• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilikler ?

Evet simsiyah farklı farklı renkler. Sevemedim.
Profilinize tıklayın Forum seçeneklerine basın, sonra temadan LİGHT seçin ekran beyaza döner düzelir

Eklentiler

• IMG_20250103_181837.jpg
    IMG_20250103_181837.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250103_181859.jpg
    IMG_20250103_181859.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 12
keşke yazılımdan anlasam da adminlere yardım edebilsem ama sıfır bilgi :))) ben sorun ileticiyim 😂 sabah artık beynim durmuştu :KK70:çünkü bir yandan 4 bacaklı kızım da hastaydı, bağırsakları bozuldu sabaha kadar bir yandan onu dışarı çıkar eve getir totosunu ayaklarını temizle, sonra admine yaz, 30 dakika sonra yine dışarı çık🤣 sabah 8’de eşim kalktı kızın toto nöbetini ben alayım dedi de sürünerek uyumaya gittim😵‍💫
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir 🙏🙁

Eski tema renkleri gelecek mi? Lila tonlarında bi renk vardı çok güzeldi arada onu kullanıyordum seviyordum ben :(

Kadınlar Kulübü Hakkında kısmına konu açamıyorum o yüzden buraya açtım güncelleme sonrası site bende bir garip oldu tema falan değiştiremiyorum komple mavi oldu oysa ben orijinale yakın pembemsi kullanıyordum kaldırdınız mı ?
@Kazen @Mune
Merhaba arkadaşlar üye oldum ama konu ve yorum yapmayi beceremedim mesajlara cevap vermeyide beceremedim ogrenecegim

Eki Görüntüle 3531531
Dark modda site adı değişmiş Mune ablaaa
site adı değişmemiş logo yolunu değiştirmişler bazı dizin yolları da değişmiş anladığım kadarıyla. siteyi bakıma alsalardı direkt yedekten dönebilirlerdi ancak siteyi bakıma almamışlar. xenforo yazılım sahibi oluyor. Adminler xenforo dan bu sitenin yazılımını kiralıyorlar basit bir kontrol paneli var. herhangi bir sorunda zaten xenforo ekibide yardımcı oluyor. Tema ayarlarıyla oynayacaklar azıcık. pazartesi veya salıya düzeltirler sanırım

site adı değişmemiş logo yolunu değiştirmişler bazı dizin yolları da değişmiş anladığım kadarıyla. siteyi bakıma alsalardı direkt yedekten dönebilirlerdi ancak siteyi bakıma almamışlar. xenforo yazılım sahibi oluyor. Adminler xenforo dan bu sitenin yazılımını kiralıyorlar basit bir kontrol paneli var. herhangi bir sorunda zaten xenforo ekibide yardımcı oluyor. Tema ayarlarıyla oynayacaklar azıcık. pazartesi veya salıya düzeltirler sanırım
Sen bilgili hanimefendiye benziyorsun👀

Mune hanım ben siyah moddan çok memnunum. Tek sıkıntı siyah modda turuncu ve kırmızı renkli olmayan üye isimlerinin görünmemesi. Ona bir düzenleme yapabilirlerse harika olur. Düzenleme yapılmıyorsa da bu şekilde kullanmaya çalışırım.
IMG_20250105_001934.jpg

Mune hanım ben siyah moddan çok memnunum. Tek sıkıntı siyah modda turuncu ve kırmızı renkli olmayan üye isimlerinin görünmemesi. Ona bir düzenleme yapabilirlerse harika olur. Düzenleme yapılmıyorsa da bu şekilde kullanmaya çalışırım. Eki Görüntüle 3531565
Infinite Soul Infinite Soul o tatlı,gözlüklü kahve içen kedinin fotoğrafıyla her türlü tanırım seni😍😍😂😂

Back
X