Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün ben de carefourdan bir tane zıbın takım aldım ama öyle ufak ki içine giydirmek için mothercareden aldığım çıtçıtlı bodylerden bile ufak çıktı. Ben de doğumu kasımda bekliyorum, ben de mi değiştirsem acaba ya da 0-3 ay yerine direk 3-6 ay mı alsak anlamadım....:))
dün ben de carefourdan bir tane zıbın takım aldım ama öyle ufak ki içine giydirmek için mothercareden aldığım çıtçıtlı bodylerden bile ufak çıktı. Ben de doğumu kasımda bekliyorum, ben de mi değiştirsem acaba ya da 0-3 ay yerine direk 3-6 ay mı alsak anlamadım....:))
selalar 4 aylık bir anne olarak bi kaç tavsiyede bulunucam...
bebekler çok narinler bu yuzen birde korkuyorsanız ona zarar vermekten bence küçük badyler almayın 0 3 çok küçük bazı markaların bedenleri ufak oluyor bebek 0 3 aylık dahi olsa giyilmiyor.
bence 3 6 en uygunu ama bedenlerine bakın derim
mesala ben idil baby den 0 3 badysi almıştım hiç bi kere giydiremedim yıkayıp ütülediğimle kaldı.
baby center diye bi marla var onun badyleri çok hoştu 0 3 gercekten 3 ay olana dek giydi.
ve doğumunuz kışa ya da havaların soğuk olduğu gunlere denk geliyorsa önden çıktı yulumlar hem giydirmeside kolay hemde bebeğin orası burası açılmıyor kucaüğına aldığında zorlanmıyorsun.
bebekler 2 kat giyilmeli demişti doktorum senın bi kat fazla n olucak demişti mesala sen bi tişört giymişsen o 2 tişört giymeli demişti bu yuzden ince ayaklı pantolanlar alın içlik nıyetine cok hoş loluyor hele beyaz oursa:) şirinler gibi oluyor içinede çıtlı bady giydiriyordum üzerinede tulum
penye yeleklerden öneriririm eviniz sobalı değilse fazla yün tercihh edilmiyor penye yelekler çok hoş. aklıma geldikce eklerim.
haaa bu arada bebeklerin boyu çok hızlı uzuyor ve bi süre sonra raat edemiyorlar ayaklı tulumlarla yada ayaklı pantolanlarla kiloda çok hızlı alıyorlar alışverişinizde bunlarıda göz önünde bulundurun birde doğumdam sonra çok sık dısar çıkamıyorsunuz alış veriş işi lüxe dönüşüyor bu yuzden guzel bi liste yapın .
mendil çok alın ama tülbent olsun bebeklerin cildi cok narın bazı hazır mendiller kalın oluyor. incesini tercih edin.