Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebek hazırlıkları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
6 tane hastane çıkışı çok fazla...

O takımlar yenidoğan için olduğu için bebişe küçük gelebiliyor. Ben oğluma bir kere hastanede giydirebildim sadece, sonra küçük geldi...

Pudra kullanmayin bizim de ikizlerimiz var 4 aylık . Akciğere yapisiyormus ve bir daha çıkmıyor kanser riskini inanılmaz arttiriyormus

idi2st: 36796491 .!.:
Iyi yapmisssin ozamn nediyim bnim icinde dua et bnde bebisim olsun coook istiyorum bu hegyecanlari ydasamak

Rabbim tum isteyenleri bekletmesin insllah biran once sende kavusursn bebegne

Kendim icin olanlari yazmadm sdce bebek icin cnm sut
pompasi piseti falan almayi dsnmyrm calismyrm ev
hanimiyim kendm icin olanlari ayri liste yapdm belli onlar bebek icin oto koltigu almcm puset olucak zaten :)

bence de biraz fazla almışsın.. 6 takım hastane çıkışını hanfi ara giydirceksin mesela?? 1 haftada onların içine sığmayacak..

ben her kıyafetten 2 takım alıp gerisini de zamanla almayı düşünüyorum.. kıyafet depolamak bebek çok hızlı büyüyeceği için çok mantıklı gelmiyor bana..

mesela 8 tane ayakkabı-patik de oldukça çok.. 6 aya kadar basmayacağı için ayakkabı küçülecek giydiremeyeceksin gibi geliyor..

ayrıca artık her şeye çok hesaplı ve hızlı ulaşabiliyoruz.. zaman zaman almak benim tercihim.. ama sen aldıklarınla sağlıkla büyütürsün inşallah bebişini..

[QUOTE="nefesalnefesver, post: 36814760, member: 603462de biraz fazla almışsın.. 6 takım hastane çıkışını hanfi ara giydirceksin mesela?? 1 haftada onların içine sığmayacak..

ben her kıyafetten 2 takım alıp gerisini de zamanla almayı düşünüyorum.. kıyafet depolamak bebek çok hızlı büyüyeceği için çok mantıklı gelmiyor bana..

mesela 8 tane ayakkabı-patik de oldukça çok.. 6 aya kadar basmayacağı için ayakkabı küçülecek giydiremeyeceksin gibi geliyor..

ayrıca artık her şeye çok hesaplı ve hızlı ulaşabiliyoruz.. zaman zaman almak benim tercihim.. ama sen aldıklarınla sağlıkla büyütürsün inşallah bebişini..[/QUOTE]
Hastane ckslarinn bikaci buyuk zaten byudunde gydrblrm ayakkbiyda zaten hepsi farkli ve buyuk boylar kucukten buyge dhru hepsi ayni degl zamanla gyeblcek sagl insalah

Hastne ckislarinda var bikac tane daha alablrm evet tek eldicen
imkanin varsa iyi etmissin canim bebisin iyi gunlerde gule gule kullansin ins:) senin bebis kis ayina denk geliyo yelek hirka kazak turu.yun patik bunlari alabilirsin.benim bebiste araliga geliyo cunku:)

Iyi yapmisssin ozamn nediyim bnim icinde dua et bnde bebisim olsun coook istiyorum bu hegyecanlari ydasamak
rabbim sanada nasip etsin.gonlundekini hayirli bir sekilde versin canim benim.rabbim senin kucagina hayirli bir evlat versin..ama kafana takma moralini asla bozma derim.bu bebege engel cunku tabi sorununz yoksa

aklima geldikce yaziyorum:):)emzik saklama kutusu,burun aspratoru.emzik tutacagi:) :) sanirim baskada kalmadi:)

imkanin varsa iyi etmissin canim bebisin iyi gunlerde gule gule kullansin ins:) senin bebis kis ayina denk geliyo yelek hirka kazak turu.yun patik bunlari alabilirsin.benim bebiste araliga geliyo cunku:)

Insallah cnm evet kisa denkngelio kasim sonu olucak byk ihtmal sezeryan istyrm yelek patik onlari annemler yapio zayen cnm :)

super cok guzel:)gule gule cici ccici kullansin pasan insallah:) hayirli dogumlar olsun insallah kolay olur sezaryanin:)

ateş ölçerim kızıl ötesi çok işe yarıyor tavsiye ederim uyandırmadan hemen ölçebiliyorsun.benim oğlum 9 aylık hiç emzik kullanmadım emziği bir ihtiyaç olarak görmemek lazım.tarak varmı listede bilmiyorum ben kıl fırça kullandım ilk aylar sonra tarak.bolca kusmuk bezi.bolca diyorum çünkü çok kusuyorlar.alt açma örtüsü aldım birkaçtane ama kullanmadım.oğlumun beşiği büyüyebilen beşiklerden yanında alt açma kısmı var üzerine sabit olarak koyduğum üzeri muşamba yumşak alt açma örtüsü var onun üzerine hazır alt açma örtülerinden koyuyorum ince olanlardan istediğim zaman atıyorum hala kullanıyorum dışarı çıktığımda misafirlikte yada herhangi bir yerde çok faydasını gördüm görüyorumda.pudra yerine çinko oranı yüksek olan pişik kremi.masaj yağı çok iyi oluyo banyodan sonra hem masaj yapardım hem bebek rahatlıyo gaza iyi geliyor hemde pişik olması azalıyo.tırnak makası var listede törpüde lazım.burun aspiratörü yazmış bi arkadaş ben nazal aspitratörlerden aldım hiç kullanamadım basit pompalı aspiratörler bence daha işe yarıyor.ilk aylarda ıslak mendil yerine pamuk ve ılık suyla altı temizlemek lazım büyüyünce bende ıslak mendile geçtim.kış dönemine geliyor bebeğin ısıtıcı alırsan banyo yaptırırken üşümez.banyo demişken kova maşrapa göremedim listede bide ben köpük küvet içi filelerden almıştım oturana kadar kullandım.göbek bakım setleri var göbeğine sürüyorsun düşene kadar biz doğduktan sonra aldık.aklıma gelenler bunlar inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

tarak gercekten kullaniliyomu.ben setini alayim dedim fakat gereksiz gordum.tabi yine tercih eden olmustr ise yariyomu ki.ablam aldi hic kullanmadi.

benim oğlum saçlı doğdu maşallah saçsız halini görmedim önce fırça kullandım sonrada tarak halen kullanıyorum.

Kızlar ben nikah şekeri , nişan şekeri, kına şekeri, doğum şekeri, bebek şekeri, diş buğdayı şekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemeye sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacak şimdiden mutluluklar dilerim hayırlı evlatlar

Kızlar ben nikah şekeri , nişan şekeri, kına şekeri, doğum şekeri, bebek şekeri, diş buğdayı şekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemeye sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacak şimdiden mutluluklar dilerim hayırlı evlatlar

masallah subhanallah:) bende sacli dogsun istiyorum kizimin bakalim nasil olacak cirkinim:)ozamn bizde aliriz ins

Uzaktan olculeblen ates olcer diosun snrm ondan alicm cnm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…