- 3 Şubat 2018
- 25.550
- 110.091
- 598
kızımız yok
Dil ola kese savaşı dil ola kestire başı...4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o sürece kadar bir çok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm için acele ettik. sonra belli süre bundan 3 hafta öncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu için böyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum. bu sözü hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cümleyi atlatmak istediğini söyledi. salı günü arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, çarşamba günü psikolog eşliğinde görüntülü arayarak boşanacağını söyledi. Dün işim için rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu süreçte ağlıyordu, ban neden onu söyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cümleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. içim acıyor ona defalarca öfke ile söylediğimi belirtiyorum.
4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o sürece kadar bir çok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm için acele ettik. sonra belli süre bundan 3 hafta öncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu için böyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum. bu sözü hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cümleyi atlatmak istediğini söyledi. salı günü arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, çarşamba günü psikolog eşliğinde görüntülü arayarak boşanacağını söyledi. Dün işim için rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu süreçte ağlıyordu, ban neden onu söyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cümleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. içim acıyor ona defalarca öfke ile söylediğimi belirtiyorum.
Bu laf öfke ile söylenebilecek bir laf mı? Adamın çocuk tacizcisi olacağını mi ima ettin,kendi çocuğuna saldırma ihttimalini mi??sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum.
Hanimefendi derdiniz ne kiz kimin kimin kizini emanet etmessin kimin ikinci evliligi degil cocuk kimden agzinizdan bicakla laf aliyoruz yabizim ikinci evliliğimiz değil
4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o sürece kadar bir çok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm için acele ettik. sonra belli süre bundan 3 hafta öncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu için böyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum. bu sözü hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cümleyi atlatmak istediğini söyledi. salı günü arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, çarşamba günü psikolog eşliğinde görüntülü arayarak boşanacağını söyledi. Dün işim için rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu süreçte ağlıyordu, ban neden onu söyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cümleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. içim acıyor ona defalarca öfke ile söylediğimi belirtiyorum.
Cok ağır bir laf olmus. Ama eşiniz kendisi kaldiramiyor ve hakli bu denli kirilmakta fakat psikolojinin hassasiyetini biliyor bunu anliyorki kendi içinde pskologa gitmis. Sizin eskiden yasadiginiz seyi bilmiyor mu? Biliyor ise sizin pskolojinizide anlamali ve sizi pskologa yonlendirmeliydi. Hem niye sizi gonderiyor kendi gitsin biraz ara verelim diyebilir de hemen boşanma.. altında baska bir sebep olamazmi acaba bunu bahane ettigi?malasef yaşadığım eski bir olayın sonucu söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?