- 26 Ekim 2021
- 8
- 1
- 31
Merhabalar oncelikle cok gecms olsun. Biz heray kan veriyoz takip dedi dr t4 umuz iki aylikken olcumde t4 1.1 tsh 8 kusurlerde ama dusme egiliminde cikti ilk defa. sizin tsh ve t4 degeriniz kacÇok geçmiş olsun biz de yeni öğrendik bebeğimizde hipotroidi olduğunu ilaca başladık. 26. Günde. Geç kalmış olmaktan çok korkuyorum. Sizin süreç nasıl ilerledi bebeğiniz nasıl şimdi. T4 kaçtı.
tabiki buyurunMerhaba musait olursanız sizinle görüşmek isterim yaren hn
Merhaba birşey sormak istiyorum benimde bebeğimin troidi doğuştan yok ilaç kullanıyoruz doktor aç karnına düzenli vermeye çalışın saatleri ayarlamam zor oluyor bebek olduğu için siz nasıl veriyorsunuz acaba?Çok geçmiş olsun biz de yeni öğrendik bebeğimizde hipotroidi olduğunu ilaca başladık. 26. Günde. Geç kalmış olmaktan çok korkuyorum. Sizin süreç nasıl ilerledi bebeğiniz nasıl şimdi. T4 kaçtı.
Merhaba ilaçları sabah veriyorum ama saati saatine ayarlamam zor oluyor antibiyotik gibi aynı saatte vermek mi gerek çünkü aç karnına vermem gerekiyor ilk başlarda çok üzülüyordum ama artık alıştım rabbim dermansız dert vermesin dediğiniz gibiHerkese çok gecmis olsun. Tedirginilginizi panik ve korkunuzu çok iyi anlıyorum cunku benim oglum da 3 günlükken ilaca başladı yaklaşık 4 yaşına kadar ilaç kullandı. Sadece tsh yüksekliği vardı t3 ve t4 hep normaldi.66 değerle doğmuştu ve hipotroiddi..Burada çok yazılarım var eskiye dair..Oğlum şuan 12 yaşına girdi Allahın izniyle.4 yaşına girmeden ilacı yavaş yavaş kademeli kesip deniyerek biraktik cok şükür .Bu zamana kadar da 4-6 ay arası bir kan tahlili verip takipteyiz hep..Hiçbir sağlık Sorunumuz da yok çok şükür...Zamanın da döktügüm göz yaşlarını bir ben bilirim bir Rabbim..Hiç korkmayın o zamanlar topuk kanında troid bakma daha yeni yeni alinmaya başlandığı için çok bilgide yoktu soracağım kimsede çok zor günlerdi bizim için. .Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.Tekrar gecmis olsun.Rabbim dermansiz dert vermesin.
Merhaba hayır illa aynı saatte vermek gerekmiyor kendinizi o kadar sıkmayın erken saatlerde verin aç karnına veriyorduk biz verdikten 20 dakika sonra emziriyordum.Merhaba ilaçları sabah veriyorum ama saati saatine ayarlamam zor oluyor antibiyotik gibi aynı saatte vermek mi gerek çünkü aç karnına vermem gerekiyor ilk başlarda çok üzülüyordum ama artık alıştım rabbim dermansız dert vermesin dediğiniz gibi
Teşekkür ederimMerhaba hayır illa aynı saatte vermek gerekmiyor kendinizi o kadar sıkmayın erken saatlerde verin aç karnına veriyorduk biz verdikten 20 dakika sonra emziriyordum.
Merhaba geçmiş olsun öncelikle.bize doktor 10 dakika içinde kusarsa ilacı tekrar verin ama geçerse vermeyin demistiMerhaba. Bizim TSH yüksek T4 düşük çıktı 21 günlükken ilaca başladık. Kusarsa falan ne yapıyorsunuz acaba? Henüz hiç yaşamadım ama korkuyorum. Daha yeni 1 aylık bebeğim.
Bizde 3 yaşa kadar kullanacakmışız 10 günlük Ken başlamıştık şuan 7 aylık olduk şükür heray da kontrol ettiriyorum ilk 10 günlük Ken tsh 24 falandı şuan 0.120 çok çok düştü anlamadım siz ilacı kaç MG alıyorsunuz acba 1 tam hap mıMerhaba. Bebeğim şuan iki aylık oldu. TSH değeri bizimde 0.1 lere düştü. İlaç dozunu düşürdu doktor. 29 Nisan'da tekrar kana bakacaklar. İlaç dozu fazla mı az mı diye. Her ihtimale karşı 3 yaşa kadar kullanacağız dedi doktor.
Hangi ildesiniz Dr özel mi acabaMerhaba. Bebeğim şuan iki aylık oldu. TSH değeri bizimde 0.1 lere düştü. İlaç dozunu düşürdu doktor. 29 Nisan'da tekrar kana bakacaklar. İlaç dozu fazla mı az mı diye. Her ihtimale karşı 3 yaşa kadar kullanacağız dedi doktor.
İlacı nasıl kullanıyorsunuzİstanbul. Şişli etfal Çayırbaşı Hastanesi'nde takipliyiz. Özelde baş edemem takipler şuan iki haftada bir