Yenilikler ?

Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir

Eski tema renkleri gelecek mi? Lila tonlarında bi renk vardı çok güzeldi arada onu kullanıyordum seviyordum ben

Merhaba arkadaşlar üye oldum ama konu ve yorum yapmayi beceremedim mesajlara cevap vermeyide beceremedim ogrenecegim

Eki Görüntüle 3531531
Dark modda site adı değişmiş Mune ablaaa
site adı değişmemiş logo yolunu değiştirmişler bazı dizin yolları da değişmiş anladığım kadarıyla. siteyi bakıma alsalardı direkt yedekten dönebilirlerdi ancak siteyi bakıma almamışlar. xenforo yazılım sahibi oluyor. Adminler xenforo dan bu sitenin yazılımını kiralıyorlar basit bir kontrol paneli var. herhangi bir sorunda zaten xenforo ekibide yardımcı oluyor. Tema ayarlarıyla oynayacaklar azıcık. pazartesi veya salıya düzeltirler sanırım

Sen bilgili hanimefendiye benziyorsun

Mune hanım ben siyah moddan çok memnunum. Tek sıkıntı siyah modda turuncu ve kırmızı renkli olmayan üye isimlerinin görünmemesi. Ona bir düzenleme yapabilirlerse harika olur. Düzenleme yapılmıyorsa da bu şekilde kullanmaya çalışırım.

Infinite Soul o tatlı,gözlüklü kahve içen kedinin fotoğrafıyla her türlü tanırım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…