- 28 Nisan 2017
- 618
- 2.230
- 113
Peki kavga ederken konuyla alakası var mıydı bu dediginiz şeyin. Konuyla alakasız yerden söylediğinizi düşünüyorum nedense.daha önce malasef benm başıma istemediğimiz bir olay yaşadım. Bu durumu en başta ona açıkladım.kavga anında üstüme yürümesi nedeniyle öfke ile söyledim
bazi şeyler söylenmez maalesef telafisi dönüşü de olmazdaha önce malasef benm başıma istemediğimiz bir olay yaşadım. Bu durumu en başta ona açıkladım.kavga anında üstüme yürümesi nedeniyle öfke ile söyledim
Yani durduK yere eşim bana böyle bi şey söylese ben de aynı tepkiyi verirdim herhalde. Yaşadığınız olayı böyle dışınıza vurmak yerine bence destek alarak unutmaya çalışın.kızımız yok
anladımKızı yokmuş. Kızımız olursa ilerde sana emanet etmem demiş..
Senin adına üzüldüm.. Yani kendin yaşamışsın ona anlatmışsın. Oda tabiki kızının senin yaşadığını yaşamasını istemez.. Korumak ister onu. Ama daha kızınız olmadan ona asıl korumak istediği meselede ona güvenmediğinizi hatta direk ondan şüpelendiğinizi demişsiniz. Bence kendinizi affettirmek için çabalasanız iyi edersiniz..daha önce malasef benm başıma istemediğimiz bir olay yaşadım. Bu durumu en başta ona açıkladım.kavga anında üstüme yürümesi nedeniyle öfke ile söyledim
Evliliğe hazır olmadan birbirinizi tanımadan evlenince böyle oluyor işte. eşinize söylediğiniz söz çok ağır bir söz. affedilir mi tartışılır. Siz adamın geçmişini bile bile evlenip sonra o geçmişi ilk tartışmada yüzüne vurmuşsunuz. bir daha nasıl güvensin size4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o sürece kadar bir çok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm için acele ettik. sonra belli süre bundan 3 hafta öncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu için böyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum. bu sözü hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cümleyi atlatmak istediğini söyledi. salı günü arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, çarşamba günü psikolog eşliğinde görüntülü arayarak boşanacağını söyledi. Dün işim için rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu süreçte ağlıyordu, ban neden onu söyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cümleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. içim acıyor ona defalarca öfke ile söylediğimi belirtiyorum.
şu anda iletişim kurmuyoruz. biraz ayrı kalmalıyız diye belirttik. bnm bu sorunum için destek aldığımı biliyordu ve o durumda üstüme gelmesi ve farklı şeyler belirtmesi bir kriz durumunu tetikledi. bn haksızım bunu biliyorum ama dün ikimizin yan yanaydık sarılıp ağladık. ama sonra yapamadığını belirtti zamana bırak beni dedi. Heme boşanma davası açmayaağını belirttiSenin adına üzüldüm.. Yani kendin yaşamışsın ona anlatmışsın. Oda tabiki kızının senin yaşadığını yaşamasını istemez.. Korumak ister onu. Ama daha kızınız olmadan ona asıl korumak istediği meselede ona güvenmediğinizi hatta direk ondan şüpelendiğinizi demişsiniz. Bence kendinizi affettirmek için çabalasanız iyi edersiniz..
Bu sizin için fırsat. Kendinizi bir şekilde affettirin ve birdaha tekrarlanmasın.şu anda iletişim kurmuyoruz. biraz ayrı kalmalıyız diye belirttik. bnm bu sorunum için destek aldığımı biliyordu ve o durumda üstüme gelmesi ve farklı şeyler belirtmesi bir kriz durumunu tetikledi. bn haksızım bunu biliyorum ama dün ikimizin yan yanaydık sarılıp ağladık. ama sonra yapamadığını belirtti zamana bırak beni dedi. Heme boşanma davası açmayaağını belirtti
nasıl yapacağımı bilmiyorumBu sizin için fırsat. Kendinizi bir şekilde affettirin ve birdaha tekrarlanmasın.
Onunla çok sakin konuşun. Ve çok içten olun lütfen.nasıl yapacağımı bilmiyorum
Kızımızı emanet etmem nedir o zaman taksit taksit söylemeye lüzum yokbizim ikinci evliliğimiz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?