- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.019
- 823
Pudra kullanmayin bizim de ikizlerimiz var 4 aylık . Akciğere yapisiyormus ve bir daha çıkmıyor kanser riskini inanılmaz arttiriyormusBebegime alicaklarimin cogunu aldim kiyafet vs. Buraya yazma istyrm ilk olduğu icin unutttklarm olablr
6 takim hastne çıkışı
6 takim pijama alt üst
10 tane tulum
13 tane citcitli badi
5 tane patikli alt
2-3 sortlu takim
2-3 tshrt
5 tane çorap
8 tane ayakkabi-patik
5 tane şapka
9 tane önlük
4 penye 1 polar 1 nohut battaniye
2 tane emzik
Tirnak makasi
Alt açma
(Şapka , onluk vs aldiklarim hastane cikisi haric hastane cikislarindada var )
Yukardakiler aldiklarim şuan eksik gördüklerim alacaklarimsa
Banyo havlusu
Agiz mendili bikac adet
Corap bikac adet
Biberon 2 adet
Emzik 1 adet
Suluk
Küvet
Banyo termometresi
Ateş ölçer
Bebek cantasi
Sampuan
Bebek yagi
Pudra
Pisik kremi
Bez
Islak mendil
Sizce eksik olan birsey varmi ?
idi2st: 36796491 .!.:Iyi yapmisssin ozamn nediyim bnim icinde dua et bnde bebisim olsun coook istiyorum bu hegyecanlari ydasamak
Hdi ya kullanmim ozmanPudra kullanmayin bizim de ikizlerimiz var 4 aylık . Akciğere yapisiyormus ve bir daha çıkmıyor kanser riskini inanılmaz arttiriyormus
Kendim icin olanlari yazmadm sdce bebek icin cnm sut
pompasi piseti falan almayi dsnmyrm calismyrm ev
hanimiyim kendm icin olanlari ayri liste yapdm belli onlar bebek icin oto koltigu almcm puset olucak zaten :)
imkanin varsa iyi etmissin canim bebisin iyi gunlerde gule gule kullansin ins:) senin bebis kis ayina denk geliyo yelek hirka kazak turu.yun patik bunlari alabilirsin.benim bebiste araliga geliyo cunku:)Hastne ckislarinda var bikac tane daha alablrm evet tek eldicen
rabbim sanada nasip etsin.gonlundekini hayirli bir sekilde versin canim benim.rabbim senin kucagina hayirli bir evlat versin..ama kafana takma moralini asla bozma derim.bu bebege engel cunku tabi sorununz yoksaIyi yapmisssin ozamn nediyim bnim icinde dua et bnde bebisim olsun coook istiyorum bu hegyecanlari ydasamak
imkanin varsa iyi etmissin canim bebisin iyi gunlerde gule gule kullansin ins:) senin bebis kis ayina denk geliyo yelek hirka kazak turu.yun patik bunlari alabilirsin.benim bebiste araliga geliyo cunku:)
Emzk saklama kutusu ileaklima geldikce yaziyorum:):)emzik saklama kutusu,burun aspratoru.emzik tutacagi:) :) sanirim baskada kalmadi:)
Kızlar ben nikah şekeri , nişan şekeri, kına şekeri, doğum şekeri, bebek şekeri, diş buğdayı şekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemeye sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacak şimdiden mutluluklar dilerim hayırlı evlatlarBebegime alicaklarimin cogunu aldim kiyafet vs. Buraya yazma istyrm ilk olduğu icin unutttklarm olablr
6 takim hastne çıkışı
6 takim pijama alt üst
10 tane tulum
13 tane citcitli badi
5 tane patikli alt
2-3 sortlu takim
2-3 tshrt
5 tane çorap
8 tane ayakkabi-patik
5 tane şapka
9 tane önlük
4 penye 1 polar 1 nohut battaniye
3 tane emzik
Tirnak makasi
Alt açma
Biberon
Suluk
Banyo havlusu
(Şapka , onluk vs aldiklarim hastane cikisi haric hastane cikislarindada var )
Yukardakiler aldiklarim şuan eksik gördüklerim alacaklarimsa
Agiz mendili bikac adet
Corap bikac adet
Küvet
Banyo termometresi
Ateş ölçer
Bebek cantasi
Sampuan
Bebek yagi
Pudra
Pisik kremi
Bez
Islak mendil
Sizce eksik olan birsey varmi ?
Sagl cnm benm insallah sn nasl dsnysn kac haftaliksn cnsyeyi ne bebisinsuper cok guzel:)gule gule cici ccici kullansin pasan insallah:) hayirli dogumlar olsun insallah kolay olur sezaryanin:)
ateş ölçerim kızıl ötesi çok işe yarıyor tavsiye ederim uyandırmadan hemen ölçebiliyorsun.benim oğlum 9 aylık hiç emzik kullanmadım emziği bir ihtiyaç olarak görmemek lazım.tarak varmı listede bilmiyorum ben kıl fırça kullandım ilk aylar sonra tarak.bolca kusmuk bezi.bolca diyorum çünkü çok kusuyorlar.alt açma örtüsü aldım birkaçtane ama kullanmadım.oğlumun beşiği büyüyebilen beşiklerden yanında alt açma kısmı var üzerine sabit olarak koyduğum üzeri muşamba yumşak alt açma örtüsü var onun üzerine hazır alt açma örtülerinden koyuyorum ince olanlardan istediğim zaman atıyorum hala kullanıyorum dışarı çıktığımda misafirlikte yada herhangi bir yerde çok faydasını gördüm görüyorumda.pudra yerine çinko oranı yüksek olan pişik kremi.masaj yağı çok iyi oluyo banyodan sonra hem masaj yapardım hem bebek rahatlıyo gaza iyi geliyor hemde pişik olması azalıyo.tırnak makası var listede törpüde lazım.burun aspiratörü yazmış bi arkadaş ben nazal aspitratörlerden aldım hiç kullanamadım basit pompalı aspiratörler bence daha işe yarıyor.ilk aylarda ıslak mendil yerine pamuk ve ılık suyla altı temizlemek lazım büyüyünce bende ıslak mendile geçtim.kış dönemine geliyor bebeğin ısıtıcı alırsan banyo yaptırırken üşümez.banyo demişken kova maşrapa göremedim listede bide ben köpük küvet içi filelerden almıştım oturana kadar kullandım.göbek bakım setleri var göbeğine sürüyorsun düşene kadar biz doğduktan sonra aldık.aklıma gelenler bunlar inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?