Çocuk Hastalıkları Yenidoğan bebeklerde tiroid

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
25 lik ilacı eziyorum. Çok az 1 CC kadar suyla karıştırıp sabah 6 da veriyorum. Öncesinde yarm saat sonrasında yarım saat emzirmiyorum.

İstanbul. Şişli etfal Çayırbaşı Hastanesi'nde takipliyiz. Özelde baş edemem takipler şuan iki haftada bir
Merhaba biz de bugün o hastaneye gittik. 14 günlüğüz ve tsh 25 çıktı. Levotiron hap verdi 50 mg yetişkinlerin kullandığı bir hap olduğunu görünce endişelendim açıkçası. Sizin tedaviniz ne kadar oldu nasıl ilerliyor? Doktor ilgili gözüküyor siz memnun musunuz

Euthyrox kullanıyoruz biz. Yenidoğan uzmanı yan etkisi yok diye bunu vermişti. Onunla devam ettik. Zaten tiroid ilacı iki tane. Başka yok. O yüzden bebekte yetiskinde onu kullanıyor. Yüksek doz başlayıp düşüyorlar. Muhtemelen iki haftaya değerler normale iner ve dozunuz da düşecektir. Aksatmamaya özen gosterin. Kan vereceğiniz gün ilacı vermeden gidin ve kan verdikten sonra ilacı verin.

Bizde euthyrox kullandık.biz 17 aylık olduk ama ilacı 10 aylıkken bıraktık.suan herşey elhamdülillah güzel gidiyor düzenli rakiplerini yaptırıyoruz.insallah sizlerde bırakırsiniz en kısa zamanda

Merhabalar oncelikle cok gecms olsun. Biz heray kan veriyoz takip dedi dr t4 umuz iki aylikken olcumde t4 1.1 tsh 8 kusurlerde ama dusme egiliminde cikti ilk defa. sizin tsh ve t4 degeriniz kac
Kaç olması gerekiyor ki bu değerlerin benim doktorum bebeğim 15 günlük civarındayken t4 1.45 tsh 4.3 e normal demişti. Kafam karıştı

Kaç olması gerekiyor ki bu değerlerin benim doktorum bebeğim 15 günlük civarındayken t4 1.45 tsh 4.3 e normal demişti. Kafam karıştı
Her hastanede laboratuvar farklı olduğu için referans değer aralıkları farklılık gösterir.evet sizinki gayet güzel gelmiş

Her hastanede laboratuvar farklı olduğu için referans değer aralıkları farklılık gösterir.evet sizinki gayet güzel gelmiş
Sonradan çıkabiliyor mu bebeklerde tiroit? Zira ben tiroit hastasıydım hem hanileyken hem öncesinde. Ailedede çok var tiroit hastası. Bebeğim geçen ay sadece 400 gr aldı boyuda çok uzamadı korktum

merhaba topuk kanında tsh 4 değeri yüksek çıkmış başına gelen var mı
3. topuk kanı için aradı sağlık ocagı bugun verdik..
değerleri söylemediler nasıl öğrenebilirim..

Sonradan çıkabiliyor mu bebeklerde tiroit? Zira ben tiroit hastasıydım hem hanileyken hem öncesinde. Ailedede çok var tiroit hastası. Bebeğim geçen ay sadece 400 gr aldı boyuda çok uzamadı korktum

Merhaba bizim de degerler yuksek geldi ilac kullandik ama bizim tsh yuksek geldi t4 dusuk geldi.duzelir insallah merak etmeyin dusmese bile ilac kullanmaya basliyorsunuz biz 10 ay kullandik ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…