- 17 Ağustos 2023
- 7.834
- 22.989
- 268
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Tarzimiz farkimiz
Geçmiş olsun abla prensesin çabuk düzelir inşallahTeşekkür ederim, inşallahkuzucum prenses hassaslığında o yüzden havalar biraz soğusun hemen ayakları üşüyor sonra bağırsak sorunu yaşıyoruz ben sabaha kadar bebek gibi bakarım ama üzüntüden strese giriyoruz o fena oluyor.
Merhaba Mune bugün bazı yorumların altında kilo ölçüsü ve doğum yapılan tarih ile ilgili bilgiler çıktı karşıma
Merhaba Mune bugün bazı yorumların altında kilo ölçüsü ve doğum yapılan tarih ile ilgili bilgiler çıktı karşıma. Şimdi birkaç kişi yorum yaptı. Hesabı açık olanlarda kendi isteğiyle görünüyormuş bu bilgiler. İlk kez öyle görünce şaşırdım ben de. Sorun yok o zaman
Üyelerin kilo, hamilelik gibi bilgileri yazdıkları her mesajlarının altında gözüküyor. Bunları kendimiz ayarlardan kapatabilirsek çok iyi olur. Üye isterse göstersin ama biz tercihe bağlı o bilgilerini görmeyi kapatabilelim. Bir konuya bakarken o şekilde bilgileri görmek benim dikkatimi dağıtıyor.Mune Ablam biliyorum çok sıkıldın yoruldun ama bişey demek istiyorum yorumların altında böyle şeyler çıkıyor konularda Eki Görüntüle 3531713 Eki Görüntüle 3531714
Evet ben de bu sabah fark ettim yorumların altında kilo ve doğum yapılan tarih yazıyor. Birisi bana dediki hesabı açık olanlar kendi isteğiyle böyle kullanıyormuş. Ben ilk görünce şaşırdım bir hata oluştu sandımMune Ablam biliyorum çok sıkıldın yoruldun ama bişey demek istiyorum yorumların altında böyle şeyler çıkıyor konularda Eki Görüntüle 3531713 Eki Görüntüle 3531714
Bu hep vardı zatenMune Ablam biliyorum çok sıkıldın yoruldun ama bişey demek istiyorum yorumların altında böyle şeyler çıkıyor konularda Eki Görüntüle 3531713 Eki Görüntüle 3531714
Şu an hepsi farklı renk.4 renk seçenegi var ama hepsi ayni renk ?Mune
Mune Ablam biliyorum çok sıkıldın yoruldun ama bişey demek istiyorum yorumların altında böyle şeyler çıkıyor konularda Eki Görüntüle 3531713 Eki Görüntüle 3531714
Üyelerin kilo, hamilelik gibi bilgileri yazdıkları her mesajlarının altında gözüküyor. Bunları kendimiz ayarlardan kapatabilirsek çok iyi olur. Üye isterse göstersin ama biz tercihe bağlı o bilgilerini görmeyi kapatabilelim. Bir konuya bakarken o şekilde bilgileri görmek benim dikkatimi dağıtıyor.
Bunlar hamilelik günlüğü ve kilo takip uygulaması, daha önceden de vardı ama sizlerde bunları görmeme seçeneği vardı sanırım, durumu ilettim isterseniz kapatabilme özelliği koyulabilirse koyulacak, mesela ben de denemek için hamilelik takvimi koymuştum 37 haftalık hamileyim ama kaldıramıyorumEvet ben de bu sabah fark ettim yorumların altında kilo ve doğum yapılan tarih yazıyor. Birisi bana dediki hesabı açık olanlar kendi isteğiyle böyle kullanıyormuş. Ben ilk görünce şaşırdım bir hata oluştu sandım
Merhaba Mune bugün bazı yorumların altında kilo ölçüsü ve doğum yapılan tarih ile ilgili bilgiler çıktı karşıma. Şimdi birkaç kişi yorum yaptı. Hesabı açık olanlarda kendi isteğiyle görünüyormuş bu bilgiler. İlk kez öyle görünce şaşırdım ben de. Sorun yok o zaman
Mune Ablam biliyorum çok sıkıldın yoruldun ama bişey demek istiyorum yorumların altında böyle şeyler çıkıyor konularda Eki Görüntüle 3531713 Eki Görüntüle 3531714
Üyelerin kilo, hamilelik gibi bilgileri yazdıkları her mesajlarının altında gözüküyor. Bunları kendimiz ayarlardan kapatabilirsek çok iyi olur. Üye isterse göstersin ama biz tercihe bağlı o bilgilerini görmeyi kapatabilelim. Bir konuya bakarken o şekilde bilgileri görmek benim dikkatimi dağıtıyor.
Evet ben de bu sabah fark ettim yorumların altında kilo ve doğum yapılan tarih yazıyor. Birisi bana dediki hesabı açık olanlar kendi isteğiyle böyle kullanıyormuş. Ben ilk görünce şaşırdım bir hata oluştu sandım
Merhaba bu yorumdaki altta çıkıp duran gebelik bilgilerini nasıl kaldırabilirim acaba ? Bilgisi olan yönlendirebilir mi beni
Merhaba,Bende beğen dışında emoji atılmıyor yaMuhteşem, komik seçenekleri kaç gündür geri gelmedi bir türlü.
Kendi açtığınız konular için profilinize gidin Mesajlarımı Bul'a basın
Teşekkür ederimKendi açtığınız konular için profilinize gidin Mesajlarımı Bul'a basın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?