yenievliliğim bitiyor

Bu lafi durduk yerde soylememissinizdir diye dusunuyorum.bu tarz bir egilim mi gordunuz?ne uzerine soylediniz?
Yani normal bir evliligi olan biri durduk yerde sana kizimi vermem demez sanirim

Daha önce istismarı yaşamış görmüş biri olabilir konu sahibi.
Unutmayalım ki öz babas,abisi,dayısı,amcası,annesi tarafından istismar edilen bireyler bunu aşmakta çok zorlanır.
Evlenince yada ilişki yaşayınca bu durum tetikleyici olabilir.
Zaten konu sahibi tartışma sirasinda ve muhtemelen böyle bı şey duyduğunda böyle konuşmuş.kesinlikle söylenmemesi gerekir.cok ağır bir laf.
Ama eşiniz de sizin durumunuzu biliyor daha temkinli davranabilirdi.
Siz çok ağır laf söylediğiniz için esinizde sizin durumunuzu bilirken böyle bir tartışmaya girmesinde hatalı.

Ah canım çok haklısın.cocuklarimizi babalarına tabii emanet edeceğiz.altlarini degistirecekler,banyo yaptıracaklar.onlar baba kız.
Ama ne yazikki çok da görüyoruz öz kızını istismar eden anne ve babalar var.benim düşündüğüm konu sahibi bunu yaşamış ve asamiyor.

Kız yok ki

Yani ileride ortak kız olursa onu bırakmayacakmış

Resmen bir-birinizi tanımadan evlenmişsiniz. Söylediğiniz çok ağır bir söz. Son pişmanlık ta fayda vermez. Bu olayı aşıp tekrar başlasanız bile bir yerde o olay yine patlak verecek, başa kakılacak. Eğer eşiniz razıysa çift terapisine gidin sizde yaşadığınız olayı çözün.

Gerçekten çok ağır, insan empati yapınca kaldıramıyor. Düşünsenize kocanız size oğlumu sana emanet etmem diyor ona sapıklık yaparsın diye. Sen benim nasıl bir sapık nasıl bir ruh hastası olduğumu düşünüyorsun diye çıldırır insan,evlat sonuçta. Malasef eşiniz haklı. Dönüşü olduğunu da sanmıyorum bu durumun. Terapi falan işe yaramaz bence. Geçmiş olsun

İleride çocuk sahibi olursanız emanet edemeyeceğinizi mi söylediniz tam olarak anlamadım ama bu denli güvenmediğiniz biriyle neden evlendiniz? Güveniyorsanız neden böyle bir cümle kullandınız? Her şekilde problem sizde gibi gözüküyor eşinizin tepkisini fazla bulmadım ben. Seviyorsanız özür dileyin samimiyetinize inandırın bir şekilde

Gecmiste biseyler yasamis olmaniz esinize kendi cocugu icin boyle bir sey soyleyebileceginiz anlamina gelmez haksiz oldugunuzu sizde biliyosunuz ama buda kolay kaldirilabilicek bisey degil bu derece psikolojiniz bozuktu madem ozaman evlenmeseydiniz bu adamla

bu ilşki daha sağlıklı yürümez inceldiği yerden kopması en doğrusu olabilir.

Kızım olursa eğer babasına,babama gözüm kapalı bırakırım. Aksini düşünüyorsam zaten o adamdan evlenip çocuk yapmam

Şimdi bu sözü neden söylediğiniz önemli...
Eşiniz çok sorumsuz ve dikkatsiz biriyse sana çocuk emanet etmem anlamında söylediyseniz, kabul edilebilir.

İstismar edecek düşüncesiyle söylediyseniz ve elle tutulur bir sebebiniz yoksa, bu çok çok ağır ve kaldırılabilecek bir söz değil. Eşinizin yerinde olsam, eğer haksız yere suçlandıysam ben de daha da uzayıp budaklanmadan boşanırdım. Çünkü unutulması mümkün değil böyle bir sözün.

bazi şeyler söylenmez maalesef telafisi dönüşü de olmaz
vallaha bir şey söyliyim mi küçükken taciz olayıda yaşadım malesef (tabiki baba veya kardeş değil)
ama kızımı yıkarken babasıda yardım ederdi ki su an babası yıkıyor elimde problem olduğu için.
asla öyle bişey düşünmedim hatta kv. onun yanında altını değiştirmemi yıkarken onu almamamı yanıma vs. konuştu tersledim.
olurmu öyle şey diye. asla düşünmedim aslada öyle bişey söylemem.

çok ağır olmuş gerçekten konu sahibi. ki biliyorsa sizin yaşadığınız olayı oda etkilenmiştir ve çok daha ağır gelmiştir. hakkınızda hayırlısı. F fndemr

onun başından geçmiş artık ne geçtiyse
ama bunu dile getirip eşine daha ortada çocuk bile yokken demesi bir tuhaf olmuş
bak evliliği bitiyor
yazık değil mi

onun başından geçmiş artık ne geçtiyse
ama bunu dile getirip eşine daha ortada çocuk bile yokken demesi bir tuhaf olmuş
bak evliliği bitiyor
yazık değil mi
aynen öyle diyorum ya bende yıllarca yaşayıp sesimi dahi çıkaramadım kokrtuğuma tabi şimdi bilinçli insanlar olduk öyle bişey olsa ilk ağ.... ben ederim adamın. ama bunu eşime mal etmem. çok ağır olmuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…