
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Çok teşekkürler MuneHamilelik Takvimi ve Kilo Takip Uygulamasını yorumların altında görmek istemeyenler linke tıklayın: https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences
İçerik Seçenekleri kısmına gelin, görselde işaretlediğim seçenekteki ✓ işaretini kaldırıp Kaydet butonuna basın.
Eki Görüntüle 3532056
Ben siteyi kullanmadigimdan tam olarak nereden bahsettiginizi anlayamiyorum. Bana ekran goruntusu ile gonderebbilir misiniz ? Tam anlatabilir misiniz yada ?Merhaba,
Öncelikle emeğinize sağlık. Tüm mesajlar kısmına tıkladığımızda yazdığımız özel mesajlar da çıkıyor artık, bu düzelecek mi? Sonuçta özel mesajda akan bir sohbet var, birçok mesaj yazılmış oluyor. Akışta veya forumda yazdığımız mesajlara ulaşmak çok zaman alıyor. Eski hâline dönemez mi?
Emoji atmak istediğim zaman devamlı bu ekran çıkıyor.Mune 'nin bana ilettigi cogu hata duzeltildi. Hala devam eden gordugunuz hatalar var mi ? Yazabilir misiniz ?
Hepimiz adına bir de buradan teşekkür edeyim kaç gündür sabaha kadar çalıştın, vıdı vıdı defalarca yazdım gık demedin, sağ olMune 'nin bana ilettigi cogu hata duzeltildi. Hala devam eden gordugunuz hatalar var mi ? Yazabilir misiniz ?
Bunun sebebi emoji nin uzerine cok uzun sure basmaniz. Hafifce basmaniz (kisa sure) yeterli. Cok kisa sure basarsaniz da begen secilmis oluyor. Olayi uzun bastiniz ve sizin ekran goruntusunde gonderdiginiz sekilde menu acildi. Bu durumda acilan menu disinda bir yere basarsaniz. mevcut emojiler gorunecektir. Istediginizi secebilirsiniz.Emoji atmak istediğim zaman devamlı bu ekran çıkıyor.
Onun dışında hata bildirimi değil ama arkaplanı koyu bir tema yapmanız mümkün mü? Siyah tema güzeldi ama üyelik ismi siyah olanların isimleri görünmüyordu. Gri rengi gibi koyu bir renkle tema yapılabilir belki.
Profil - mesajları bul - tüm mesajlarBen siteyi kullanmadigimdan tam olarak nereden bahsettiginizi anlayamiyorum. Bana ekran goruntusu ile gonderebbilir misiniz ? Tam anlatabilir misiniz yada ?
Teşekkür ederim ilginiz ve emeğiniz için Curly Bey,Ben siteyi kullanmadigimdan tam olarak nereden bahsettiginizi anlayamiyorum. Bana ekran goruntusu ile gonderebbilir misiniz ? Tam anlatabilir misiniz yada ?
Orda altta duran x gidiyormuydu ya yaptim ama düzelmedi bende uzun suredir sinir oluyordum onaHamilelik Takvimi ve Kilo Takip Uygulamasını yorumların altında görmek istemeyenler linke tıklayın: https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences
İçerik Seçenekleri kısmına gelin, görselde işaretlediğim seçenekteki ✓ işaretini kaldırıp Kaydet butonuna basın.
Eki Görüntüle 3532056
Sorunu anladım. Biraz araştırdım ve bu bir hata değil teknik bir sonuç. Teknik olarak size ait konu, profil mesajı, özel mesaj vs ya ayrı ayrı aranmalı ya da hepsi bir arada. Bu sebeple 2 tane ıçerik tipini bbirleştirerek arama yapamıyorsunuz. Bu arada Tüm mesajlarıma bastığınızda bir arama yapıyorsunuz aslında.Teşekkür ederim ilginiz ve emeğiniz için Curly Bey,
Bahsettiğim durum şu:
Tüm mesajlara tıkladığımızda artık özel mesajlarda yazdığımız da görünüyor, önceden sadece akıştaki profil mesajları ve konu mesajları gözükürdü. Kendiminkinden örnek vereyim:
OhhSorunu anladım. Biraz araştırdım ve bu bir hata değil teknik bir sonuç. Teknik olarak size ait konu, profil mesajı, özel mesaj vs ya ayrı ayrı aranmalı ya da hepsi bir arada. Bu sebeple 2 tane ıçerik tipini bbirleştirerek arama yapamıyorsunuz. Bu arada Tüm mesajlarıma bastığınızda bir arama yapıyorsunuz aslında.
Diğer tekniik sorunları hallettikten sonra bu konuyla tekrar ilgileneceegim.
Not: Tüm mesajlarım linkine başkası tıkladığında sizin özel mesajlarınızı göremiyor.
Hangi X ?Orda altta duran x gidiyormuydu ya yaptim ama düzelmedi bende uzun suredir sinir oluyordum ona
ŞuHangi X ?
Anladim. O asagida reklam acildiginda acilan ekrani kapatmak icin kullaniliyor. Reklam engelleyici kullaniyorsaniz o sekilde gozukmesi normal
Teşekkürler o zaman X imle gayet mutluyum :)Anladim. O asagida reklam acildiginda acilan ekrani kapatmak icin kullaniliyor. Reklam engelleyici kullaniyorsaniz o sekilde gozukmesi normal
Birde şey sorucam foto eklediğimiz gibi video eklem şansımız olacak mı hiçAnladim. O asagida reklam acildiginda acilan ekrani kapatmak icin kullaniliyor. Reklam engelleyici kullaniyorsaniz o sekilde gozukmesi normal
Evet öyle yapıyorum tabi ama kendi galerimizden olanlarıda direk atabilseydik diye sormuştum teşekkürlerVideolarinizi youtube, dailymotion, instagram vb platformlara yukleyerek burdan medya olarak ekleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3532885
Eki Görüntüle 3532886
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?