Ben yorumlara baktım..konu sahibi kızım olsa sana emanet etmem diyor. Yanı ileride kız çocuğu olsa babasına güvenmeyecek..adama sen sapıksin demiş bir neviSizin ortak kızınızmı?
Ah canım çok haklısın.cocuklarimizi babalarına tabii emanet edeceğiz.altlarini degistirecekler,banyo yaptıracaklar.onlar baba kız.Hayır kavga anında kocama milyon tane laf söylerim de “kızımı sana emanet etmem”lafını kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Üstelik kızım var babası kızının altını da temizledi banyo da yaptırdı ama. bu adam kaptı da böyle bir cümle kullanmak aklınıza geldi absürt bir davranışını mı gördünüz?
Varsayım üzerinene ya bu kız gökten inmedi ya tek tek yazacağınıza açıklayın neyse
yani sen de bu sözü durduk yere mi söyledin. tamam söz kötü de bu söz niye söylenir kimalasef yaşadığım eski bir olayın sonucu söyledim
bende kimseye güvenemem kızım olsaydı
fakat bu korkumu bile bilede evlenmezdim
siz evlenerek korkularınızı tetiklemişsiniz
siz en iyisi kızınız büyüyene kadar tacizi anlayacak yaşa gelene kadar aynı eve bir adam sokmayın
cinsellik isterseniz nişanlı gibi yaşayın gitsin
haberlerde görüyoruz öz kızını bile hamile bırakanı işin kötüsü asla ve asla çocuk tacizcileri kendini belli etmiyor babası bile olsa
İleride çocuk sahibi olursanız emanet edemeyeceğinizi mi söylediniz tam olarak anlamadım ama bu denli güvenmediğiniz biriyle neden evlendiniz? Güveniyorsanız neden böyle bir cümle kullandınız? Her şekilde problem sizde gibi gözüküyor eşinizin tepkisini fazla bulmadım ben. Seviyorsanız özür dileyin samimiyetinize inandırın bir şekildekızımız yok
ben saniyirum ki konu sahibinin ikinci evliliği ve kızı varVarsayım üzerine
Kız yok ki
Yani ileride ortak kız olursa onu bırakmayacakmış
vallaha bir şey söyliyim mi küçükken taciz olayıda yaşadım malesef (tabiki baba veya kardeş değil)bazi şeyler söylenmez maalesef telafisi dönüşü de olmaz
onun başından geçmiş artık ne geçtiysevallaha bir şey söyliyim mi küçükken taciz olayıda yaşadım malesef (tabiki baba veya kardeş değil)
ama kızımı yıkarken babasıda yardım ederdi ki su an babası yıkıyor elimde problem olduğu için.
asla öyle bişey düşünmedim hatta kv. onun yanında altını değiştirmemi yıkarken onu almamamı yanıma vs. konuştu tersledim.
olurmu öyle şey diye. asla düşünmedim aslada öyle bişey söylemem.
çok ağır olmuş gerçekten konu sahibi. ki biliyorsa sizin yaşadığınız olayı oda etkilenmiştir ve çok daha ağır gelmiştir. hakkınızda hayırlısı. F fndemr
aynen öyle diyorum ya bende yıllarca yaşayıp sesimi dahi çıkaramadım kokrtuğuma tabi şimdi bilinçli insanlar olduk öyle bişey olsa ilk ağ.... ben ederim adamın. ama bunu eşime mal etmem. çok ağır olmuş gerçektenonun başından geçmiş artık ne geçtiyse
ama bunu dile getirip eşine daha ortada çocuk bile yokken demesi bir tuhaf olmuş
bak evliliği bitiyor
yazık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?