Yenilikler ?

Geçmiş olsun abla prensesin çabuk düzelir inşallah

hmm buldum sanırım. tema varsyasyonu Light versiyona geçince site normale dönüyor, ancak System yani default versiyona alınca site bozuluyor. sanırım default versiyon revize edilmemiş. geçici çözüm olarak kullanıcıları zorunlu olarak light sürüme zorlayıp kararlı versiyon kullanılabilir. default versiyonun ayarlamaları bitince zorunluluk kaldırılabilir diye düşünüyorum kendi çapımda anladığım kadarıyla

Merhaba Mune bugün bazı yorumların altında kilo ölçüsü ve doğum yapılan tarih ile ilgili bilgiler çıktı karşıma

Merhaba Mune bugün bazı yorumların altında kilo ölçüsü ve doğum yapılan tarih ile ilgili bilgiler çıktı karşıma. Şimdi birkaç kişi yorum yaptı. Hesabı açık olanlarda kendi isteğiyle görünüyormuş bu bilgiler. İlk kez öyle görünce şaşırdım ben de. Sorun yok o zaman

Birde ekranın sol köşesinde sürekli bu çıkıyor

Üyelerin kilo, hamilelik gibi bilgileri yazdıkları her mesajlarının altında gözüküyor. Bunları kendimiz ayarlardan kapatabilirsek çok iyi olur. Üye isterse göstersin ama biz tercihe bağlı o bilgilerini görmeyi kapatabilelim. Bir konuya bakarken o şekilde bilgileri görmek benim dikkatimi dağıtıyor.

4 renk seçenegi var ama hepsi ayni renk ? MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Şu an hepsi farklı renk.

Bunlar hamilelik günlüğü ve kilo takip uygulaması, daha önceden de vardı ama sizlerde bunları görmeme seçeneği vardı sanırım, durumu ilettim isterseniz kapatabilme özelliği koyulabilirse koyulacak, mesela ben de denemek için hamilelik takvimi koymuştum 37 haftalık hamileyim ama kaldıramıyorum onu da düzeltecekler.

Bende beğen dışında emoji atılmıyor ya Muhteşem, komik seçenekleri kaç gündür geri gelmedi bir türlü.

Siyah tema kalkmış Koyu tema seven biri olarak arkaplanı koyu renkte bir tema oluşturmaları mümkün mü? Arkaplan siyah olunca siyah olan üye isimleri görünmediği için siyah harici koyu bir renkte arkaplan yaparlarsa çok mutlu olurum

Merhaba bu yorumdaki altta çıkıp duran gebelik bilgilerini nasıl kaldırabilirim acaba ? Bilgisi olan yönlendirebilir mi beni

Merhaba bu yorumdaki altta çıkıp duran gebelik bilgilerini nasıl kaldırabilirim acaba ? Bilgisi olan yönlendirebilir mi beni

Hamilelik Takvimi ve Kilo Takip Uygulamasını yorumların altında görmek istemeyenler linke tıklayın: https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences

İçerik Seçenekleri kısmına gelin, görselde işaretlediğim seçenekteki
işaretini kaldırıp Kaydet butonuna basın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…