Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değiştirme imkanın ok mu gripin?
ben değiştirmeyi düşünüyorum...
62 cm alcam en küçük...
haaa bu arada bebeklerin boyu çok hızlı uzuyor ve bi süre sonra raat edemiyorlar ayaklı tulumlarla yada ayaklı pantolanlarla kiloda çok hızlı alıyorlar alışverişinizde bunlarıda göz önünde bulundurun birde doğumdam sonra çok sık dısar çıkamıyorsunuz alış veriş işi lüxe dönüşüyor bu yuzden guzel bi liste yapın .
mendil çok alın ama tülbent olsun bebeklerin cildi cok narın bazı hazır mendiller kalın oluyor. incesini tercih edin.
malesef canım artık değiştiremem,çünkü yıkadım ve ütüledim hepsini :1no2: napayım olmazsa da bi ihtiyacı olana falan veririm artık.Ama bebek doğana kadar almıcam artık bişey,boyuna kilosuna göre alırım sonra
selam smile 6081, sen baby center markasının çok iyi olduğunu söylemişsin, nereden almıştın acaba kıyafetlerini ben de bir bakayım. Bu arada senin bebeğin 4 aylıkmış hayırlı olsun güle güle büyütün inşallah.:dance::dance:
Sağol canım biraz daha alayım doğru diyorsun. Ben kat kat giyineceklerini de, üstünü kirleteceğini de hiç hesaba katmadım, acemilik işte :))
Tulum içine giydirmek için ayaksız pantolon mu alayım ayaklı mı onu da bilemedim.
Bir de bu yan yatırma nasıl bir şey oluyor acaba? Kaç tane almak lazım?
canım yan yatırma bi yastık guvenli yatış yastığıda deniyor. bebeklerin ilk gunlerde ani ölü riskleri için kullanılıyora.s. kusma boğulma vs için.
bebeği arasına koyuyorsun yan yatıyor yani hem kafa gelişimi içinde ii oluyor bi sağ bi sol yatır. tek taraflı uyutma sakın.
ayaklıda olur ayaksızda ama ben ince ayaklı alımıştım üzerinede corap giyordu ayağından sıyrılmıyordu yani. üzerine tulum giyordu sıcacık olur hava serinse yelekte giyebilir.
haaa bu arada bebeklerin boyu çok hızlı uzuyor ve bi süre sonra raat edemiyorlar ayaklı tulumlarla yada ayaklı pantolanlarla kiloda çok hızlı alıyorlar alışverişinizde bunlarıda göz önünde bulundurun birde doğumdam sonra çok sık dısar çıkamıyorsunuz alış veriş işi lüxe dönüşüyor bu yuzden guzel bi liste yapın .
mendil çok alın ama tülbent olsun bebeklerin cildi cok narın bazı hazır mendiller kalın oluyor. incesini tercih edin.