Çocuk Hastalıkları Yenidoğan bebeklerde tiroid

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayni sorunu yasiyoruz. Bebegm iki aylik t3 t4 degerlerimiz normal ama tsh 8 idrarinda iyot eksikligi belirlendi. Dr umuz bir ay beklememizi istyr. Cok tedirginim. tecrubelerinizi yazarmisiniz.

Merhabalar. Bnm bebegm iki aylik ve tah degerleri ikiser hafta arayla 6 7 8 t3 ve t4 degerleri normal. idrarinda hafif iyot eksikligi var. bir sonraki kontrolumuzde 2.5 aylik olacagiz. Gecmi kalmis oluyoruz. Tecrubenizi paylasirmisiniz. Stresten uyuyamiyorum

Çok geçmiş olsun biz de yeni öğrendik bebeğimizde hipotroidi olduğunu ilaca başladık. 26. Günde. Geç kalmış olmaktan çok korkuyorum. Sizin süreç nasıl ilerledi bebeğiniz nasıl şimdi. T4 kaçtı.

Çok geçmiş olsun biz de yeni öğrendik bebeğimizde hipotroidi olduğunu ilaca başladık. 26. Günde. Geç kalmış olmaktan çok korkuyorum. Sizin süreç nasıl ilerledi bebeğiniz nasıl şimdi. T4 kaçtı.
Merhabalar oncelikle cok gecms olsun. Biz heray kan veriyoz takip dedi dr t4 umuz iki aylikken olcumde t4 1.1 tsh 8 kusurlerde ama dusme egiliminde cikti ilk defa. sizin tsh ve t4 degeriniz kac

Merhabalar,umarım sorumu görürsünüz bebeklikte ne kadar sıklık ile bebeği götürüyordunuz tiroid kontrollerine acaba

Merhaba birşey sormak istiyorum benimde bebeğimin troidi doğuştan yok ilaç kullanıyoruz doktor aç karnına düzenli vermeye çalışın saatleri ayarlamam zor oluyor bebek olduğu için siz nasıl veriyorsunuz acaba?

Herkese çok gecmis olsun. Tedirginilginizi panik ve korkunuzu çok iyi anlıyorum cunku benim oglum da 3 günlükken ilaca başladı yaklaşık 4 yaşına kadar ilaç kullandı. Sadece tsh yüksekliği vardı t3 ve t4 hep normaldi.66 değerle doğmuştu ve hipotroiddi..Burada çok yazılarım var eskiye dair..Oğlum şuan 12 yaşına girdi Allahın izniyle.4 yaşına girmeden ilacı yavaş yavaş kademeli kesip deniyerek biraktik cok şükür .Bu zamana kadar da 4-6 ay arası bir kan tahlili verip takipteyiz hep..Hiçbir sağlık Sorunumuz da yok çok şükür...Zamanın da döktügüm göz yaşlarını bir ben bilirim bir Rabbim..Hiç korkmayın o zamanlar topuk kanında troid bakma daha yeni yeni alinmaya başlandığı için çok bilgide yoktu soracağım kimsede çok zor günlerdi bizim için. .Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.Tekrar gecmis olsun.Rabbim dermansiz dert vermesin.
Merhaba ilaçları sabah veriyorum ama saati saatine ayarlamam zor oluyor antibiyotik gibi aynı saatte vermek mi gerek çünkü aç karnına vermem gerekiyor ilk başlarda çok üzülüyordum ama artık alıştım rabbim dermansız dert vermesin dediğiniz gibi :KK43:

Merhaba ilaçları sabah veriyorum ama saati saatine ayarlamam zor oluyor antibiyotik gibi aynı saatte vermek mi gerek çünkü aç karnına vermem gerekiyor ilk başlarda çok üzülüyordum ama artık alıştım rabbim dermansız dert vermesin dediğiniz gibi :KK43:
Merhaba hayır illa aynı saatte vermek gerekmiyor kendinizi o kadar sıkmayın erken saatlerde verin aç karnına veriyorduk biz verdikten 20 dakika sonra emziriyordum.

Merhaba. Bizim TSH yüksek T4 düşük çıktı 21 günlükken ilaca başladık. Kusarsa falan ne yapıyorsunuz acaba? Henüz hiç yaşamadım ama korkuyorum. Daha yeni 1 aylık bebeğim.

Merhaba. Bizim TSH yüksek T4 düşük çıktı 21 günlükken ilaca başladık. Kusarsa falan ne yapıyorsunuz acaba? Henüz hiç yaşamadım ama korkuyorum. Daha yeni 1 aylık bebeğim.
Merhaba geçmiş olsun öncelikle.bize doktor 10 dakika içinde kusarsa ilacı tekrar verin ama geçerse vermeyin demisti

Merhaba ilacı tam olarak nasıl bıraktınız bizde hipotroid di tsh yüksekdi şuan ilaç kullanıyoruz aksine tsh miz çok çok düştü anlıyamıyorum t3 ve t4 normal çıkıyor ama tsh degeri çok düşük 0.120 falan çıkıyor dogdugunda 22 idi mesela neden oluyor ilacı mı bırakmam gerekiyor hiç bilmiyorum Dr mu degiştirsem diyorum korkuyorum sabahları saati saatine vermeye çalışıyorum kilo alımı boyda normaldi Bi bu ay az almış kilo sizin nasıl ilerledi bilgi verirmisin iz ultrason dada troitler normal boyuttaydı

Merhaba. Bebeğim şuan iki aylık oldu. TSH değeri bizimde 0.1 lere düştü. İlaç dozunu düşürdu doktor. 29 Nisan'da tekrar kana bakacaklar. İlaç dozu fazla mı az mı diye. Her ihtimale karşı 3 yaşa kadar kullanacağız dedi doktor.

Merhaba. Bebeğim şuan iki aylık oldu. TSH değeri bizimde 0.1 lere düştü. İlaç dozunu düşürdu doktor. 29 Nisan'da tekrar kana bakacaklar. İlaç dozu fazla mı az mı diye. Her ihtimale karşı 3 yaşa kadar kullanacağız dedi doktor.
Bizde 3 yaşa kadar kullanacakmışız 10 günlük Ken başlamıştık şuan 7 aylık olduk şükür heray da kontrol ettiriyorum ilk 10 günlük Ken tsh 24 falandı şuan 0.120 çok çok düştü anlamadım siz ilacı kaç MG alıyorsunuz acba 1 tam hap mı

X