• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebek hazırlıkları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar kıyafet olayını abartmıyomusunuz sonuçta yeni doğan kıuafetleri 1 ay giyilebiliyor 7 8 tane hastane çıkışı alan var anlamıyorum benim aldıklarım şöle:
10 lu hastane çıkışı 1 adet
5 li takım 3adet
Yün battaniye 1adet
Burun aspiratörü,tarak,derece
Patik çorap birer adet
Havlu 1 adet
bncede cok fazla cnm bnde daha almadım 3. ayımız yeni dolck ve dha cnsiyetmz belli dgl ama 2 adet 10lu bikaç tane 5li hastane ckısı almayı düşnyrm hepsi 0-3 ay alıcam 3 aydan sonra ztn hastane cıkısı pek giydirlmiyo zıbın ve tulum alıırm 3-6 ay için.6 tane 10 lu hastane cıkısı alsam 10 tane battaniyesi olmus olcak bebegin gereksiz.:KK45:

evinde çok gerekli olmaz sanırım ama çantasında bulunmalı bence.. bebeğinin altını açman gereken yerlerin hepsi hijyenik olmaz ya da her gittiğin ev sahibi bebeklerin altını kendi eşyalarının üstünde açılmasından hoşlanmayabilir..

şahsen ben bi tane cicili güzel bi alt açma takımı aldım, biyere gittiğimde onu götürürüm.. bi de dalin.in ya da diğer markaların kullan at ürünleri var dışarısı için de onları almayı düşünüorm..
Yani bende kimsenin hatta bebegimin bile altını ulu orta açılmasını istemem bazen surpriz yapabiliyorlar malum:KK46: o tek kullanımlık lardan alırım diyordum ztn bi tanede süslü alayım bari bebişe:anneadayı:

BEBEK HAZIRLIĞI LİSTEM
- Yenidoğan biberon, emzik (kutusu ve tutacağıyla birlikte, temizleme aparatı
- Süt saklama poşeti
-Şampuan
-Masaj Yağı
-pişik kremi
-Yenidoğan ıslak havlu
-Tarak
-tırnak makası
- Kuvet, Maşrapa, Kova (Kuvet içi file)
-Sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısı
-Temassız ateş ölçer
-Yastık, Yorgan (yıkanabilir anti alerjik yün)
-Yatak
-Karyola (yükselip, alçalabilen iki kademeli)
-Alez
- Çarşaf takımı (3 adet)
- Havlu
-Bornoz
- Uyku Tulumu
- Mendil, Ağız bezi (tülbentten), kurulama bezi (tülbentten)
- Emzirme pompası
- Emzirme atleti (sutyenleri çok kullanışlı değilmiş)
- Bebek telsizi
-Göğüs pedi, göğüs ucu kremi (7. aydan itibaren kullanmamı söylediler)
- battaniye
- gazlı bez (göbek bağını temizlemek içinmiş)
-Kundak
- Eldiven (bol sayıda al dediler)
- Hastane çıkışı (hastane 1 tane veriyor. Bende ilaveten 1 Tane daha almayı düşünüyorum.)
- body, zıbın, patikli alt (kaçar tane almam gerekli)
- Yenidoğan bezi (göbek bağı oyuntulu)
- Hırka
- Ana Kucağı
- Bebek arabası (oto koltuklu, pusetli tkm)
- dönence (ilk 6 ay için öneriliyor)
-Benim için pişama takımı (2 adet)
-burun aspiratörü

Benim listemde bunlar var. Her şeyi ile yazmaya çalıştım. Eksik gördükleriniz var mı?. Listem diğer anne adaylarına da yardımcı olması dileğiyle. Görüşlerinizi bekliyorum

kızlar bebk şekerleri için instagramda .... sayfasına bakabilirsiniz ayrıca kapı süsleri de var

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X