• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları yenidoğan bebişlere ne lazım?

bende 0-3 ay bi sürü şey aldım,ay inşallah enazından 1 ay giyebilir ya,üzüldüm bak şimdi.Keşke büyük alsaymışım

değiştirme imkanın ok mu gripin?
ben değiştirmeyi düşünüyorum...
62 cm alcam en küçük...

değiştirme imkanın ok mu gripin?
ben değiştirmeyi düşünüyorum...
62 cm alcam en küçük...

malesef canım artık değiştiremem,çünkü yıkadım ve ütüledim hepsini :1no2: napayım olmazsa da bi ihtiyacı olana falan veririm artık.Ama bebek doğana kadar almıcam artık bişey,boyuna kilosuna göre alırım sonra

Ben bu cm olayının önemini şimdi anladım. Sağolun kızlar valla herkese çok teşekkür ederim. Şimdilik bir tane zıbın takımı almıştım artık o da sembolik olacak galiba. Dediğiniz gibi diğer alacaklarımı 62 cm alcam en az ama aklıma takılan bir şey var. Hastane çıkışları 3-6 ay arası olmaz ki onlar hep ufak onlardan fazla almamak lazım o zaman değil mi. Hiç 62 cm olan hastane çıkışına rastladınız mı, hani öyle bir marka varsa büyük onu alalım bari de boşa gitmesin :))

haaa bu arada bebeklerin boyu çok hızlı uzuyor ve bi süre sonra raat edemiyorlar ayaklı tulumlarla yada ayaklı pantolanlarla kiloda çok hızlı alıyorlar alışverişinizde bunlarıda göz önünde bulundurun birde doğumdam sonra çok sık dısar çıkamıyorsunuz alış veriş işi lüxe dönüşüyor bu yuzden guzel bi liste yapın .

mendil çok alın ama tülbent olsun bebeklerin cildi cok narın bazı hazır mendiller kalın oluyor. incesini tercih edin.

selam smile 6081, sen baby center markasının çok iyi olduğunu söylemişsin, nereden almıştın acaba kıyafetlerini ben de bir bakayım. Bu arada senin bebeğin 4 aylıkmış hayırlı olsun güle güle büyütün inşallah.:dance::dance:

malesef canım artık değiştiremem,çünkü yıkadım ve ütüledim hepsini :1no2: napayım olmazsa da bi ihtiyacı olana falan veririm artık.Ama bebek doğana kadar almıcam artık bişey,boyuna kilosuna göre alırım sonra

ben de aldığımı değiştiremem ama annem ayaklı bodynin ayak kısmı kesilirse bir süre de öyle giyer dedi üst kısmı da zıbınsa iliklemeden giydirirsin en kötü dedi. napalım artık 1 gün giyse kardır diyorum ben de. bundan sonra 3-6 ay arası bir kaç parça alırım kalanı da bebeğin boyuna kilosuna göre alayım diyorum ben de. Sağ salim bir doğsunlar da inşallah gerisi kolay hihoyyyt

selam smile 6081, sen baby center markasının çok iyi olduğunu söylemişsin, nereden almıştın acaba kıyafetlerini ben de bir bakayım. Bu arada senin bebeğin 4 aylıkmış hayırlı olsun güle güle büyütün inşallah.:dance::dance:

canım bi magazadan sans eseri almıştım hem fiyatıda uygun kaliteside uygun uzun kollu badleri süper

mother care badyleri süper büyük aloş veriş mağazalarında sezon sonu indirimleri oluyor

bir kaç parca 0 3 ay kıyafetleriniz olsun onlarda olmasın demiyorum ama ağırlık 3 6 ayda olsun
ve bazı mrkaların bedenleri küçük oluyor. buna daha cok dikkat edin.a.s.

kesinlikle katılıyorum mother care bodyler gerçekten çok büyük. Yani içe giyilecek body dışa giyilecek zıbından 3 parmak büyük resmen :))

ay ben C&A dan bi eşofman takımı aldım...
50 cm...
1 kere giyer giymez heralde..
ama çok hoşuma gitti....

yan yatırma bady ayaklı pantalon tırnak makası battaniye penye battaniye ne kdar çok olursa okadar ii çiş değiyor vsvs

zıbın diyorlar ama bebeğin yakası hep açık oluyor hele kışsa cok sıkıntılı oluyoben boydan tulum öneriyorum içinede bady giysin belin ve acılmıyor zıbında heryeri acılıyor bi emzirmek için alıyorsın ooo iş büyüyor

ıslak mnd,il ama pamuk ve ılık su derim ben 4 ay kullandım dısarda ıslak mendil kulladık.

pişik kremi sampuan bebe yağı çorap vsvs

Sonunda aldım kıyafetleri...
1 tane onlu hastane çıkışı
2 tane beşli hastane çıkışı
2 tane kurvaze iç zıbın
1 yedek penye battaniye (1 tane de hastane çıkışında var)
1 tane 3-6 ay arası tulum
1 tane 3-6 ay arası pijama (alt üst şeklinde)
7 tane çıtçıtlı body
5 tane çorap.
Kış bebeği olacağı için 2 tane de kalın battaniye almayı düşünüyorum. Sizce bunlar yeter mi şimdilik? Daha başka 0-3 ay için alt üst takım almak gerekir mi?

canım bana bady ve tulumların az gibi geldi.
bebekler ilk gunler çok kaka yapıyor ve sulu oluor cicilere bulasıyor. yıka ütüle çok zamn alıyor haa birde kışsa kurumasıda zamn alıyor.

yan yatırma almayı unutma pene battaniyelerden al derim onlarda hafif sarrsın yarımnkundan deniyor ondna yapılıyor ilk gunler.

benim badylerim çoktu birde 2 kat giydiriyorsun bunuda unutma mesala tulumun içine bi pantalon bi bady giyicek içine corap giydir muhakak

Sağol canım biraz daha alayım doğru diyorsun. Ben kat kat giyineceklerini de, üstünü kirleteceğini de hiç hesaba katmadım, acemilik işte :))

Tulum içine giydirmek için ayaksız pantolon mu alayım ayaklı mı onu da bilemedim.
Bir de bu yan yatırma nasıl bir şey oluyor acaba? Kaç tane almak lazım?

Sağol canım biraz daha alayım doğru diyorsun. Ben kat kat giyineceklerini de, üstünü kirleteceğini de hiç hesaba katmadım, acemilik işte :))

Tulum içine giydirmek için ayaksız pantolon mu alayım ayaklı mı onu da bilemedim.
Bir de bu yan yatırma nasıl bir şey oluyor acaba? Kaç tane almak lazım?

canım yan yatırma bi yastık guvenli yatış yastığıda deniyor. bebeklerin ilk gunlerde ani ölü riskleri için kullanılıyora.s. kusma boğulma vs için.

bebeği arasına koyuyorsun yan yatıyor yani hem kafa gelişimi içinde ii oluyor bi sağ bi sol yatır. tek taraflı uyutma sakın.

ayaklıda olur ayaksızda ama ben ince ayaklı alımıştım üzerinede corap giyordu ayağından sıyrılmıyordu yani. üzerine tulum giyordu sıcacık olur hava serinse yelekte giyebilir.

canım yan yatırma bi yastık guvenli yatış yastığıda deniyor. bebeklerin ilk gunlerde ani ölü riskleri için kullanılıyora.s. kusma boğulma vs için.

bebeği arasına koyuyorsun yan yatıyor yani hem kafa gelişimi içinde ii oluyor bi sağ bi sol yatır. tek taraflı uyutma sakın.

ayaklıda olur ayaksızda ama ben ince ayaklı alımıştım üzerinede corap giyordu ayağından sıyrılmıyordu yani. üzerine tulum giyordu sıcacık olur hava serinse yelekte giyebilir.

çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler çok faydalı oldu. Kesin alıcam o yan yatırmayı çok önemli o zaman bebek için:ecrin_bebek:

Burası çok güzel bir yer olmuş bir sürü yeni şey daha öğrendim tecrübesiz bir kış annesi olarak:))

haaa bu arada bebeklerin boyu çok hızlı uzuyor ve bi süre sonra raat edemiyorlar ayaklı tulumlarla yada ayaklı pantolanlarla kiloda çok hızlı alıyorlar alışverişinizde bunlarıda göz önünde bulundurun birde doğumdam sonra çok sık dısar çıkamıyorsunuz alış veriş işi lüxe dönüşüyor bu yuzden guzel bi liste yapın .

mendil çok alın ama tülbent olsun bebeklerin cildi cok narın bazı hazır mendiller kalın oluyor. incesini tercih edin.

tülbent mendil ne için kullanılıyo canım.ağzı burnu için mi

kızlar uyku tulumu aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz? çok kullanışlı ve güvenli diye duydum. bebek yeni doğduğunda yorgan örtmek tehlikeliymiş o yüzden bu tulumlar daha güvenliymiş. ben almayı düşünüyorum...

Arkadaşlar bende ;
1 tane kadife battaniye
1 tane triko battaniye
1 tane fermuarlı battaniye
1 yorgan
1 yastık (nevresim takımı henüz almadım)
2 tane iç zıbın
7-8 tane alt üst takım (eldiven ve bereleride var)
7 çift çorap
5 tane minik patikler
5-6 adet mendil aldım

bunlar yetermi arkadaşlar yoksa eksiklerim varmı ?boshayallersmile

Back