• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenievliliğim bitiyor

Bİr şeyler eksik mi anlatımda

Yani siz o şehirde çalışıyor iseniz eşinizin sizi ailenize göndermek yerine kendi ailesine gitmesi gerekirdi

Siz de işinize giderdiniz hemen neden annenize gittiniz

İkincisi bu kadar az tanışıklıkta aileniz neden kv yanına başka şehre evlenmenize göz yumdu

Yani Aralık değil Mart’ta evlenseniz ayrı eviniz olacakmış acelenin sebebi ne

Üçüncüsü psikoloğa eşiniz niye gidip boşanma kararını psikolog tanında görüntülü açıklıyor psikolog bu tarz bir şeye neden dahil oluyor

Avukat dahi sen kararını verdi isem git konuş derken psikolog tanından boşanacağız diye aramak bana çok tiyatral geldi

Adam adına sevindim doğru bir karar vermiş yutmamış. Adamı aceleye getir evlen bi ton masraf yaptır sonra adama sapık muamelesi yap. Olmayan çocuğunuz nasıl o an aklınıza geldi de millete ağır laf ediyorsunuz. Adam maddi manevi tazminat bile alır sizden

4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o sürece kadar bir çok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm için acele ettik. sonra belli süre bundan 3 hafta öncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu için böyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum. bu sözü hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cümleyi atlatmak istediğini söyledi. salı günü arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, çarşamba günü psikolog eşliğinde görüntülü arayarak boşanacağını söyledi. Dün işim için rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu süreçte ağlıyordu, ban neden onu söyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cümleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. içim acıyor ona defalarca öfke ile söylediğimi belirtiyorum.
Dil ola kese savaşı dil ola kestire başı...

Bence zaten birbirinizi çok da iyi tanıyamadan evlenmişsiniz
İletişim sorununuz ondan kaynaklı
Siz de söylediklerinize dikkat edin
Kolay kabul edilecek bi itham değil çünkü

4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o sürece kadar bir çok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm için acele ettik. sonra belli süre bundan 3 hafta öncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu için böyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum. bu sözü hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cümleyi atlatmak istediğini söyledi. salı günü arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, çarşamba günü psikolog eşliğinde görüntülü arayarak boşanacağını söyledi. Dün işim için rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu süreçte ağlıyordu, ban neden onu söyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cümleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. içim acıyor ona defalarca öfke ile söylediğimi belirtiyorum.

Senin söylediğin de onun tepkisi de aşırı olmuş, ölçüsüz davranmışsınız. Sen geçmişinşe ilgili demişsen seni anlamaya çalışmalıydı. Ayrıca iyi niyetli olduğunu düşünse bu kadar uzatmazdı, seninle sağlıklı bi gelecek görememiş olabilir ama hemen kestirip atmaya da gerek yok biraz zaman tanıyın birbirinize diyeceğim ama adam kararlı galiba...

sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum.
Bu laf öfke ile söylenebilecek bir laf mı? Adamın çocuk tacizcisi olacağını mi ima ettin,kendi çocuğuna saldırma ihttimalini mi??
Gerçekten çok iğrenç ve yuva yıkılmasına sebep, ağır bir söz.
Hos, Zaten ortada yuva olsa sen boyle bir cümleyi kurmazdin.
Çok üzücü gerçekten. Normal hayatında da ağzına geldiğinde ne dediğini duymadan söyleyen bir insansan adam senden bıkmış da olabilir... Yapacak bir şey yok
Zaten doğurduğun çocuğu gözün arkada kalmadan birakamayacagin bir adamla neden devam etmek istiyorsun ki?
Diyelim çooook sinirlendin,gözün döndü,ondan öyle söyledin.
O zaman seni bunca çileden çıkartacak, kendini görmeden öfkeyle laflar saymanı sağlayan adamla neden devam etmek istiyorsun ki?
Aslında adam bir şey yapmadı,sen kendi kendine sinirlenip bunca ağır konuştuysan adam senle neden devam etmek istesin ki?

bende kimseye güvenemem kızım olsaydı

fakat bu korkumu bile bilede evlenmezdim

siz evlenerek korkularınızı tetiklemişsiniz

siz en iyisi kızınız büyüyene kadar tacizi anlayacak yaşa gelene kadar aynı eve bir adam sokmayın

cinsellik isterseniz nişanlı gibi yaşayın gitsin

haberlerde görüyoruz öz kızını bile hamile bırakanı işin kötüsü asla ve asla çocuk tacizcileri kendini belli etmiyor babası bile olsa

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi bana "çocuk istismarcısı, kendi çocuğunu bile teslim edilmeyecek insansın!! " dese neler yapabileceğimi ben bile bilmiyorum!Çok sabırlı bir insanımdır,kolay kolay kontrolümü kaybetmem,pek çok hatayı da insanlık halidir diye tölere edebilirim ..ama o laf öyle " özür dilerim aşkııım" ile sindirilebilecek bir laf değil.

Siz de bir psikoloğa gidin ve onun yanından arayın eşinizi. Eşinizin anlayışlı olması gerektiğini , yaşanmışlıklarınızın sonucu olduğunu söylesin. Olmadı evlilik danışmanı mı veya eş terapisi mi artık hangisi olursa ona gidin beraber.

psikolojik sorunlarım vardı, tartışma esnasında üzerime yürüdü . Ben de öyle dedim, yazmışsınız.

Üzerime yürüdü derken hangi amaçla yürüdü? Sizi dövmeye mi kalkıştı?

Hayır kavga anında kocama milyon tane laf söylerim de “kızımı sana emanet etmem”lafını kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Üstelik kızım var babası kızının altını da temizledi banyo da yaptırdı ama. bu adam kaptı da böyle bir cümle kullanmak aklınıza geldi absürt bir davranışını mı gördünüz?

tamam ağır bi laf ama bunun için bu kadar kısa süreli bi evliliiği bitirmek garip geldi bana

Sizin ortak kızınızmı?

malasef yaşadığım eski bir olayın sonucu söyledim
Cok ağır bir laf olmus. Ama eşiniz kendisi kaldiramiyor ve hakli bu denli kirilmakta fakat psikolojinin hassasiyetini biliyor bunu anliyorki kendi içinde pskologa gitmis. Sizin eskiden yasadiginiz seyi bilmiyor mu? Biliyor ise sizin pskolojinizide anlamali ve sizi pskologa yonlendirmeliydi. Hem niye sizi gonderiyor kendi gitsin biraz ara verelim diyebilir de hemen boşanma.. altında baska bir sebep olamazmi acaba bunu bahane ettigi?

Back